30 Януари, 2018 16:02 3 372 3

Тита: В реалния живот съм стеснителната Хриси

  • тита-
  • поп-
  • певица-
  • криско

Тита сподели колко различно е поведението ѝ на сцената и извън нея

"Тита е един образ, който показвам само на сцена. В реалния живот съм Хриси и съм много стеснителна", разказа Тита пред Nova.

"Този образ не е роля, част е от мен, но се пробужда само когато съм на сцена. Емоцията ме кара да бъда дръзка”, допълни певицата.

“Подготвям два нови музикални проекта. Единият може би ще го пуснем през лятото. Едната песен е романтична балада. Мисля, че ще е хубаво хората, които ме слушат и наблюдават да видят една по-друга страна от мен”, разкри Тита, чиято кариера като певица започна от X Factor.

“Вярвам в положителното мислене и енергията, която излъчвам.Смятам, че нашите мисли определят това, което ни се случва и затова гледам те да бъдат целенасочени. Определено обаче се изисква много работа и лишения, за които малко хора знаят”, разказа Тита за своята формула на успеха.

“Усещам образа си в уеб сериала “Следвай ме” много близък до моя, тъй като героинята ми Бела е едно момиче от провинцията, което идва в големия град. На мен това ми се случи, когато записвах песента “Вуду кукла” и ми беше много трудно да свикна с цялата обстановка, с големите разстояния и многото хора, тъй като в малкия град всички се познават и всичко е на разстояние от три минути”, разказа Тита пред Мирослава Иванова в “Събуди се” за участието си в хитовата онлайн поредица от продуцентите на “7Talents”.

“Следвай ме“ е уеб сериалът с най-успешен дебютен сезон в България. Той разказва история за силни момичета влогърки, драматичното ежедневие на тийнейджърите и как те се оправят със своите проблеми, любовта, приятелствата и всички предизвикателства, които животът ти представя на 16-годишна възраст. В сериала с главна роля участва и Тита.

“Следвай ме“ е сериал, който за първи път надниква в живота на влогърите, Инстаграм звездите, пише novini.bg. В сериала се разкрива ролята на социалните мрежи в живота на тийнейджърите, как последователите създават и променят живота и отношенията им.

До момента “Следвай ме“ има реализирани два сезона, които до момента са генерирали над 15 милиона гледания на всички платформи за видео споделяне.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дикембе Мутомбо

    20 13 Отговор
    Викаш, имаш стеснителен дисплей и още по-тесен панел...
  • 2 Фен!

    4 16 Отговор
    Най добрата!
    Чакаме още!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.