Last news in Fakti

2 Март, 2018 18:41 14 108 8

Секс-гуру тренира жени като кучета, за да си хванат олигарх (СНИМКИ)

  • секс-гуру-
  • александър кирилов-
  • алекс лесли-
  • секс академия-
  • тренира-
  • обучава-
  • жени-
  • като кучета-
  • настя рибка

Александър Кирилов твърди, че е помогнал на стотици да се омъжат щастливо

Секс-гуру тренира жени като кучета, за да си хванат олигарх (СНИМКИ) - 1
Снимки: Instagram

Самообявилият се за секс гуру руснак Александър Кирилов, познат още като Алекс Лесли, обучава девойки на сексуални методи и манипулация, пишат руски медии.

36-годишният мъж твърди, че е дал възможност на стотици жени да създадат добра връзка или брак, чрез методите си на обучение. Секс — гуруто от Москва върти своята секс академия от няколко години и твърди, че бизнесът му върви много добре.

Секс-гуру тренира жени като кучета, за да си хванат олигарх (СНИМКИ)

Кирилов, който иначе е учител по математика с диплома от Московския държавен университет, предлага две нива на обучение, като базовото трае 2 дни и струва 115 евро, а курсът за напреднали е с продължителност една седмица и цената му е 330 евро.

Секс-гуру тренира жени като кучета, за да си хванат олигарх (СНИМКИ)

Той твърди, че е експерт по общуването между мъже и жени, нестандартните връзки, секса, секса със садо-мазо елементи, техниките за достигане на оргазъм, както и по проявата и потискането на емоциите.

Секс-гуруто обещава на жените, че ще разкрие пред тях тайната на това как да си хванат богаташи. Руснакът, който постоянно пуска в мрежата провокативни снимки и клипове, в които той обикновено е обграден от полуголи негови ученички, гарантира успех.

Секс-гуру тренира жени като кучета, за да си хванат олигарх (СНИМКИ)

"Уча момичетата на техники, които да променят целия им живот — как да задоволяват и манипулират мъжете, за да ги подчинят. Уча ги как да манипулират емоциите и чувствата на ергените и богатите мъже. След обучението те стават храбри, самоуверени и женствени и всички пречки пред тях падат" обяснява Кирилов.

"Покрай умението да флиртуват, обучавам девойките да бъдат добри в секса и незабравими в леглото" продължава Алекс Лесли. Както самият той признава, неговите ученички усвояват сексуални умения с помощта на техники, които се използват при дресиране на кучета.

Секс-гуру тренира жени като кучета, за да си хванат олигарх (СНИМКИ)

"Основният принцип на тренировките е похвалата и наказанието. Хвалите някого емоционално и интензивно, а от друга страна наказанието е студено, без емоции. Също както при дресиране на кучета" обяснява гуруто.

Секс-гуру тренира жени като кучета, за да си хванат олигарх (СНИМКИ)

Александър Кирилов постоянно се хвали, че една от най-добрите му ученички е руската старлетка Анастасия Вашукевич, по-известна като Настя Рибка.

След курс при Кирилов тя се присламчи към милиардера Олег Дерипаска, чието богатство се изчислява на 6,6 милиарда долара.

Секс-гуру тренира жени като кучета, за да си хванат олигарх (СНИМКИ)

Рибка, заедно с още няколко девойки, прекарала три дни на яхтата на милиардера, където, както тя твърди, правела секс с него. След тази тридневна авантюра тя публикува снимки заедно с Дерипаска на борда на яхтата, като на някои от кадрите можеше да се види и заместник-премиерът Сергей Приходко. Покрай появата на снимките в мрежата избухна скандал, защото медиите ги използваха, за да докажат връзките на Дерипаска с Кремъл. Олигархът реши да съди Рибка за нарушаване на личния живот и московският съд отсъди в негова полза, като накара Рибка да свали всички снимки от социалните мрежи.

Секс-гуру тренира жени като кучета, за да си хванат олигарх (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 коври на конвейер

    40 1 Отговор
    С две думи курсове за елитни проститутки ! Нищо ново под слънцето само където този е включил резачката на маркетинга ирекламата и журналята му се връзват !
  • 2 Гацо

    23 2 Отговор
    Мауииии тоа баце си е от.. бал от ку... нтии. И все наточени. Как ми се иска да сам на негово место.
  • 3 Расулюлах

    17 4 Отговор
    Защо богатите са толкова прости и тъпи?
  • 4 Garrincha

    28 0 Отговор
    Учител по математика - секс-гуру ... ей, ей ... триъгълниците са му слабост !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Gotinia

    5 0 Отговор
    toq e nai-golemia.Bravos
  • 7 яроо

    5 0 Отговор
    Добър бизнес измислил човека. Винаги ще има златотърсачки и богаташи.
  • 8 Ники

    1 0 Отговор
    Аааа да по добър начин да си рекламира стоката .... Но ми харесва креативността ... иначе си е обикновен бардак това !!!