3 Февруари, 2018 17:17 7 224 8

Любовницата на Стоян Алексиев имала труден живот

  • алексиев-
  • любовница-
  • възраст-
  • съдба-
  • живот

Актрисата губи татко си, който бил полицай, когато била съвсем малка

66-годишният артист Стоян Алексиев е в развод с дългогодишната си спътница в живота Надежда заради 23-годишната си любовница Ивана, твърди "Уикенд". Чепатата рускиня не издържала на публичния резил, на който я подложи екранният д-р Иван Генадиев от сериала "Откраднат живот", и решила окончателно да сложи край на брака им.

Хлътналият като ученик ветеран от Народния театър дори бил готов да се раздели с имуществото си и да остане гол като пушка след развода, но да е с младата си любовница. Тя пък побързала да се похвали пред състудентите си в НАТФИЗ, че сериозно е разклатила брака на Алексиев.

Извънбрачната афера на Ивана и три пъти по-възрастният й любовник не била тайна нито за жена му Надя, нито за студентите и преподавателите в Театралната академия. Оказа се, че животът а младата Ивана Бобойчева никак не бил е лесен. Актрисата загубила татко си, който бил полицай, когато била съвсем малка.

В лицето на грижовния Алексиев тя виждала отсъстващия от живота й баща-закрилник, затова колегите й преподавателите й в НАТФИЗ гледали благосклонно на скандалната й връзка. Още повече, че заради Алексиев тя скъсала с предишното си гадже - симпатичен младеж на нейните години.

"Повечето хора смятат, че Ивана го използва, за да направи кариера. Нищо подобно - момичето наистина е влюбено и не може да си представи живота без Стоян Алексиев. Възрастовата разлика помежду им наистина е гол[ма - близо 40 години, но има своята обосновка. Ивана е сираче, никога не е имала баща и силна мъжка фигура в живота си. Когато снимките излязоха тя наистина бе съсипана и много страдаше от хорските шушукания и цинични подмятания. Всеки има право на любов, Така че намирам неистовия медиен интерес към връзката им за повече от уродлив. Оставете хората да се обичат и не цапайте отношенията им с клюки", апелира една от най-близките приятелки на Ивана.

Тя гарантира, че младото момиче било доста почтено и морално - не си падало по паралии, а освен като актриса, работело и усърдно и като продавачка на марка известни парфюми в малко магазинче, за да си помага за следването.

Преди 3 години палавият Алексиев, който е и дядо на внуци, започнал страстната си афера с Ивана. Според запознати любовта между студентката и три пъти по-възрастният от нея артист припламнала за първи път по време на лекции в Театралната академия. Напористата хубавица разкрила симпатиите си към него, а извънбрачната им връзка бързо станала факт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    35 1 Отговор
    Ако това го направи тракториста от село ,го обвиняват в разврат,грях....но ако го направи някой интелектуалец веднага се мисли за Набоков и Лолита...
  • 2 Ужас

    23 3 Отговор
    Ужас...повръщам
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Радо

    33 3 Отговор
    Дай Боже всекиму на тая преклонна възраст да опервази по едно такова 23 годишно кьорпе!!!!!!
  • 5 100 годишна

    5 0 Отговор
    Сигурно и Макрон е останал малък без майка та се е влюбил в тази бабишкера. Хахаха1

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Тодор

    0 0 Отговор
    Живи и здрави ...
  • 8 Любо

    1 0 Отговор
    Сигурно е на сини хапчета.