22 Февруари, 2018 21:15 18 132 13

"Ловджийката на олигарси" Настя Рибка имала съпруг и дете

  • настя рибка-
  • олигарси-
  • компаньонка-
  • русия-
  • скандал-
  • олег дерипаска-
  • съпруг

Елитната компаньонка стана известна покрай скандала с бизнесмена Олег Дерипаска

Настя Рибка, известна като "ловджийката на олигарси", се оказа, че има съпруг, или както тя твърди "бивш съпруг".

Наскоро елитната компаньонка показа в социалните мрежи снимки на нейния т.нар. бивш мъж Николай Вашукевич.

Той е фотограф по професия и снима сватби, рождени дни и други тържества в Беларус, пишат медиите в родната му страна, които го издирили веднага след появата на неговата снимка в интернет профилите на Настя.

Николай и Анастасия са родом от един и същи град — Бобруйск. Кога двама са се запознали, мъжът предпочел да не разкрива, но пък споделил нещо по-пикантно — че имат син. Заравяйки се в семейната история на Настя, беларуски медии по-късно откриват, че момченцето е на 8 години, което потвърждава и носещите се слухове, че тя не е толкова млада, колкото твърди.

Анастасия се преместила да живее в Москва преди около две години, където става известна като "ловджийката на олигарси", ученичка на секс треньора Алекс Лесли и така нататък.

В родния си град е била мениджър продажби.

"Тя работеше като мениджър продажби. Завършила е университет, по специалност тя е учител по биология", казва Вашукевич, който от време на време разговаря с бившата си половинка в социалните мрежи.

За новата професия на своята жена, той твърди, че не знае нищо, а и не иска да знае.

Те са се развели преди няколко години, но Настя, както той отбелязва, оспорила решението. По време на интервюто мъжът намекнал, че тя не е родена през 1998 година, а 8 години по-рано (1990 г.).

Настя Рибка, чието истинско име е Анастасия Вашукевич, стана популярна след избухналия скандал с Олег Дерипаска.

Тя написа и книга (по скоро дълъг разказ) за работата си като компаньонка, която определя като "наръчник" със съвети как да си на разположение на олигарси, откъдето идва и прозвището ѝ "ловджийката на олигарси".

В интервю за руската телевизия от миналата година, Настя обяви, че е била наета от модна агенция да прекара време на яхтата на Дерипаска.

През 2016 г. Рибка пусна в интернет няколко видеоклипа, на които се вижда Дерипаска, който разговаря с руския вицепремиер Сергей Приходко на борда на въпросната яхта. В един от разговорите бизнесменът обяснява на жената защо отношенията между Русия и САЩ са толкова лоши.

След появата на тези кадри Дерипаска подаде жалба срещу Настя и Алекс Лесли, обвинявайки ги, че са публикували в социалните мрежи снимки, засягащи личния му живот. Съдът се произнесе в негова полза и задължи двойката да свали от мрежата всяка информация свързана с милионера.

Я тебя люблю. Прости, что редко это говорю. Прости, что порой поступаю так, что кажется совсем наоборот. Но я правда безумно ценю те моменты, когда ты рядом, возможность прикасаться к тебе и целовать тебя, возможность что-то делать для тебя. Спасибо за то, что делаешь людей счастливыми. И вообще за все, что ты делаешь. Я смотрю на тебя, ты улыбаешься мне в ответ и мне кажется я знаю, в чем смысл жизни) Спасибо, что ты есть. И воообще, и рядом. #❤️

A post shared by Настя Рыбка (@nastya_rybka.ru) on Feb 7, 2018 at 10:25am PST


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джендърменът русофил

    68 17 Отговор
    Поредната новина за пропаднала руска ку*ва. Толкова ли не можете да напишете статия за някой хубав православен руски войник, който сам воюва в Сирия срещу цялата американска джендърска армия, защитавайки гордият християнин Башар Асад?

    Коментиран от #3, #12

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 НЕразбирач

    44 3 Отговор
    Една от многото красиви външно, но с вътрешен упадък жени! Няма да я върна, но само за краткосрочно забавление-ма то за повече ще ми свършат и парите...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 БайТози

    36 1 Отговор
    Поредната рускиня дет става за яко плющене.Убави са ей?
  • 8 The TRAPPER

    32 1 Отговор
    Тази ако ми плати винетката ще я лашкам 3 дена.
  • 9 konservator

    9 0 Отговор
    По всичко и личи (най-вече в погледа), че не е прочела една книга и за да събере 2 и 2 са и помогнали само "специалните умения" да работи с пари.

    Коментиран от #11

  • 10 Комбина

    6 0 Отговор
    Православие означава най-праведни, най-благоверни, и най- най- Православещи Бога ли? Християнството не е ли смирение, да наведеш малко главата, а не да се тупаш в гърдите... като горила?
  • 11 прав си

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "konservator":

    АКО БЕШЕ ПРОЧЕЛА ЕДНА КНИГА, ЩЕШЕ ДА Е ПРЕМИЕР.
  • 12 четящ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Джендърменът русофил":

    "гордият християнин Башар Асад" е алауит, но никак не е християнин, за справка. А пропаднали к*рви са тези, които не стават да ловуват и ги ш*бат безразборно, тази тук не е от тях.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.