Last news in Fakti

16 Януари, 2018 12:27 21 982 22

Мария помолила Рачков да се върне при него

  • мария игнатова-
  • димитър рачков-
  • господари на ефира-
  • енчо керязов

След редица любовни несполуки Мария Игнатова отново остана сама, разказва "Таблоид".

Тя беше спрягана за любовница на световно известния цирков акробат Енчо Керязов. Той отказал да се разведе с жена си Дима, заради Мария и се върна при нея, за да работят над брака си. След този развой на събитията Мария е останала без половинка, което я накарало да се върне при бившия си Димитър Рачков.

„Митко беше много наранен, но се стараеше да не го показва. Никога не е казал лоша дума за Мария. Даже когато го заряза, не навлизаше в подробности и обяснения, но си личеше, че тъгува по нея”, разказват хора от обкръжението на Рачков, твърди изданието.

Когато Мария видяла, че Керязов е направил окончателен избор, Игнатова се обадила на Рачков и през сълзи го замолила да ѝ даде втори шанс. Въпреки обидата и огорчението, актьорът все още я обичал и откликнал на жалбите ѝ, но дали да подновят връзката си все още се колебаел. Доверието му в нея вече се било изпарило и Митко поискал малко време да помисли, за да реши какво да прави с личния си живот оттук нататък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хомофоб

    58 7 Отговор
    Еи какъв разказ! Все едно някой е присъствал на това "молене".
    За съжаление така сме мъжете - обичаве от сърце и истински, докато при жената е въпрос на личен интерес кой ще я муши.
  • 2 БайТози

    54 1 Отговор
    Горкото Марче,да го съжали човек,подскачало от чеп на чеп,ха сега кацни и на моя клон.Де х...де?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Радо

    42 6 Отговор
    Бат Митко да и напомпи тумбака още един път, пък да я видим след 2-3г. на чий ще се качи.
  • 5 ЕДИН ОТ БУРГАС

    52 4 Отговор
    ГРАДСКО....НЕ Я ПРИБИРАЙ ПАК.....
    ЧЕ ЩЕ ВИДИШ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ....😉
  • 6 Анонимен

    42 3 Отговор
    Много ми се ще да направя едно кръгче на Мария, ама не искам Рачков да страда.
    Тройка?

    Коментиран от #7

  • 7 Патриот

    30 2 Отговор

    До коментар #6 от "Анонимен":

    Ако си платежоспособен може да те огрее.
    Тази "жена" едва ли би се хванала с учител с чувство за хумор, или шофьор на бусче за безалкохолни.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 БАЙ КУРТИ

    31 2 Отговор
    Митак нея вземай дядо ми на времето каза чужди маде заиграятли на гърба на женати нея търси..........

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Съвременник

    9 2 Отговор

    До коментар #9 от "БАЙ КУРТИ":

    Деда ти не е живел по време на триполовата конвенция! 21 век си иска своето и еманципацията позволява на жените да показват повече от себе си, което доказва мнението за тях - че докато ги искат ще дават - важното е да си поискаш!!!
  • 12 Ulavia

    18 3 Отговор
    Да я вземе временно. Докато се появи друг убавец да я заклати като гладен циганин джанка
  • 13 Cynthia

    0 0 Отговор
    Честита Нова Година Всеки, името ми е Синтия, искам да споделям добрата новина от живота си, как съм си върнал съпруга, разведена съм със съпруга си от 7 години и страдам сама със сина си исках го обратно, но знам, че може да ми помогне, Миналата седмица видях коментар в интернет от един мъж, който казваше на хората как той е върнал съпруга си с помощта на заклинателя, наричан д-р Огунделе, трябваше да се свържа спешно с молителя. да ми помогне и той ми отговори и ми каза, че ще ми помогне и съпругът ми ще се върне обратно и ще ме обича само за 24 часа. Мислех, че той е за шега, защото вече 7 години не сме виждали и не сме говорили помежду си, защото имам нужда от съпруга си и трябва да му вярвам и го помолих да ми помогне. в продължение на 7 години ми се обадиха в рамките на 24 часа и ме помоли да му простя, след като го заклинаха? Този човек е мощен, нямах друг начин да го оценя, казах му, че ще споделя името му в интернет и по радиостанциите, за да могат хората да търсят неговата помощ, споделям историята си, защото искам всеки, който се нуждае от помощ, да се свърже Той, така че за всеки, който се нуждае от някаква помощ, за да върне бившия си любовник или някакви проблеми с живота, свържете се с д-р Огундели днес и той ще ви помогне да ги решите бързо. Тук са неговите данни за контакт. WhatsApp и Viber Чат: +27638836445. Email: [email protected]
  • 14 Rose

    0 0 Отговор
    Казвам се Нанси, искам бързо да информирам света за д-р Огундели, който заклинание за моя съпруг, който ме напусна преди 9 години, той го върна при мен само за 24 часа, свържете се с д-р Огундели за проблеми в отношенията и всякакъв вид живот проблем той ще ви помогне 100% тук са му информация за контакт Email: [email protected] WhatsApp и Viber Чат: +27638836445.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Anna

    0 0 Отговор
    Свидетелство на Анна:

    Казвам се Анна, съм от Обединеното кралство, искам да споделя историята си с теб и как съм си намерила собствено решение, от д-р Огундели голям заклинател, аз съм женен от 9 години без дете и съпругът ми ме остави, губя надежда, докато когато видях коментар онлайн от една дама, която говори за това как й помага д-р Огундели, така че се свързах с него и за помощ, първата дума, която ми каза, беше, че той ще ме накара да се усмихвам и аз ще бъда щастлив отново, след работата му в 24 часа съпругът ми се върна при мен и няколко седмици по-късно забременях за първи път и днес имам собственото си бебе, което ме нарича мумия, аз ще продължа да споделям свидетелските му показания, заради онези, които се нуждаят от помощ , той е много мощен и истински заклинател. Свържете се с него на имейл: [email protected] Whatsapp / Viber Чат: +27638836445
  • 19 Kerris

    0 0 Отговор
    Здравейте, казвам се Керис Фрейзър от Тайланд, искам да споделя невероятно преживяване, което имах с всемогъщия д-р Огундейл заклинател, съпругът ми Грег искаше да се раздели с мен и подаде молба за развод, а той беше с друга жена, наистина бях опустошен, плаках ден и нощ всеки ден, разказах на мой приятел за моята ситуация и тя ми каза за мощния колесник за заклинания, наречен д-р Огундейл, чувствах се малко скептично към него, но просто реших да го опитам. всяко нещо, което д-р Огундейл ме помоли да направя, и той ми обеща резултат от 24 часа и на следващата сутрин, когато приключи с заклинанието, за мое най-голямо учудване беше съпругът ми Грег на колене да ме моли да му простя и да го приема обратно и днес заедно сме, толкова съм щастлив, благодарение на д-р Огундейл. Той има силата на всякакъв проблем, той може да ви помогне да се свържете с него чрез: Email: ([email protected]) WhatsApp или Viber Chat: (+27638836445).
  • 20 Ingrid

    0 0 Отговор
    Казвам се Ингрид Фулсън съм от Съединените щати, почти взех живота си заради съпруга си, който ме напусна и престанах да подбирам обажданията ми, отговаряйки на имейлите и съобщенията ми. Той каза, че вече не ми вярва и си отиде с друга жена, опитах се да го убедя и да го умоля, но той няма да ми повярва или ще ми отговори, докато не се сбихме и се разделихме 9 месеца, след което осъзнавам, че не мога живея без него заради любовта, която имам към него. Опитах всичко възможно да го върна, но не работеха за мен, някои фалшиви колеси за заклинания ме измамиха и си отидох с парите си, докато не попаднах на човек, наречен д-р Огундейл във вестника, той ми помогна да хвърля заклинание и ето съпруга ми се върна след 24 часа, молейки ме за прошка, бях толкова изненадан, че заклинателят като д-р Огундейл все още съществува, казах му, че ще информирам света по свой начин, затова правя това сега. Ако някой тук се нуждае от помощ, с искреност, свържете се с д-р Ogundele днес по WhatsApp или Viber Chat: +27638836445.
  • 21 Skylar Budd

    0 0 Отговор
    Казвам се Скайлар Бъд. Позволете ми бързо да ви информирам тук, че д-р Огунделе, чийто WhatsApp или Viber Chat Number е: (+27638836445) е страхотен и мощен заклинател, който някога съм познавал, има съмнение за него, заклинанието му е 100% гарантирано. След като се свържете с него, връзката ви ще бъде осигурена, той има силата да върне обратно любовниците, брачните проблеми и всякакъв вид човешки проблеми или болести. Веднъж бях изхвърлен от съпруга си от над 21 години, търсих помощ навсякъде, където никой не можеше да помогне, миналата седмица намерих номера на WhatsApp на д-р Огунделе. Веднага се свързах с него и съпругът ми, който ме заряза за друга дама, се върна при мен в рамките на 24 часа. Днес ви казвам, че д-р Огунделе е мощен и свръхчовек.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.