Last news in Fakti

30 Януари, 2018 14:18 2 784 6

Емо Чолаков ще вдига сватба

  • емо чолаков-
  • брак-
  • сватба-
  • семейство-
  • дъщеря-
  • дете

Забавният синоптик разказва за семейството си и разкрива част от плановете им за бъдещето

Забавният и чаровен синоптик Емо Чолаков крие невероятни таланти от публиката, пише "България днес". Интересите на водещия не приключват само с времето. Той всъщност е бивш учител по физика, който в момента завършва докторантура по специалността. А хобито му е да шие гоблени.

"По това време бях с дълга коса и харесвах "Металика", споделя синоптикът. Той спира да работи като учител през 2003 година, когато идва да работа в София. Именно тогава идва и кастингът за специалист в неговата сфера.

"Преди да стана синоптик, година и повече шиех професионално. Работех в една фабрика, която произвеждаше много скъпи и качествени мъжки костюми. И сега мога да си скроя и ушия всичко сам, не ме е срам. Става въпрос за фабрика в Гоце Делчев, в която и в момента работят около 3000 души", разказва Емо.

Освен че може да шие, един от любимите синоптици на България обожава да твори и гоблени. "Подарих един на една църква, но не искам да казвам на коя. Имам и вкъщи, поставени са в рамка на стената. Гоблените са интересно нещо, те са като пъзелите, но много по-красиви", обясни Чолаков. Най-любимите му произведения са на стадо коне на брега на река и на Богородица.

Щастлива от хобито му е и красивата жена на Емо - Краси Григорова. Жената, с която синоптикът живее повече от 14 години без брак, стана майка преди две години на второто им дете - Дара. Първата госпожица в семейството на телевизионера се казва Ема и е кръстена на татко си.

"Като поотрасне детенцето, тази или другата година мисля да подпиша брак с жена ми. Всички постоянно ме подкачат за това", споделя синоптикът.

Семейство Чолакови било много задружно и всеки уикенд отскачало до Гоце Делчев, за да се види с бабите и дядовците.

"Краси още бърза да се прибере при родителите си. Не ѝ е много приятно тук, защото сме свикнали в малкото градче. Но работата ми е свързана със столицата и съм късметлия да работя именно в Би Ти Ви", обяснявал на колегите си Емо Чолаков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ттт

    6 0 Отговор
    Голяма новина
  • 2 Go Sho

    8 4 Отговор
    Нито е забавен, нито е чаровен ...Ало журналята, оставете ние сами да преценим това.Всеки за себи си. Не се опитвайте да ни манипулирате с поръчкови статии.

    Коментиран от #3

  • 3 Домев

    9 5 Отговор

    До коментар #2 от "Go Sho":

    Този Кукер Чолаков ни тероризира вече 10 години, вече и се научи да говори, ама всичко това на наш гръб, пускаш телевизора и вместо прогноза слушаш някакъв простак който вместо да отсервира масите в някоя странджанска механа се прави на забавен
  • 4 Алфа Ромео

    6 4 Отговор
    Опитва се човека да прави някво шоу, ама няма нито чар нито талант.
  • 5 ПЕЕВ

    9 5 Отговор
    МОМЧЕТО Е ДОБРОДУШНО-КАКВО Е ТОВА ПЛЮЕНЕ БЕ ЗАСРАМЕТЕ СЕ.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.