Last news in Fakti

28 Януари, 2018 12:24 8 870 13

Евгени Минчев сече с гилотината, Зуека и Иван Лечев здраво си изпатиха

  • евгени минчев-
  • зуека-
  • иван лечев-
  • поли генова-
  • анна стефанова-
  • стефан денолюбов-
  • люси дяковска-
  • заки-
  • любо

Главите на кои родни знаменитости този път бяха отсечени от критика

Предлагаме ви седмичната порция от коментарите на Евгени Минчев за рубриката му "Гилотина" във вестник "Телеграф".

ПОЛИ И ЛЕЧЕВ С ЕДНАКВИ ПРИЧЕСКИ

Очевидно януари, освен малък Сечко си има за запазен цвят черното. Поредната монохромна изненада идва от Поли Генова, чието твърде очебийно модно отегчение е отразено от глава до пети. Главата всъщност е приютила прическа — глухарче, надвиснала с русите си облаци върху жадна за освежаване еманация на черното. Коженото /черно/ яке, е станало сергия на множество брошки, висулки и дрънкулки, населяващи както Китай света, една трета от площта и. Пола като китайски балон, но не толкова възпламенен, заема място колкото седем порции ориз по съчуански. Ръцете, залесени с гривни, отчитат в такт зимната естетска унесеност на певицата. Иван Лечев носи сакото си гордост, от каквато то няма нужда, нито пък заслужава. Една удачна прилика в косите говори, че може би с Поли трябва да заминат заедно за… Поли…незия да кажем.

АННА С РОКЛЯ, КАТО ЗАМРЪЗНАЛА ВОДКА


Въздействаща модна визия, изключително старание и свежест се надпреварват да услужат в дебюта на младата бизнесдама Анна Стефанова. Коронясана отскоро като Мисис България, тя не престава победния си ход в редица начинания. Тази достойна рокля дописва крехката и биография, без да пести слова от дантела, шифон и пищност. Голият гръб спомага за описването на идеална фигура, която въпреки двете деца на Анна е запазена и подходяща за такава кройка. Роклята се излива като водка от кристална кана и се бори за всяка своя гънка и всеки ъгъл от силуета на бизнесдамата. Едрата дантела съдейства за тежката драматургия на роклята, с която приносителката и може да бъде еднакво адекватна във Версай или пък докато получава Оскар.

ЗУЕКЪТ — ГОСПОДАР НА МОДНАТА СКУКА


Черно и бяло се преплитат в Зуека, както е казала агент Тенев „В неделим кръговрат”. То, ако питате мен и кръговрат няма, само отсечени, скучни линии от двата цвята, нещо като магистрала, за която средствата не са стигнали. Чудна грейка грее от чаровния „господар”, без да се смущава, че протектира едни окаяни тиранти, загащили го по всички правила на съботния мързел. На китките тежи щедрият сребърен дар на една гривна, съчетана с часовник. Комбинация от вряла вода и любопитно дете, което няма как да не се самонарани. До Зуека — Стефан Денолюбов изгаря от желание да ни върне в 80-те, когато всичко, облечено тук от него имаше някаква стойност. Ще приема с чувство за хумор артистичния шал, тръпчивите като мушмула цветове и старателния начин, по който го е завързал. Изненадващо, защото този сезон нямаше нови билбордове с д-р Енчев, който също замята шалчетата си така.

ДЯКОВСКА — ПЕТИЯТ МОДЕН ПОЛ


Разбирам това да са наградите Teddy awards в Берлин и Люси да е водеща, а то… Просто и свежо интервю в Дарик, където нещата са сериозни и последователни. Очарователната певица отново е пропуснала сешоара, за да мине през турбуленцията на сезона. Косите и са така старателно небрежни, че може да бъдат възпети от трио Българка в изпълнението им на Хубава си моя горо. Бялата якичка поддържа кафява вратовръзка, която види се, е минала всички джендър дискусии. Тирантите са цяло тириририрам и отскачат ластично извън черната риза, която е направо обществен протест срещу Пазарджишката ми конвенция за цветовете. Разбира се, никога не бих искал да видя Дяковска с басмена рокля и буфон ръкав, нито с визонено палто, но защо пък не опита бордо, застъпено по някакъв начин със стилното днес бутилково зелено. Защото това би докоснало аристократичните баварски модели на обличане, а Люси е достатъчно лъчезарна, за да й подхождат.

ЗАКИ И ЛЮБО СЪС САКА НА КОНДУКТОРИ

Бих изпил едно у Заки с чаровния певец и журиращ, но първо трябва да оправи външния си вид. Изпълнителят от Авеню е направо на улицата със скучната си комбинация, която го прави да прилича на шофьор на микробуса на Акага да речем. Тънката черна вратовръзка може би да е била модерна при убийството на Версаче или пък да е участвала в самото престъпление, защото появата и върху толкова очарователен джентълмен като Заки си е истинско недоразумение. Самото сако с ревери като на смокинг, не допуска нищо от съчетаното с него. Ризата, която леко розовее /и как иначе/, вратовръзката и прическата говорят за пълно модно затъмнение при певеца. До него — Любо Киров, като гаров служител, с бели светлоотразителни ленти на няколко места, изпъква така сякаш някой е сложил цветя на леглото до него. Двамата са като на сватба, но единият е дошъл напълно неподготвен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да го кажем направо

    57 7 Отговор
    Нестига че е долен ляв ...ами е и изключително нагъл и противен.Казано с две думи-пед..ас
  • 2 Васил

    48 6 Отговор
    Евгени Минчев Това е най противния нагъл п...л на планетата !!!
    И точно този ще прави анализи на другите.
    Пълна пародия е тази държава.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ТАКВИЗА КЪТ ТОЗИ

    16 0 Отговор
    ПО ТОШОВО ВРЕМЕ ИМ ДАВАХА ДА СА ИЗЯВАВАТ МАКСИМУМ КЪТ ВАТМАНИ.
  • 7 Митю

    6 0 Отговор
    Май доста ни е над нивото,щом ни изкара извън клавиатурата.
  • 8 Голям прос

    16 0 Отговор
    Албена Вулева в не знам какъв род. Не е мъжки със сигурност. Със същия хъс излива помия върху хората. И не знам с какво право. Моден критик ли е станал сър Пе.ерас? Може би работата му като ватман е било последното стойностно нещо което е вършил. Аз лично не виждам друго
  • 9 Шопа

    21 2 Отговор
    Типичен пример за джендър.
    Винаги облечен без вкус, със зализан перчем който от време на време си променя цвета и с очила която форма никога не подхожда на лицето му/ пълна безвкусица/.
    Предполагам от много високо самочувствие не се поглежда в огледалото преди да излезе пред камери.
    Винаги коментира /критикува/хората по обиден начин и то хора които имат заслуги в обществото, за разлика от него.
    Човек който не е допринесъл с нищо за благото на държава, общество, култура.
    Човек от който няма да остане никакво културно или материално наследство, скулптура, картина, песен или пък някоя сграда построена.
    Завистлив и злобен ми изглежда този "лорд" на мене.
  • 10 гощо

    18 0 Отговор
    Не може човек расъл в циганската махала на Пазарджик да дава акъл за мода и стил! Няма от къде да знае,не е виждал стил и мода!?!? Това се формира още от дете не може да се научи ей така от няколко пътувания по света?!?!
  • 11 Радето

    6 0 Отговор
    Абе много е противен тоя пед. раст, що го величаете толкова, че и кво казал за някой, боли ме шнура кво е казал, не ме занимавайте с такива карикатури!
  • 12 Ай стига бе!

    5 0 Отговор
    Кога, къде, как си изгради критериите, Минчев, че толкова самоуверено раздава "правосъдие", а същевременно самият той най-често изглежда като МОДНА КАРИКАТУРА ???
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.