12 Февруари, 2018 15:33 7 722 7

Андрей Арнаудов взе решение за бъдещето си с Емануела

  • иван и андрей-
  • сблъсък-
  • андрей арнаудов-
  • емануела-
  • връзка

Известният тв продуцент и водещ Андрей е сключил брак с половинката си Емануела Толева, издадоха негови близки. На всичкото отгоре прочутият водещ ще става и баща. Чаровната моделка и бивша баскетболистка е бременна в четвъртия месец.Заради тази радостна новина и двойката сключила брак набързо и безшумно. Сватбата преминала в тесен семеен кръг и без излишна показност, пише "Уикенд".

Това е втора сватба за Андрей след тази със сръбската красавица Даниела Янков, с която сключиха брак през 2009 г., а той оцеля едва няколко месеца.

„Категорично съм против брака. Ако двама души се обичат, могат да бъдат щастливи и без да се разписват в гражданското. Веднъж сгреших да направя личния си живот публично достояние, вдигнах голяма и пищна сватба, широко отразена в медийното пространство, но след време съжалих за решението си“, споделяше неведнъж Андрей пред медиите непосредствено след развода си с Даниела.

Тогава той твърдеше, че няма абсолютно никакъв шанс да застане пред олтара втори път. По време на връзката с баскетболистката обаче популярният водещ улегна, помъдря и явно най-накрая е открил голямата любов в лицето на хубавата Емануела.

Смуглата красавица преди години се е занимавала професионално с баскетбол, а благодарение на високия си ръст от цели 181 см успява да стане и модел.

Андрей и Емануела са заедно от 2 години, а огънят на любовта между тях пламнал на възможно най-странното място – пред контейнер за боклук, където двамата изхвърляли битовите си отпадъци в един и същи момент.

Въпреки че бил по чехли и анцуг, продуцентът решил смело да заговори стройната красавица и се сдобил с телефонния ѝ номер. Тя пък от своя страна било впечатлена от невероятното му чувство за хумор. В резултат на всичко това любовните отношения помежду им се развили скорострелно. Запознати издават, че в продължение на 6 месеца влюбените правили опити за бебе, но все не се получавало. Точно в най-неочаквания момент, когато Емануела едва не се отчаяла, чудото се случило и тя забременяла. Очаква се чаровната брюнетка да роди през лятото, а полът на бебето все още е неизвестен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХХХ

    11 3 Отговор
    Евала, живи и здрави!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Станишев

    13 0 Отговор
    А тя се впечатлила от невероятното му чувство за хумур муахаха милата
  • 4 Реалист

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "баси":

    :))))
  • 5 за един пробит долар

    9 0 Отговор
    Висока, стройна жена да вземе дребен неугледен мъж !? ....има само една причина - мъни, мъни, мъни $$$$$
  • 6 чичо доктор

    1 1 Отговор
    Бебето ще е момиченце.
  • 7 на тия

    0 0 Отговор
    Нищо хубаво не им пожелавам, ако страдат ще се радвам.