8 Февруари, 2018 17:03 3 096 1

Кайли Дженър пусна първа СНИМКА на дъщеря си (ВИДЕО)

  • кайли дженър-
  • роди-
  • дъщеря-
  • бебе-
  • стана майка-
  • модел-
  • риалирти звезда-
  • кардашиян-
  • травис скот-
  • сторми

Сестрата на Ким Кардашиян роди на 1 февруари от рапъра Травис Скот

Кайли Дженър пусна първа СНИМКА на дъщеря си (ВИДЕО) - 1
Снимки: Instagram

Риалити звездата Кайли Дженър, която от няколко дни вече е майка, показа първа снимка на дъщеричката си. Тя и рапърът Травис Скот кръстиха момиченцето Сторми, съобщават американските медии.

Гордата майка разкри името на детето в публикация в социалните мрежи, в която показа и самата Сторми.

На снимката новороденото спи спокойно, докато стиска палеца на своята майка.

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Feb 6, 2018 at 1:14pm PST

Публикацията събра милиони харесвания само за няколко часа.

Кайли Дженър обясни, че е избрала да запази в тайна бременността си, за да не е подложена на стрес, докато се подготвя за новата и важна роля, която е и "ролята на живота ѝ".

♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Feb 4, 2018 at 12:27pm PST

"Разбирам, че сте свикнали да сте в течение на събитията в живота ми, но избрах бременността ми да не бъде на показ през света", написа тя в социалните мрежи.

След това младата майка публикува и видео с продължителност над 11 минути, в което разкрива подробности около бременността и раждането.

Риалити звездата роди малката Стормина 1 февруари. Момиченцето тежеше 3,86 килограма.

20-годишната Дженър е най-малката от сестрите от риалити семейството Кардашиян/Дженър. В публикация в социалните медии тя написа, че бременността ѝ е била "най-красивото" и "променящо живота преживяване" и че ще ѝ "липсва".

Нейният партньор - рапърът Травис Скот ѝ изпратил 443 бели рози, след раждането на тяхната дъщеря. Това съобщи отново чрез снимка в социалните мрежи риалити звездата.

С появата си Сторми стана второто от общо трите чакани бебета в семейството на Кардашиян, след като по-голямата полусестра на Кайли, Ким Кардашиян и съпругът ѝ, рапърът Кание Уест, станаха родители за трети път през януари. Дъщеря им, кръстена Чикаго, беше износена от сурогатна майка.

През декември другата полусестра на Кайли Дженър, Клои Кардашиян потвърди, че е бременна в шестия месец от приятеля си, баскетболиста Тристан Томпсън, припомнят агенциите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.