Last news in Fakti

2 Февруари, 2018 15:04 3 453 4

Кейт Ъптън обвини моден бос в сексуален тормоз

  • насилие-
  • изнасилване-
  • шеф-
  • мода-
  • сексуален тормоз

25-годишната американска манекенка и актриса Кейт Ъптън обвини в сексуален тормоз един от основателите на марката Guess („Гес”) – дизайнера Пол Марчиано, съобщи сайтът на в. „USA today”.

„Разочарована съм, че такава култова марка за женско облекло като Guess още позволява на Пол Марчиано да бъде на поста творчески директор”, написа 25-годишната Ъптън в Twitter.

Тя е допълнила към съобщението си и хаштага "MeToo" (Аз също/И мене също”), с което се присъединява към онлайн движението срещу сексуалното насилие, особено онова, случващо се в Холивуд.

„Не трябваше да му позволяват да използва влиянието си в индустрията, за да притиска жените сексуално и емоционално.”, добави по-късно Ъптън в Instagram.

Американският модел все още не е уточнила на какъв вид тормоз е била подложена от страна на Марчиано. Представители на Пол Марчиано и „Guess” засега не са коментирали обвиненията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ехх ковре да бех

    11 0 Отговор
    Пълнил и е бузките ама и джобчето.
  • 2 Хасан

    5 1 Отговор
    Дизайнерите и моделиерите не бяха ли гейове?!
  • 3 Анонимен

    2 1 Отговор
    Преди колко години? Да не е като актрисите през миналия век да е случката.
  • 4 Чичу Ади

    1 2 Отговор
    Нещо почна да намирисва с #MeToo. Всичко започна със сексуално насилие над малолетни гимнастички, сега изведнъж всяка втора решила да си вдигне акциите, като се изкарва жертва. Жертва ама на какво? Платена проститутка като Ъптън, която е пълнолетна и може (по дефиниция) да осъзнава какво се случва, била попитана от някой си дизайнер дали не иска да го полапа и поеме. Ами то вече мъжете да ги е страх да си поискат от една жена, че ще ги обвинят в сексуален тормоз. Аман от това джендър поколение извратеняци.