Last news in Fakti

8 Март, 2018 11:46 9 587 15

Къци Вапцаров взриви мрежата с коментар за убийството на Плъха

  • къци-
  • вапцаров-
  • коментар-
  • плъха-
  • д-р иван димитров

Водещият Къци Вапцаров, иначе известен с пацифизма си, не пропусна да изрази мнение по най-горещата тема от случващото се в България. Той публикува два поста във Фейсбук, с които изрази какво мисли относно убийството на Жоро Плъха в Пловдив, разтърсило цяла България, както и бруталното убийство на младо момиче навръх 3-ти март, за което обществото научи едва днес.

Включването му в мрежата отприщи лавина от разнообразни коментари. Ето какво точно написа шоуменът без редакторска намеса:

"Най-добре беше Докторът да не беше стрелял по Плъха, да го беше хванал на място да извика полицията да го приберат и една година да плете кошници, да мете улици, да боядисва огради, да копае канали или каквато и да е друга общественополезна работа, магистрали бол.... така и трите страни щяха да са изпълнили гражданския си дълг. Време е за строителни войски!".

"Ето подобен случай. По същото време. Единственото което би спасило това момиче е да изпразни един пълнител от незаконно притежаван пистолет. Щото законен няма как да има. Очевидно е, че на полицията не може да се разчита за подкрепа."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мавро фередже

    22 6 Отговор
    Нямам думи!
  • 2 ТОРБАЛАН

    34 19 Отговор
    Къцамуне много ти мирише устата,да не влезе някой гризач и при теб,че друга песен ще запееш.
  • 3 FUCK OFF

    36 2 Отговор
    БРАВО КЪЦИ....ИЗБИ РИБАТА С КОМЕНТАРИТЕ СИ.....
    ЕДИН С ДРУГ САМОИЗКЛЮЧВАЩИ СЕ И В ДВАТА СЛУЧАЯ СИ ПРАВ И НЕ СИ....
  • 4 Дикембе Мутомбо

    42 4 Отговор
    Как ще го хване на място бе, Къцамуне, за да рискува собствения си живот, да го задържат Плъха и да го пуснат после ли? За да го нападне отново ли? С едната ръка да го държи, а с другата да вика полиция ли?

    Къцамуне, ти колко крадци си успял да задържиш така, както препоръчваш? Или колко сигнала си подавал и полицията се е отзовавала веднага и адекватно? Всичко това ми звучи като един от тъпите ти вицове.

    Дами и господа - Къцииииииии!
  • 5 Гост

    26 4 Отговор
    Много хубави вицове разказва. Не са смешни, но са хубави.
  • 6 копеле

    20 3 Отговор
    А този жив ли е бе? От къде се изниза бе пъзльо
  • 7 Кръци

    27 2 Отговор
    Човекът е веган, не го съдете строго ! Нормално е да е объркан ментално и да не знае, какво говори и пише, пораженията са налице !

    Коментиран от #11

  • 8 Serj

    17 1 Отговор
    Преял е с овесени ядки.
  • 9 Расулюлах

    4 5 Отговор
    Тоз на бесилото
  • 10 Нострадамус

    14 1 Отговор
    Отстрани всички са "голяма работа" и "големи мъже"... всичко знаят и всички разбират, ала когато им се случи хич ги няма. Истината е, че няма страх в крадеца, наглостта му е безгранична и не му пука. Закоравял престъпник, лесно се не плаши. Напротив освирепява от трудностите и става още по - нагъл. Закони, яка работа на полицията, съда у прокуратурата + гражданско общество и редовно сигнали за всяко нарушение, камери, видеорегистратори във всякакъв вид МПС, които видеа да се признават, като доказателство в съда. Солените глоби са на лице, ако се оправят и "вратичките" в законодателството, контрола и правоприлагането и се спре шуробаджанащината и връзкарството във България, ще има шанс да се оправят нещата!
  • 11 Нострадамус

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "Кръци":

    Че и преди си беше не много в ред, макар да плюскане месо...
  • 12 Иванов

    10 1 Отговор
    И аз съм за строителните войски, поне занаят ще научат, да си вадят Хляба с честен труд, а не с престъпления или ислямистки бради.
  • 13 vasik atanasova

    7 2 Отговор
    КЪЦАМУН МНОГО ПРОСТО МОМЧЕ СИ
    ПО ДОБРЕ ДА НЕ БЕШЕ ПИСАЛ НИЩО
    АМА НА СЕТИХМЕ СЕ ЗА ТЕБЕ
    БЯХМЕ ТЕ ЗАБРАВИЛИ
  • 14 Иван Господинов

    4 1 Отговор
    Идеално прост веган
  • 15 Шаран БГ

    5 1 Отговор
    Защо обиждате човека ? Така мисли, така вижда нещата, така ги е казал !!
    Аз пък мисля, че имаме Конституция, която дори и т.н. "конституционен съд" не зачита! И че там е написано в чл.17 алинея 3 : ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ Е НЕПРИКОСНОВЕНА !!!
    Това означава, че НЯКОЙ, влизайки в частен имот /дом, нива, плевник/, без знанието / разрешението, поканата / на собственика, С ЕДИНИЯ КРАК ВЛИЗА В ГРОБА.
    Дали ще милва кучето или дъщерята, дали ще краде ракията или хляба от синията -- щом е без знанието на собственика на имота, последният ИМА ПРАВОТО да му бутне и другия крак в гроба !!
    Толкова е просто!! Ама колко народ ще остане без хляб .... ?