18 Февруари, 2018 15:38 8 467 5

Жената на Евтим Милошев: С него се живее трудно

  • милошев-
  • жена-
  • живот-
  • апостолова

"Той е прекалено енергичен", призна Христина Апостолова

Ива Софиянска-Божкова се среща с Христина Апостолова - жената до Евтим Милошев. Актриса, сценарист, можете да я видите и по телевизията, както и на театралната сцена. За пътя към успеха, рамо до рамо с любовта, амбицията, с мечтата.

„Занимавам се с писане на сценарии. В последните две години и половина основно с писането на медицинския сериал „Откраднат живот”, казва тя. Казва, че черпи идеи от самите актьори или от ситуации, които си фантазира в главата.

"Имам много приятели лекари. Особено в първия сезон на "Откраднат живот" много са ме вдъхновявали техните истории”, разказва Христина Апостолова.

"Чувствам се по-добре с думите и героите в главата ми. В актьорската професия има нещо много важно – трябва да се освободиш от суетата. На моменти усещам, че не мога да се освободя докрай от нея. Тя е в посока мога ли да го направя. В писането просто сядам, пиша, харесва ми да се провокирам и не се страхувам да се изложа”, споделя Христина.

Успешно съчетава ролята си на майка и сценарист.

"С Евтим се живее трудно, има огромна енергия за всичко. Да си в окото на урагана 24/7 е много вълнуващо, но понякога ми трябва малко завет. Мисля, че аз съм причината той да стане малко по-спокоен”, казва с усмивка Христина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жълтък

    24 0 Отговор
    Тази не беше ли жена на Рачков, която той изостави заради Мара Игнатова, която пък го направи голям рогоносец с Енчо Керязов, който обаче се върна при жена си......уф уморих се ! ;)
    Тия са ми същите, като футболните съпрузи, всички са баджанаци и не се знае чие дете на кой ..... ;)))

    Коментиран от #2

  • 2 Garrincha

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "жълтък":

    ... едно голямо семейство, казваш ...
  • 3 омбре

    8 4 Отговор
    Тоя Ми лош ев е една отровна и подла змия и ще свърши много лошо.
  • 4 емо73канар

    1 0 Отговор
    Всички така разправят за джендарите.
  • 5 Кирчо

    0 0 Отговор
    Защото е енергичен задник