19 Февруари, 2018 12:06 5 113 16

Деси Банова: Животът ми вече не е същият!

  • деси банова-
  • росен плевнелиев-
  • живот-
  • връзка-
  • папарак-
  • рубрика

Дори един папарак е катастрофирал, докато я е следил

Деси Банова, която наскоро оповести промяната в личния и професионалния си живот, разказа, че животът ѝ вече не е същият, пише dir.bg.

Бившата синоптичка, която стартира нова рубрика в сутрешния блок на Nova TV за успели Българи, завърнали се в родината, разказа как настоящият ѝ партньор в живота - президентът Росен Плевнелиев, също има подобна съдба.

"Той е тръгнал с една счупена лада и буквално е спал по паркингите. Неговата история е много показателна откъде тръгва и докъде стига с труда си, с амбициите и знанията си. Той не е знаел немски. Възхищавам му се как говори сега. Тормозя го да ми помага с немския", сподели Банова.

Тя разказа, че се притеснява да говори за връзката си него, защото медиите преиначават нещата.

"Смятам, че доста неща казахме. Това беше много смела постъпка за човек, който е бил на тази позиция", разказа Банова и допълни: "Той искаше да го кажем и аз трябваше да го подкрепя. Трябваше истината да излезе от нас."

По повод новата рубрика, която Деси ще води, тя разказа в ефира на "Събуди се" при Лора Крумова:

"Дори аз самата понякога не мога да повярвам, че съм правила едно и също нещо 20 години. Смятам, че понякога човек трябва да избяга от зоната си на комфорт. Ставането в 4 ч. през нощта за прогнозата, не е лесно нещо. Бях канена на редица международни форуми по темите за климата. Това остава сред основните ми интереси."

"Аз принципно не съм рисков човек. Знам, че промяната в повечето случаи е нещо позитивно, но ми е трудно да я направя. И в професионален и в личен план правя голяма промяна. Сигурно много хора правят връзката между двете неща, но няма такава. Така се случи. Понякога си казвам: "Това сън ли е?", заяви бившата синоптичка.

"Българинът има ниско самочувствие, а това не трябва да е така. Аз на няколко пъти вече оценявам България. Имаме хиляди позитиви и никой не си дава сметка за това. За жалост ми се наложи да ходя в болница в чужбина, но там е толкова сложна здравната система, че понякога може да ти се наложи да чакаш няколко месеца. Тук не е така", каза Банова.

Банова сподели, че дори един папарак е катастрофирал, докато я е следил. Тя паркирала колата си и тръгнала към него, а той тръгнал с висока скорост и ударил предницата си в бордюр.

Банова каза, че за добро или за лошо е станала много по-обсъждана от преди. Когато дъщеря ѝ видяла, че майка ѝ и Росен Плевнелиев са на всяка първа страница и корица на списание, малкото момиченце казало, че не иска да го снимат, тогава Банова си дала сметка, че нещата са много сериозни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аман от елити

    33 2 Отговор
    Айде пак тая,защо постоянно ни го натрапвате това нещо.
  • 2 Гражданин

    29 1 Отговор
    Лошо е , когато човек започва да страда от параноя!
  • 3 Радо

    37 5 Отговор
    Роската тръгнал на гурбет със счупената си Лада и без да знае немски....и изведнъж леля му умряла( която е била учредител на герб), и му завещала 4 милиона евра.
  • 4 Дедо Грую

    30 2 Отговор
    Тая лъжкиня да не ми разправя как другаря комсомолски секретар е тръгнал с ладата да върти бизнес. Първо от България псевдо демократите не ти разрешаваха с разни постановления и закончета, измислени специално да не би някой случаен да забогатее и второ в Лудвигсбург до де си оправиш документи, разрешителни и тнт. ще родиш от зор. Ял съм им комунистическата попара. Боклуците са безочливи и безсрамни. Тези да ги разправя на децата в детската градина.
  • 5 Плювналиев

    32 2 Отговор
    Разбрах, че Деса започнала да учи немски. Преподавал и професор Роско-чипоноско. А той започнал за усвоява уроците по френски, които му предава Деса-поетеса. Бил много усърден в практическите занятия, все си навирал носа надълбоко и като щраус си вдигал г*за високо.
  • 6 Анонимен

    24 0 Отговор
    Горката мисълта и тече като надраскана плоча. Скача от тема на тема като зайче.
  • 7 Kfj

    28 0 Отговор
    Стига вече с тия двамата. Тя беше малка шибалка . Кой ли не я чука. Сега Роската има пари и той не знае вече как ги е направил. Отишьл гол и бос в Германия и станал милионер... И сега голямата и смешна любов...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Кермен

    8 2 Отговор
    А бе пасмина от дръскачи за Левски никой от вас не се сети...!!
    А взели сте да обсъждате една дребна и смръдлива копърка!!
    Язък...
  • 10 Ads

    9 0 Отговор
    Абе стига с това спане по тия паркинги, бе. Почвам да си мисля вече, за какво спане иде реч? За онова спане, от което се забогатява ли?

    Коментиран от #14

  • 11 Спиро

    8 0 Отговор
    Малката златотърсачка се опитва да изкара нещата много святи и чисти, но няма как да и се получи защото знаем че политиците са най мръсната пасмина в БГ.
    Работата е ясна ще му измуче парите и ще започне да гледа на друго място, тогава и немския няма да му помогне.

    Коментиран от #13

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Нямат изсукване

    6 0 Отговор

    До коментар #11 от "Спиро":

    Зор ще види да ги измуче
  • 14 Различен

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Ads":

    Направо ми просветна, от къде чехлю е сменил резбата!
    От паркингите на които е спал, явно!
  • 15 Косе и Бианка

    0 0 Отговор
    Много ни харесва Деси Банова да не беше напуснала Прогнозата за времето тя беше принудена.Според мен дъщеря и видяла снимките.Затова Деси дала си сметка че нещата не са сериозни.
  • 16 vasik atanasova

    0 0 Отговор
    отвратих се от лъжи докато чета