Last news in Fakti

3 Февруари, 2018 10:20 6 530 4

Джим Кери невинен за смъртта на съпругата си

  • кери-
  • смърт-
  • наркотици-
  • обвинение-
  • уайт

Актьорът няма да бъде съден за кончината на Катриона Уайт

Джим Кери няма да бъде съден за смъртта на бившата си съпруга Катриона Уайт. Иск срещу него беше заведен от съпруга на Уайт Марк Бъртън и от майка й Бриджит Суитман, които обвиняват култовия актьор за смъртта на Катриона, пише "Блиц". Тя почина след свръхдоза наркотици през септември 2015 година.

Смъртта й и обвиненията срещу Кери нанесоха сериозен удар на филмовата му кариера. Той нарече заведеното срещу него дело „безсърдечен опит да бъдем употребени“, имайки предвид себе си и Уайт.

Според майка й, Кери използвал незаконна рецепта за лекарства за Уайт. Смъртта й беше обявена за самоубийство от съдебните медици. „Всичко, което мога да кажа е, че делото е прекратено и няма да коментирам повече“, заяви Кери след щастливата за него развръзка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПАРАТА АКБАР

    7 7 Отговор
    Платил си е където трябва човека

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Патриот

    0 0 Отговор
    Да и е давал гъбите на сила? Сама ги е яла.
    Когато знаеш на кого да платиш това става. Сега американската прокуратура може да го обяви за самоубийство. Нека взима пример от нашата.
  • 4 гост

    0 0 Отговор
    Е тя е била депресирана наркоманка. Той е отказал да й дава пари, все пак са разведени и му е бивша. Какво, да я обгрижва и да я носи на ръце ли затова, че не може да се справи с живота си? И затова той бил виновен!?! Той я бил подтикнал понеже след раздялата им тя не могла да излезе от депресията си, надрусала се и умряла? Ами да заведат дело за сексуален тормоз срещу него, защото са правили секс докато са били заедно, а той се е възползвал от това, че тя е жена.