6 Февруари, 2018 00:30 29 253 10

8-те заповеди за страхотен секс (за жени)

  • секс-
  • страхотен-
  • жени-
  • заповеди-
  • аромати-
  • пози

Съвети от японските гейши, древните египтяни, Кама Сутра и съвременни секс експерти

8-те заповеди за страхотен секс (за жени) - 1
Снимка: Shutterstock

Много съвети са изписани относно секса и как да бъде незабравим, но най-важните от тях, които е силно препоръчително да спазват жените, им гарантират наистина страхотен резултат. Ето кои са те:

1. Правете секс, само когато наистина искате

Когато сте преяли, а някой ви бута още храна в устата, не е никак приятно, нали. Същото е и със секса. Ако ще го правите по навик, задължение или заради някаква друга причина, различна от истинското желание, той няма как да бъде задоволителен. Но от друга страна, не забравяйте, че понякога апетитът идва с яденето. Така че, все пак, можете да дадете шанс на интимните ласки да се случат. Но ако след първите минути не почувствате въпросното желание, то има и други приятни неща, които можете да правите с вашия партньор.

2. Не пренебрегвайте ароматите

Още древните египтяни са знаели ролята на сетивното възприятие. Фините аромати на цветя или подправки създават една много специална атмосфера, която помага на партньорите да се отделят от нервното ежедневие и да се посветят напълно един на друг. Заложете на подходящи аромати като шоколад, ванилия, канела или иланг-иланг.

3. Не бързайте

Според японските гейши бързите и резки движения са враг на сексуалното удоволствие. Или поне в началото. Те казват, че трябва да се движим плавно, нежно, да се целуваме и галим, преди същинската част. Сексолозите напълно ги подкрепят, обаче и с факти – според статистиките, на една жена са нужни поне 15 минути любовна игра, за да достигне лесно и бързо до оргазъм.

4. Бъдете наясно какво искате

Джон Грей, автор на бестселъри относно отношенията между мъжете и жените, казва, че в много случаи ние инициираме секса, без да сме наясно какво точно искаме. Според него трябва да има искрено общуване, споделяне на сексуалните желания между партньорите, но преди това вие трябва да сте наясно какво точно ви харесва.

5. Различни пози

Древна китайска мисъл за любовта гласи „Никога не правете любов в едно и също положение в продължение на две последователни нощи“. Не само, че ще ви стане скучно, но ако тялото ви е в една и съща поза, сетивността на нервните окончания намалява. Затова специалистите съветват редовно да експериментираме с нови пози.

6. Подходяща светлина

Най-известният любовен гид Кама Сутра съветва да не правим секс нито на прекалено светло, нито на прекалено тъмно. Светлината трябва да е мека, приглушена и най-добре нейният източник да са свещите. Защото с потрепващият си пламък те създават страхотна еротика, дамата се чувства по-секси, а мъжът е по-нежно настроен.

7. Душ преди и/или след секса

Според Тантра, няма нищо, което да носи повече сексуален заряд за партньорите като това да вземат заедно душ преди секса. И нищо не носи такава романтична близост като това да вземат душ след секса. Водата отмива всички негативни влияния помежду им и дори сплотявала връзката и любовта им.

8. Дразнете го

Това е неофициалното мото на тангото. И не случайно в нито един танц няма толкова силна страст, както при него. Затова можете да заложите на СМС флирт - да изпратите съобщение "Не нося бельо…“, например. Или, когато сте заедно, най-неочаквано, но нежно да го целунете по ухото, а след това да се отдръпнете, съветва beu.bg. Изобщо, оставете фантазията си да работи. Истината е, че всяка жена знае как да „дразни“ сексуално мъжете. Просто трябва по-често да го прави.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Г.З.

    37 5 Отговор
    Член 17 см.гласи:За надървен закон неизбърсани алиней не важат.

    Коментиран от #3

  • 2 Бесен Язовец

    16 11 Отговор
    Аз смятам че при чисто и стегнато дупе не важи много дали в тази или друга поза, мъжко или женско
  • 3 Ел Дорадо

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "Г.З.":

    Това важи за крайно нуждащият се и затънал материал, но за хората които можем да пишем и четем що-годе добре схемата трябва да е по приятня и изпипана, я се облечи като бездомник, спри да се къпеш и бръснеш да пробваш твоя принцип
  • 4 ДЕДО ВЛАДИКА

    53 2 Отговор
    - Аз съм новата ви съседка!
    - Отгоре или отдолу?
    - Не бързайте толкова, нека първо се запознаем ...
  • 5 Гост

    44 0 Отговор
    Мъж изпраща жена до дома и я пита може ли да пием по едно кафе горе.
    - Може но не разрешавам да се пуши в леглото.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Пич

    11 0 Отговор
    На нудистки плаж мъж се спира пред красива жена и казва:
    - Харесваш ми...
    - Виждам...
  • 10 Елиана Секулович

    13 0 Отговор
    На първо място за една истинска жена е важно да бъде с мъжът когото обича.Както в случая с мене и съпругът ми.
    Ароматите, цветята, осветлението, въобще цялата атмосфера - да разбира се, но това са допълнителни нюанси.
    Шедьовърът е редно да е в красива рамка.