Last news in Fakti

16 Януари, 2018 14:16 25 254 19

Ани Цолова търси работа в конкурентна телевизия, иска космически пари

  • ани цолова-
  • бтв-
  • нова тв-
  • конкуренция

В ТВ средите у нас се говори, че Ани Цолова чука на вратата на старите си работодатели от БТВ, за да си намери нова работа в телевизията. Опитът ѝ да се завърне обаче не бил успешен.

Цолова е имала лична среща със силния човек в телевизията Флориан Скала, но е поставила неизпълними финансови условия. Според запознати със ситуацията ходът на Ани е бил по-скоро насочен към настоящите ѝ работодатели в Нова, твърди "Таблоид" без да се позовава на конкретен източник. Тя е искала да изправи двата медийни гиганта още повече един срещу друг.

Амбициозната брюнетка просто се опитвала да вдигне цената си и да подсети своите шефове, че е крайно време да я върнат на екран, както уж ѝ бяха обещали още през лятото. Не е ясно какви претенции е изявила към Скала Цолова, но се носят слухове, че става въпрос за месечно възнаграждение от порядъка на 10 000 лева.

Това може и да е дало резултат, защото на територията на Нова тв упорито се говори, че дългоочакваното ѝ „лайфстайл” предаване в крайна сметка ще стартира от следващия телевизионен сезон. То обаче май отново ще бъде публицистично ток шоу и няма да има нищо общо със светската тематика.

Предаването на Цолова се готви да замени в програмната схема „Комбина” на Лора Крумова и Галя Щърбева. Предаването на двете дами се излъчваше в неделния следобед по същото време като „120 минути” на Светльо Иванов по bTV.

Темата за Цолова не се коментирала много в Нова телевизия, тъй като колегите ѝ не знаят какво точно се случва с нея. Тези, които предполагат къде се крие истината, предпочитат да си мълчат, тъй като им е наредено от ръководството да си държат езика зад зъбите. Официално от медията твърдят, че Цолова все още се води техен служител. След свалянето си от ефир пък Ани се покри в триетажната си къща в баровския квартал „Драгалевци”, за чийто строеж прокуратурата проверява доходите на нея и на съпруга ѝ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пенчо

    49 13 Отговор
    10000 лв. не бих дал, но 1000 - може. За 30 свирки на месец. Не мисля, че сикаджията й е давал повече.

    Коментиран от #4, #16

  • 2 Рупърт Мърдок

    39 5 Отговор
    Много алчна таз....

    Коментиран от #13

  • 3 гост

    90 11 Отговор
    Те голямо сравнение правят за тази къща. Ако действителната й цена е 240х.лв, то водеща със заплата от 80-90х.лв годишно не й е проблем да я купи. Още повече, че има и партньор, и той има доход. Цолова е от 10г. в голям ефир и взима над 6х.лв месечно, половината да си е заделяла са поне 30х.лв., значи над 300х.лв без лихвите, а с тях може и към 350х.лв да станат. А тя била дала 240х. за къщата и 80х.лв за ремонта. Та останали са й даже. Карала нова микра, да ама тази кола е от най-евтините на Нисан.
    Да вземат да проверяват как кифли без доход карат поршета, аудита, бмв-та и мерцедеси, без лев деклариран и доказан доход. Идиоти.

    Коментиран от #14

  • 4 ПРЕНЧО

    35 26 Отговор

    До коментар #1 от "Пенчо":

    Ти Пенчо за два лв ги правиш кавалите ,но завиждаш, защото е красива и най -добрата водеща!Че им липсва на Нова си личи и смяната с този караконджул дето си върти само главата и криви джуки е крайно неподходяща.
  • 5 станишев

    41 23 Отговор
    10 000лв в днешно време не са никаква космическа сума а съвсем реална заплата
  • 6 К.К.

    30 20 Отговор
    Що не си отиде на село, 10 години в София не и ли стигнаха?
    Вместо къща в Драгалевци, стадо във врачанско, да създаде някое работно място, а не да "паразитира" в София.
  • 7 Цолов

    34 17 Отговор
    Вижте всички коментари.Само омраза и завист.Каквото мислиш това ставаш
  • 8 без думи

    24 22 Отговор
    Айде, айде, Цолова не може да се сравнява с Радева. Цолова какво образование има, а Радева какво? И в кой провинциален университет е завършила. Радева има дар слово, плавно й тече мисълта. В БНТ може да е всичко, но журналистите са най-кадърни, специализирали, с най-добро образование.
  • 9 Колело

    17 5 Отговор
    Да ги сложат с новата водеща по Нова в прайм тайма да се състезават, която ще направи по-качествена услуга на шефа и да пуснат телефонно гласуване, както на "България търси талант" ние да се произнесем! Рачков и Зуека да са водещи, Рачков да подскача около момите докато работят.
  • 10 София

    19 18 Отговор
    Много ми липсва на екрана ! Върнете я !
  • 11 Лудия

    13 14 Отговор
    Хич не я връщайте тая хитра кокошка! Виктор Николаев е културен, прекрасен тв водещ , а сега с тази новата му колежка предаването е доста приятно! Също дразнеща беше и Деси Банова , но и тя вече я няма!
  • 12 Аааа

    15 5 Отговор
    Тази куха лейка не заслужава и 5 лева !
  • 13 Компетентен

    9 6 Отговор

    До коментар #2 от "Рупърт Мърдок":

    ...и тъпа !
  • 14 ХЗА

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    браво , много добре обоснован коментар , но както сам си се изразил " Публикувано във факти.бг: Ако действителната й цена е 240х.лв ".
  • 15 БОКО

    6 1 Отговор
    В Зетра ТВ има място!
  • 16 буби

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пенчо":

    аз ще ти направя
  • 17 Миката

    4 0 Отговор
    Нека! Те не заслужават друго! „Каквото почукало - такова се обадило!”
  • 18 Димитър Кънев

    5 1 Отговор
    Агент Алберт демек Георги Коритаров стига е лаел срещу Русия нали е бил на хранилка на ДС.
  • 19 Поредния балък от народа

    0 1 Отговор
    Абе от тая грозотия отърване няма ли ?