Last news in Fakti

25 Януари, 2018 19:23 4 343 6

Мисис България избухна: Барбита златотърсачки ни рекламират пред ЕС

  • мисис българия 2008-
  • ана иванова-
  • ес-
  • европредседателство-
  • хотел

Ана Иванова публикува гневен коментар и изобличи родните чалгаджийки и бръмчалки

Мисис България избухна: Барбита златотърсачки ни рекламират пред ЕС - 1

След 10 години прекарани в чужбина, носителката на титлата Мисис България Ана Иванова, се завърна в България и се сблъска с Европредседателството ни в пълния му "блясък". Успешната българка стана свидетел на разиграването на сцени пред и зад кулисите.

По повод мизансцена и необявените роли в целия спектакъл, тя написа интересен коментар в профила си във Facebook, коментирайки струпването на силиконки и златотърсачки в 5-звездния хотел, в който са настанени гостите от ЕС.

Ето какво написа Ана Иванова:

"Добре дошли, скъпи европредседатели в страната на неограничените възможности и Богини — България! Ще направя един много лек анализ на Вашата предстояща визита или по-точно как лично аз виждам развитието на нещата в следващите шест месеца в нашата мила родина… Започнахме добре, всичко беше на ниво, дори имахме честта да чуем прочувствена откриваща реч на майчиния ни език — поклон за труда и уважението, което ни бе указано!

Седмица, две — опознаване на колектива, размяна на визитки, завързване на контакти, запознаване с българската култура, а именно “шопската салата” и домашната ракия на дядо Ставри, между маските, на не със сигурност разбраните Кукери?!… Но след дългите и уморителни преговори и дебати, идва моментът за най-сладкото… за почивката, за разпускането… Още повече — щом имате удоволствието да бъдете гости на един от най-изтънчените и вълнуващи… (тук е моментът на въображението)… ще оставя Вие да довършите… в България!

В същото време, посещавайки най-популярната социална мрежа, виждам как пластмасови кукли Барби са инвестирали в подготовката за присъствието си на подобни събития, но разбира се с цел възвръщаемост на инвестицията, която сама по себе си надхвърля 200 € (доста за стандарта на милата родина за вечер — 150 лв. грим, 100 лв. прическа, 40 лв. рокля от роден сайт за безплатни обяви, 100 лв. обувки и чанта — тотал: 390 лв.) — всичко това “високо качествени” имитиращи продукти! За покупателната способност на средностатистическия българин това са много пари за една вечер, но както споменах не е случайно, не е без умисъл!

Всяка вечер след 20:00 ч. лоби барът на … е препълнен с всякакви вариации на силиконови кукли Барби и поклоннички на попфолк (чалга) културата… Разпускането е 100% в програмата на нашите ЕС председатели, тъй като, повярвайте ми, в Брюксел не биха могли да се насладят на нещо подобно — вечеря, после коктейл, последвани от дъжд от салфетки, снимки във фоайета и тоалетни и разбира се — хубавото българско шампанско “Искра”, но с етикет, на който пише Моеет!

В този момент онези 200 € инвестиция вече са стъпили на кота нула и започват процеса на своята възвръщаемост! Но все пак, да не бъдем черногледи, да се опитаме да видим и другата страна на монетата — ЕС ще разбере за добре развитата чалга култура в България, а покрай нея ще чуе и благозвучния майчин език на българина или поне нашите попфолк поклоннички ще научат, че Брюксел е град, а не държава или може би дори и някой чужд език — английски, френски.

Не ме разбирайте погрешно, аз нямам нищо против факта, че България е домакин на ЕС-председателството, това е огромна безплатна реклама за моето мило отечество.

Надявам се да е реклама за добро, а куклите Барби да бъдат онази част от рекламата, която е неизбежна. В случая гостите на председателството ще са щастливи, задоволени във всякакъв смисъл на думата, и видиш ли — от септември 2018 г. може да сме домакини и на НАТО, НАСА, Пентагона и т.н. :)
Равносметката е, че няма само нашите дипломати и политици да са на плюс от това наше домакинство! Надявам се да няма разпознаващи се Богини. А ако има, съжалявам — истината понякога боли! Бог да пази семействата ни и България!

Поздрави от една простосмъртна!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Dino

    9 7 Отговор
    "Успешната Българка"
    Колко ли П...и е счупила и тя? А.
  • 2 Гост

    5 2 Отговор
    Мисис България избухна: Барбита златотърсачки ни рекламират пред ЕС

    Е кое точно е объркано та чак избухваш или искаш и примери да се дават все едно не ги знаеш айде ако обичаш седи мирна че на теб сапьор ще трябва да ти търсят не заради друго просто си секс бомба хаха ей аман от пръчки
  • 3 чалга

    6 2 Отговор
    Щом Ана Иванова се смята за Барби явно Барбито е остарвло с няколко десетилетия и вече е на 50 - 60 год.
  • 4 коки

    6 2 Отговор
    мацката я е яд че неможе и тя да е там защото нестава вече
  • 5 Yeeeee

    4 3 Отговор
    Ама краво що завиждаш
  • 6 деси

    0 0 Отговор
    Не знам дали тази жена може да се нарече красива!