Last news in Fakti

28 Февруари, 2018 00:30 20 726 21

Порнозвезда отговаря на най-търсените в Google секс въпроси

  • порнозвезда-
  • отговаря-
  • секс-
  • въпроси-
  • google

Секс съвети от професионалист

Съдейки по данните за търсения в Google на отговори относно секса, изглежда доста хора продължават да бъдат объркани, несигурни и недостатъчно осведомени. Порното като индустрия може и да дава някои отговори, но доста по-изчерпателно и правдоподобно от личните ви интерпретации е да чуете искреното мнение на една жена, чиято работа е да прави секс, пише tialoto.bg. Почерпете „секс мъдрост“ от порнозвездата Миа Калифа, която отговаря на най-често задаваните в Google секс въпроси:

1. Къде се намира G-точката?

„Вашата G-точка се намира на вътрешната вагинална стена между вагиналния отвор и матката. Когато бръкнете с пръст ще усетите грапава повърхност, сякаш пипате ядка“, обяснява Миа. Тя твърди, че G-точката не е най-важното нещо в секса и масово жените получават оргазъм при стимулиране на други места. „Аз много трудно получавам оргазъм при проникване, предпочитам да си стимулирам клитора. Но всяко момиче е различно“, споделя Калифа.

2. Как да докараш оргазъм на жена?

„Има различни фактори, които влияят – от целуването, до интензивността на движенията (по-грубо или по-нежно), всичко зависи от жената. Няма определено време за предигра, просто трябва да усещате жената. Ако стене, значи ѝ харесва. Ако цялата вибрира или изглежда, сякаш някой ѝ прави екзорсизъм, значи е близо до върха. Това е добър знак“, разсъждава Миа.

3. Как да си уголемя пениса? (Размерът има ли значение?)

„Не мисля, че размерът има значение. Най-хубавият секс, който съм правила, не е бил с най-надарения мъж в живота ми. Истината се крие в начина, по който се отнасяте към жената и какво тя чувства към вас. Ако ви е малък, може да сложите малка възглавничка под кръста ѝ, което ще помогне за по-дълбоко проникване. И ако тя си пада по фелацио, ще може да ви го лапне целия, което си е плюс“, с оптимизъм отговаря Миа.

4. Колко дълго продължава сексът?

„Мисля, че средно между 5 и 7 минути, а при по-страстните около 10-15 минути“, смята Калифа.

5. Боли ли аналният секс?

„Да, боли. И то много. Ако жена се съгласи на анален секс, то е защото много много харесва мъжа. Може би с повече лубрикант е поносимо, става дори приятно след първите 2 минути и все пак усещането е различно и няма как да се опише“, категорична е порнозвездата.

6. Как да издържа повече в леглото?

„Извадете го и се върнете към предиграта, ако усетите, че скоро ще свършите. Тя няма да ви се разсърди, ако я дарите с малко орални ласки, дори по средата на същинския акт. Дори може да не прозре истинската причина за промяната в реда“, съветва опитната сексбомба.

7. Защо приятелката ми не иска да правим секс?

„Може би не се вслушвате внимателно в това какво иска тя. Може би бързате прекалено, или не сте достатъчно нежни. Жените имат нужда и от малко романтика. Не се налага да я водите до Бора Бора, а просто да направите някой жест. Ако не правите секс, трябва да поговорите с нея или нищо няма да се промени. Подходете доста внимателно към темата, без обвинения и нападки, за да не премине в защита и накрая да увеличите интимната дистанция помежду си“, сподели Калифа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 pompev

    20 6 Отговор
    Ха,тая е жива още,от ИС й се бяха заканили.Станала сексоложка даже. Дикембе И ти го държиж за гости,тъй ли :)
  • 3 Мада

    20 6 Отговор
    Женски работи. На ОКОЛОВРЪСНОТО
  • 4 Мада

    14 7 Отговор
    Женски работи. На ОКОЛОВРЪСНОТО
  • 5 БайТози

    62 5 Отговор
    Браво Вене,тоз път истинска професионалистка си ни довела.Много х........е потрошила таз мома,може да и се верва а?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този

    25 3 Отговор
    Вени пак обра точките
  • 8 111

    20 1 Отговор
    Интересно беше, да прочета това. :)
  • 9 snowqueen

    15 5 Отговор
    Тази Венелина явно не знае, че Калифа е снимала порнофилми само 3 месеца и после се е отказала защото цялото и семейство са били против и не са и говорили. Тя не е никаква порнозвезда, супер дървена е в клиповете. Става известна само защото е от арабски произход и снимала един клип с хиджаб и това провокира огромния интерес в интернет. Проверявайте си информацията и не пишете неща които са много остарели.Вече всеки може да се осведоми ако желае.

    Коментиран от #10

  • 10 вдъхновен

    21 1 Отговор

    До коментар #9 от "snowqueen":

    Склонен съм да се съглася с теб. Няма активна порноактриса, която да се оплаква, че много боли в задният двор
  • 11 Дикембе Мутомбо

    15 0 Отговор
    Венелина е БОТ. Всеки ден в 00:30 пуска тези статии!

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ники

    12 0 Отговор
    Тази наистина е най - надценената представителка на професията .... Все пак съветите и са добри .. може би именно защото не се е изкривила професионално ... Чудя се ако имаш по малко от 10 порно сцени това прави ли те професионалист ?
  • 14 Фен

    8 2 Отговор
    От опит ви казвам, така е както го пише погоре.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 pompev

    14 2 Отговор
    Не съм много съгласен.Има една дет в гъза И харесва повече на самата нея.

    Коментиран от #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Vulpes

    7 0 Отговор

    До коментар #16 от "pompev":

    И аз познавам една. Обича го повече от хляба. Ако може да не излиза от задния и двор.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 лгхж

    1 1 Отговор
    Г точката се намира най-лесно в Г класата на Мерцедес. Стар виц.
  • 21 Една жена

    5 0 Отговор
    Това наивно момиченце нищо не разбира от секс.
    Аналният секс не боли, камо ли 'много'. Напротив, това е най-невероятното и върховно изживяване между влюбените. И естествено, че жената трябва много да харесва мъжа - ако не секс то какво ще правят - карти ли ще играят?
    Разбира се, че размерът има значение - и то решаващо за развоя на една връзка! Един мъж, който не е достатъчно надарен как може да задоволи жената?
    И какви са тия смешни от 5 между 15 минутки?! Качественият и задоволителен секс трябва да бъде поне едно 30 - 40 минути.
    Опитна сексбомба, друг път - объркана, несигурна и недостатъчно осведомена в сексуално отношение е тя. Но всеки с желанията и вкусовете си.
    Това е моето виждане за любовта и секса, но не го натрапвам на никого.