Last news in Fakti

18 Февруари, 2018 12:20 3 273 1

Баща разполови бебето си (ВИДЕО)

  • баща-
  • бебе-
  • разполовяване-
  • клип-
  • магьосник

Клипът предизвика вълна от негативни коментари

Баща, който разсича на две своята малка дъщеричка във видео, предизвика бурна дискусия за начина, по който той е успял да направи трика, пише Канал 3.

Американецът Джъстин Флом сподели в страницата The Magic Show във Фейсбук клип, на който той разполовява своето дете Хейвън, докато то си лежи спокойно на одеялцето, пише в. "Дейли мейл". Той използва две книжки с рисунки, за да среже през корема дъщеря си, а след това и да отмести крачетата далеч от останалата част от тялото .

Клипът е гледан вече над 143 милиона пъти. Той разполови Фейсбук на две. Най-популярната теория за това, как бащата е успял да направи магическия трик, е, че са били използвани огледала, с които е скрита истинската долна част от тялото на бебето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ikem

    4 4 Отговор
    Тъпотия !