1 Февруари, 2018 11:45 7 542 16

Къци затъна, мизерства жестоко

  • къци вапцаров-
  • семейство

Съседи на семейството на Къци разказват, че култовият водещ се е изолирал от обществото

Къци Вапцаров изпитва големи финансови затруднения, твърдят запознати. Комикът се оплаквал, че вече не го канят в нито едно предаване и не е от търсените български звезди. Съседите на бившия водещ споделят, че дори живеел в мизерия, защото не можел да с и намери работа.

Единствено съпругата му Маги издържала семейството, но и нейните доходи не били напълно достатъчни. Тя е основала собствена детска градина, но поради голямата конкуренция не печелила много.

Заради това шоуменът, който доскоро хранеше семейството със скъпоструващи веган и биопродукти, напоследък е напълнял и е изгубил форма. Заради липсата на здравословна храна и самоизолацията у дома, той е неузнаваем.

След „ВИП Брадър” 2015 Вапцаров реши да се отдаде на мистика и медитация, и спря да се вижда с колеги и приятели. Той се затвори с жена си и децата си вкъщи и започна живот според нетипичните си религиозни вярвания.

Увлечението му към мистиката обаче е в миналото, а в момента Къци трескаво се опитва да изкара малко пари. Единствено големият син на актьора—Асен, който вече е на 24, се опитва да помага у дома, като изкарва допълнителни средства.

Младият мъж обаче учи в Америка и разходите му там не са никак малки. Къци и Меги от друга страна трябва да се грижат и за по-малките си деца - 16-годишния Александър и 10-годишния Йоан. Всичките синове на комика са неговата голяма гордост и то с основание. От малки той ги държи на стриктен режим и ги учи на дисциплина. Младежите са научени да помагат в домакинството, да спортуват и да не капризничат.

Сладкото и газираното у дома не са позволени, а модните дрешки и аксесоари от мола—абсолютно забранени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    17 9 Отговор
    Къцамун. Хаха. Няма страшно, от глад няма да умрат.
  • 2 БАСТУНА

    25 2 Отговор
    къцеее,време е да завъртиш колелото на Невада или риск печели и да видиш какви награди си раздавал.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Иванчо

    55 6 Отговор
    В града е пълно със строежи, автомивки и складове, които търсят общи работници. То не става само ТВ предавания и мацки с тесни полички. Ше бачка.
  • 5 гост

    37 2 Отговор
    Бързо да влиза в "Биг брадър", там се приемат все такива закъсали от които нищо не става.
  • 6 гост

    29 3 Отговор
    И моят учител по музика, който прослави града с духов оркестър и мажоретен състав, обиколи света и показа на децата многобройни страни, заслужаващ уважение от всеки, го видях да си търси работа в бюрото по труда. Жалко е като се стигне дотам.
  • 7 ДДД

    25 2 Отговор
    И аз съм така
    като ми свършат парите
    се отдавам на медитация:(
  • 8 Гост

    5 1 Отговор
    Ку-ку
  • 9 Аз Варна

    19 2 Отговор
    Ами мина времето,когато се гавреше с хората,самозабравил се,нагъл човек,гледащ от позицията на парите.Колелото на живота се върти.Пожелавам му късмет,защото вече и,за момиче на късмета не става.Може пък да е изпаднал на това,което„ сам е дал”.
  • 10 БАЦЕТО

    13 2 Отговор
    Тарикат го раздаваше из люлин ама виж сега .трябва да пише тои вицовете в ФАКТИ
  • 11 Като гост

    6 2 Отговор
    Никога не е ставало нищо от това човече. През всичките години е ял хляба на кадърни хора. Колко незаслужени пари е изхарчил. Даже и си повярва. Това досега е било подарък от съдбата. От тук нататък мизерия.
  • 12 Дони

    6 1 Отговор
    Сина му е студент в Щатите , знаете какви пари трябват само за таксите.Ако е степендиант,значи е много умен и стажува в някоя компания.Така , че Къци не го мислете.А и каква къща има ако беше закъсал да я е продал.
  • 13 питащ?

    8 4 Отговор
    Малее , много злоба бе .Такива ли сме българите?

    Коментиран от #14

  • 14 Г.З.

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "питащ?":

    Знам от къде да намери пари,от баба си.Само трябва да запее песента Хей Бабо Бабо.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    кви неща четем
    къци да мизерства айде сега стана тя
    жена му има собствена детска градина
    сина му учи в Америка а не в Русия
    и той мизерствал