11 Февруари, 2018 07:00 6 494 0

Вашият хороскоп за днес, 11.02.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Овен

Денят ви ще бъде приятен, ако си останете вкъщи и прекарате повече време със семейството си. Те имат нужда от вашето внимание. Спазвайте обещанията си. Ще се радвате на отлично здраве.

Телец

Хубав ден, изпълнен с много положителни емоции. Ще се срещнете с много приятели и близки, ще се радвате на отлично здраве и добро настроение. Интимният ви партньор ще разкрие истинските си чувства към вас, което ще премахне някои ваши съмнения относно тази връзка.

Близнаци

Днес не си оставайте вкъщи, приемете покана за гостуване на ваши приятели. Имате нужда от промяна на обстановката. Не мислете за проблеми в службата, оставете грижите настрана и се забавлявайте. Финансова стабилност.

Рак

През този ден се отдайте на заслужен отдих. Постарайте се да отхвърлите набързо домакинските и битови задължения и след това се насладете на блажена почивка с приятели и близки. Не допускайте да ви въвличат в интриги и чужди проблеми.

Лъв

Денят ви ще бъде успешен, въпреки че не всичко ще върви по план. Някои неочаквани промени в плановете на другите, или поради независещи от вас причини, ще ви накарат да вземете бързо и кардинално решение. Вечерта ви ще бъде изпълнена с много любов и семейна топлина.

Дева

Днес може да разчитате на добри приходи и на решаване на някои нерешени досега въпроси. Зарадвайте семейството си с малки подаръци. Очаква ви една приятна вечер, в уютна семейна среда. Отлично здраве.

Везни

Денят ви ще бъде натоварен откъм домашна работа. С помощ от вашите близки ще се справите с всичко и настроението ви ще се повиши. Вечерта ще бъде изпълнена с много приятни изненади и радостни мигове.

Скорпион

Много ангажименти ще имате през този ден, но ако се захванете с осъществяването им от сутринта, ще се справите отлично с всичко и ще се радвате на една приятна вечер. Ще ви направят приятна изненада и ще се чувствате истински обичани.

Стрелец

Денят ви ще донесе много приятни изненади и положителни емоции. Ще се радвате на любовта на любим човек. Не правете излишни разходи, за да не изпитвате финансови затруднение в последствие. Не предприемайте пътуване на дълги разстояния.

Козирог

Днес ще имате вдъхновение да се занимавате с осъществяването на творчески идеи. Максимално бързо ще се справите с многото ангажименти и ще се радвате на приятна вечер, в компанията на семейството си. Зарадвайте любим човек с приятна изненада.

Водолей

Днес не започвайте нови неща, но пък се постарайте да свършите всичко, с което сте се захванали. Ново приятелство. Радостни преживявания с близки хора. Обърнете внимание на стари болежки.

Риби

Денят ще бъде успешен за вас, ако успеете да свършите всичко запланувано и се отдадете на заслужен отдих. Посветете вечерта на любимите си хора. Имате добри идеи, затова предприемете стъпки за реализацията им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА