25 Февруари, 2018 07:00 5 207 0

Вашият хороскоп за днес, 25.02.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 25.02.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Денят ви ще бъде изпълнен с много изненади и приятни емоции. Ще срещнете нови интересни личности, ще намерите нови приятели. Необвързаните мога да срещнат голямата си любов.

Телец

Днес покажете добронамереността си към всички, с които живота ви среща и ще печелите приятели. Ще се разнообразите сред природата, черпейки от нейната сила, енергия и мощ. Не прекалявайте с пикантни храни и алкохолни напитки.

Близнаци

Денят ви ще бъде изпълнена с неочаквани новости, приключения и нестандартни ситуации. Вие се справяте с това, благодарение на находчивостта си и трезвата оценка на събитията. Направете приятна изненада на интимната си половинка, за да не се почувства изолирана от вашия свят.

Рак

Днес се пазете от конфликти, освен, че отнемат от силата ви, може и да се компрометирате сами. Избягвайте гнева и лошите мисли. Изразете любовта и грижите към постоянния си партньор, обградете го с нежност и ще създадете прекрасна атмосфера около себе си, в която и други ще се чувстват уютно.

Лъв

Днес ще успеете да свършите всички битови задължение по най-бързия начин и ще ви остане доста свободно време. Отдайте се на заслужен отдих и помислете как да се позабавлявате. Храната ви ще е по-добре усвоена, ако е от повече зеленчуци, мляко и плодове.

Дева

Днес наред със задълженията си се погрижете и за себе си, предвид умората и стреса имате спешна необходимост от повече спокойствие, чист въздух, развлечения и хубави емоции. Атмосферата на взаимност ще се отрази положително на настроението ви.

Везни

Днес не позволявайте на лошите мисли да направляват поведението ви, наложете си да сте позитивни и с такава нагласа пристъпвайте към всичко, което очаква вниманието ви. Помислете как да се заредите с положителна енергия, за да се чувствате напълно готови за новата работна седмица.

Скорпион

Днес ще приключите с въпрос, който ви създаваше напрежение през последните дни, ще възобновите стари връзки, а при някои е възможно да се повторят и ситуации от миналото, които очевидно не са били решени.

Стрелец

Денят ви ще бъде изпълнен с приятни емоции и общуване с интересни личности. Използвайте свободното си време за почивка и развлечения. Имате нужда да се заредите с положителна енергия, за да имате сили за новата работна седмица.

Козирог

Денят ви ще премине в спокойна домашна атмосфера. Ще се радвате на компанията на най-близките. Отдайте се на любимите си занимания и не мислете за грижи и проблеми. Всичко ще си дойде на мястото.

Водолей

Подходящо време за усвояване на нови знания, самоподготовка и интелектуални изяви. Денят е подходящ за заздравяване на семейните и интимни връзки. Ще се радвате на добро здраве.

Риби

Денят е подходящ за срещи и занимания, които да разширят кръгозора ви и да помогнат за намиране на нови приятели. Пътуване или друго събитие ще сплоти семейството ви. Някои ще срещнат голямата си любов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА