16 Януари, 2018 19:46 71 981 21

Елитна проститутка разкрива пикантни тайни за професията си

  • проститутка-
  • компаньонка-
  • елитен ескорт-
  • австралия-
  • пари-
  • печели-
  • мъже-
  • услуги

Колко печели една жена като елитен ескорт и какво искат мъжете от нея

Елитна проститутка разкрива пикантни тайни за професията си - 1
Снимка: shutterstock

23-годишната австралийка Джес Джонс (псевдоним) отдавна си е купила прекрасен дом и разкошен скъп автомобил.

Час в компанията на Джес струва около 5 000 австралийски долара.

Тя започнала да се занимава с ескорт преди две години, когато се запознала с представители на дадените услуги в рамките на бизнес форум. По-рано момичето е работило като консултант в магазин, но винаги е обичало парите, затова не е изпитвала никакви угризения на съвестта, започвайки новата си професия.

Мъжете плащат по 5 000 австралийски долара за час в компанията на австралийката. При това в услугите ѝ невинаги влизат интимни ласки.

Освен това Джес и до момента продължава внимателно да крие от семейство и приятели своето професионално занимание. Тя се е съгласила да говори с репортера Дилвън Яс от канала 9Honey само при условие, че бъде запазена пълната й анонимност.

Момичето признава, че по-голямата част от спечелените от нея пари отива за дизайнерски дрехи и обувки, както и за посещения на салони за красота и скъпа козметика.

Клиентите на Джес са основно богати мъже — бизнесмени, юристи… Работници от средната класа просто не могат да си я позволят.

"Мога да печеля между 10 000 и 25 000 долара на седмица — в зависимост от продължителността на услугите", казва Джонс.

Често Джес е поръчвана от женени мъже. Те обаче невинаги са интимни с момичето. Някои просто искат тя да прекарва време с тях на банкети или да посетят заедно ресторант. Тя казва, че причината за това е, че повечето женени мъже обичат да прекарват времето си с ослепителна красавица. Те признават, че това ги кара да се чувстват по-уверени в себе си.

Понякога Джес се среща и с двамата съпрузи за "приятно прекарване" на времето.

Въпреки анонимността, жените на някои клиенти понякога разбират за съществуването на Джес. Често те вдигат скандали и заплашват момичето, но това не я спира. Тя признава, че засега не възнамерява да се отказва от кариерата си и ще продължава да се занимава с ескорт, докато младостта ѝ го позволява.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Японеца

    50 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    23-годишната австралийска Джес Джонс

    Ко речи?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Anaslex

    78 8 Отговор
    Поредната кликбейт измислица- семейството и никой път няма да забележи, че си е купила луксозна къща, кола и дизайнерски дрехи. Нито кредитната карта до купчината кока на масата в хола. 25к долара седмичен приход уееееекинко променя лайфстайла на всеки продавач-консултант на кисело мляко. Не изпитвала угризения, че коя к***а изпитва?
  • 9 КДП

    72 5 Отговор
    Не се иска голямо въображение за да си измислиш подобна статия, и къде бяха пикантни те тайни??
  • 10 Запознат

    33 15 Отговор
    Познавам такава. Не е в БГ. С приятелят и сме колеги. Излизали сме няколко пъти на заведение аз, той, моята и приятелката му. Ослепителна и много красива жена. Той не знаеше и никой не знаеше за нейната професия. Работеше уж за лондонска модна агенция и непрекъснато пътуваше "за снимки" навсякъде по света. Тук-таме се появяваха снимки и толкова. И така 10 г. Са живели с приятеля си без той да знае за двойния и живот. Предлага и да се оженят, но тя се дърпа. Накрая се съгласява и отиват при семейният адвокат на фирмата на баща му за оформят документите и предбрачния договор. Адвоката вижда къде работи тя и съобщава, че това е агенция за елитни компаньонки, която се представя за модна агенция. Нашия човек е натиска и тя си признава с какво точно се занимава всъщност и се разделят. И парите които вземат са наистина големи. Достъп имат само милионери. Бакшишите, които получават компаньонките са огромни. Надвишават многократно парите плащани на агенцията. На седмица могат и 100 000$ да си докарат и то без кекс. Само да придружава господина където трябва. За много милиони е този бизнес...

    Коментиран от #16

  • 11 Morgoth

    27 5 Отговор
    Наскоро пак имаше интервю с проститутка. Прави впечатление, че го правят по собствен избор за да могат да изкарат бързо и лесно много пари. Прави впечатление и за какво ги харчат - за скъпи дрехи. А едни други хора реват, че проституцията е екплоатация на притиснати от нищетата жени и дори в много страни където практикуването и е забранено се наказват клиентите, а не предлагащите услугата.
  • 12 Ярослав Станчев

    41 5 Отговор
    Тая работила като ескорт?До колкото знам ескорт има съвсем друго значение и няма нищо общо с проституцията,а то си е проституция,само че високо платена.Както и да го върти тая,какъвто и речник да използва си е к...а.Същото работят и нашите политици,високо платени проститутки са.
  • 13 Garrincha

    32 2 Отговор
    1 час - 5000 долара !?!??!? Ибаааааааааааа си, змиьтъ !
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Сър Стенли Ройс

    18 3 Отговор
    Дормон Сикиш Бубу - Целия Вътре Сууууууух!!!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 гост

    15 0 Отговор
    много от нашите модели какво работят - високо и ниско платени жрици, но да не правим грешки - уличните труженички в римско привнасят доходи от скромни 40 к еври на рунтав калпак! найтовете доста по-малко твърда тарифа без работа 80 на нощ - това не ги прави по-малко рунтави калпаци: бакшишите и подаръците при малко мозък достигат и до 80 000, но разбира се са далеч от тарифите на скъпите ни модни "моделки" 10000€ на нощ или компаниите в Монако, среден бакшиш е 500€! С малко избелване и прилични дрешки всяко цигане може да постигне ниво - а нашите са доста красиви и без избелване на емайла... Няма нужда да се учим кой знае - в час е - или не знае - целия този кръг е 'покровителстван' от правоимащи с меки пишки на всякакво ниво!!!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Елиана Секулович

    8 2 Отговор
    Слугинче на дявола е това момиченце... Много е заблудено и наивно, поради алчност и мегаломания. И мързел! Обаче знаем прекрасно как завършват такива хора без "угризения на съвестта" и жени, и мъже (трагично).
    Най-страшното в живота е да нямаш страх от Бога - като тая никаквица блудница!
    Господ ни е дал таланти и умения да изкарваме пари за задоволителен живот и за полза и грижа към ближния, не за разточителство и безсмислени капризи и излишества.
    Такива "хора" се гаврят и лигавят с живота - а ще дойде време да плащат вечната цена - както тук и сега, така и в деня и часа на Страшния съд - Второто Негово Пришествие!
    Ще завърша с един уместен цитат от Вазов: "Мързелът е срашен, мръсен блуд с живота и с умът!"
    Да работим!!!
  • 21 Бай хХУЙ

    0 0 Отговор
    Не си цапам чепа с такива, предпочитам нашенки от село (дето вече ги няма) безплатно, за спорта
    Лам_пичката свети... сърбежите... и т.н. и т.н. да си дойдем на приказката