Last news in Fakti

22 Февруари, 2018 13:16 5 224 2

Джъстин Бийбър заведе Селена Гомес на сватбата на баща си

  • джъстин бийбър-
  • сватба-
  • баща-
  • селена гомес-
  • ямайка

Певецът беше шафер

Джъстин Бийбър заведе Селена Гомес на сватбата на баща си - 1
Снимки: Instagram

Канадският певец Джъстин Бийбър влезе в ролята на шафер за сватбата на неговия баща и изглежда това му допадна, пишат американските светски издания.

Изглеждаше много щастлив в ролята на шафер на сватбата на баща си Джеръми с Челси Ребело на плажа в Монтего бей, Ямайка.

Изпълнителят на хита "Sorry" се появи на няколко официални снимки от сватбата, споделени в социалните мрежи. На една от тях той е с вдигнати във въздуха ръце, а на друга се усмихва широко, докато Джеръми и избраницата му си разменят брачните обети.

Доведената майка на Бийбър сподели фотография от специалния ден, на която се вижда и звездният ѝ доведен син.

Yesterday was the most amazing day ever. I married my best friend! I love you!

A post shared by Chelsey Bieber (@rebelochelsey) on Feb 20, 2018 at 3:47pm PST

"Вчера беше най-удивителният ден. Омъжих се за най-добрия си приятел! Обичам те", написа Челси.

Една от поканените сподели снимка на певицата с племеничките близначки на булката и други две от гостите преди сватбената церемония, а текстът към кадъра гласеше: "Селена в в Ямайка днес! (очевидно тя присъства на сватбата на бащата на Джъстин)"

Макар да не се появиха официални снимки на изпълнителя и приятелката му Селена Гомес, тя със сигурност е присъствала, а и страстно се е целувала със своя кавалер.

В една от фен страниците на певицата се появиха серия от снимки, на които тя и Джъстин се прегръщат, смеят се и се целуват.

More of Selena and Justin in Jamaica!😍

A post shared by Selena Gomez Updates (@gomezupdates) on Feb 20, 2018 at 2:20pm PST

Според сп. People, 23-годишният изпълнител летял до Тексас в неделя, за да вземе дамата си, с която заедно се отправили към Карибите за сватбената церемония.

Джеръми публикува в Instagram снимка с Челси, на която двамата позират на стълбите на самолет. След това той сподели и друга фотография на семейството си в буса към самолета за Ямайка.

✈️

A post shared by Chelsey Bieber (@rebelochelsey) on Feb 17, 2018 at 7:47am PST

Пътуването на Джъстин и Селена е второ за месеца, след като двамата се отдадоха на почивка в луксозен хотел в Лагуна бийч, Калифорния, преди Свети Валентин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 БАСТУНА

    1 0 Отговор
    СЕЛЕНА ти опъна ли бийбъра така здраво като джендераст.