Last news in Fakti

19 Януари, 2018 07:00 4 623 0

Вашият хороскоп за днес, 19.01.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Овен

Днес се опитайте да пестите енергията си за начинания, от които очаквате значително покачване на приходите си в материалната сфера. Не тръгвайте на дълъг път, особено ако в последно време сте натрупали повече умора от обикновено.

Телец

Днес избягвайте рискованите начинания, защото могат да ви донесат проблеми, от които дълго време няма да можете да се освободите. Контролирайте раздразнителността си, защото околните няма да са особено толерантни към проявените от вас капризи.

Близнаци

Ползотворен ще бъде денят ви. Ще заслужите признание, ако продължавате съвестно да се отнасяте към отговорностите си. Свободните си часове посветете на интимната си половинка.

Рак

Не се отказвате лесно от намеренията си и това привлича вниманието на околните. Ще ги заставите да се отнасят с респект към вас. Амбицирани сте да успеете и ще продължите да упорствате. Очакват ви вълнуващи мигове с любимия човек.

Лъв

Днес избягвайте дейностите, които ви натоварват и не водят до нищо положително. Стремете се да сте внимателни и дипломатични. Направете приятна изненада на интимната си половинка.

Дева

Днес организирайте времето си, така че да успеете с финализирането на всички планирани ангажименти. Стремете се да не поемате допълнителни отговорности, няма да разполагате с достатъчно свободно време. Чрез търпението можете да постигнете чудеса.

Везни

Днес, без да сте прекалено амбициозни или изпълнени с желание да постигнете високи резултати, ще можете успешно да прокарате път на своя изцяло нова инициатива в професионалната сфера. Вслушвайте се в съветите, давани ви от подчинени или делови партньори.

Скорпион

Днес се опитайте да извлечете максимална полза от създалата се ситуация на работното ви място. Добре ще е да не влизате в спорове и да подкрепяте нечия страна. Имайте повече доверие на интимната си половинка.

Стрелец

Днес мнозина от вас ще се насочат към изграждането на нов път в живота си. От една страна този стремеж може да засегне професионалния ви живот, а от друга да внесе промени в личния ви.

Козирог

Днес, въпреки добре свършената работа, не се отказвайте да си припомняте дългосрочните си цели в професионалната сфера, защото рискувате да се отдалечите от тях, ако повярвате, че сте постигнали абсолютният връх в делови и финансов план.

Водолей

Днес е повече от задължително да поемете ангажименти от семеен характер, дори и да не са особено приятни за вас. Финансовото ви състояние ще се запази стабилно, така че ще можете да си позволите отдавна жадувана от вас покупка.

Риби

Днес ще ви се наложи да минете през предизвикателства, които ще подложат на изпитание психическата ви и физическа издръжливост. Трудностите ви ще са от финансов характер. Избягвайте необмислените разходи. Опитайте се да се държите близко до семейството си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА