Last news in Fakti

13 Февруари, 2018 13:26 8 115 7

Ива Софиянска на прага на сериозна промяна в живота си

  • ива софиянска-
  • сериозна-
  • промяна-
  • забременее-
  • трето дете

ТВ водещата планира увеличаване на семейството си

Водещата Ива Софиянска не се е отказала от идеята да роди на мъжа си Антон Божков още наследници, пише "Уикенд". Макар семейството и сега да се радва на момченце и момиченце, които са още на съвсем крехка възраст, бившата манекенка планира отново да забременее, може би още тази година.

„Астролозите предвещават, че ще е хубава година за създаване на деца. Трябва да си помисля дали да не се възползваме”, пошегувала се преди време водещата пред свои приятелки.

Шегата току виж се окаже обаче реалност, защото Ива отдавна обмисля този въпрос. За трето дете говори още откакто отби от кърма сина си Васил.

Съпругът й Антон пък няма нищо против и цял футболен отбор. Бащинството му харесвало и не го притеснявало. Ива пък не изпуска да хвали съпруга си, който много й помага в отглеждането на децата.

„Без него не бих се справила. Подписът ни не промени нищо в нашите отношения. Колкото бях щастлива преди с Антон, толкова и сега, а децата само допълниха и оцветиха картинката”, споделя телевизионерката.

Работата на пълен график ни най-малко не я разубедила да се отказва от мечтата си за голямо семейство. В края на деня единствено то имало значение за Ива. Всичко друго била временна суета, а бившата манекенка отдавна е отвикнала от нея. Научила добре кои са приоритетите в живота й, същите, които родителите й непрекъснато й повтаряли. За това навярно толкова много искала да последва примера им и да има голяма фамилия, като тази, в която израснала.

Макар вече да има свое семейство, тя не спирала да се чува с родителите си по 5 пъти на ден. Никога не можели да си кажат всичко, което ги вълнува и за това си звънели почти постоянно. Дори баща й Стефан Софиянски едва се удържал да не гостува на младите всеки ден и да проверява как са. Даже само да минавал наблизо до дома им се отбивал за половин час, за да нагушка малките и да поздрави дъщеря си.

Журналистката има своите страхове като всеки родител, но те не са свързани с охрана на наследниците й. Не смятала, че децата й имат реална нужда от хора, които да ходят на всяка крачка с тях сякаш са холивудски знаменитости. Тя обаче се съгласила Васко и Мая да бъдат пазени от бодигардове, защото така преценили близките й, които били наплашени от събитията през последните години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дикембе Мутомбо

    30 0 Отговор
    Повтарям: да роди на баща си и свекъра си.

    Идеалната симбиоза между мафиот и корумпиран политик.
  • 3 сериозно ли

    24 2 Отговор
    Ауу, защо ми стана толкова гадно?! Какво ме интересува Божкова колко момченца и момиченца иска да роди на мафиотския син Божков?! И по колко пъти на ден се чувала с родителите си?! Леле! Не се съмнявам, че има хора, които се просълзяват при такива писания, но на повечето им писна от випове и випки. А Гала в сутрешното си предаване беше барната във вечерна черна рокля с гол гръб, много нелепо. Кремена я беше направила на палячо не за пръв път. При много от творенията на Кремена на Гала й липсва само червения нос.
  • 4 руйййй

    8 1 Отговор
    кахър за дъжд
  • 5 Митьо

    10 0 Отговор
    Ами свекъра и върти далаверата Иския бизнес със хазарта!!Нали е снаха на Черепа!!
  • 6 туи

    11 1 Отговор
    Крадци са цялата фамилия
  • 7 Verno li

    0 0 Отговор
    Ama tiq dvamata nali se ravedoha be?...