Last news in Fakti

9 Март, 2018 13:09 6 189 0

Ето коя е тайнствената любима на Богомил Грозев

  • развод-
  • богомил грозев-
  • журналист-
  • нова любов-
  • тайнствена любима-
  • брюнетка-
  • мария-
  • салон за красота-
  • масажистка

Журналистът окончателно се е развел и вече парадира с новата си любовна авантюра

Водещият на сутрешната новинарска емисия по Нова тв Богомил Грозев официално е разведен мъж. От две години журналистът е разделен с дъщерята на актьора Антон Радичев — Кристина, но едва наскоро бившите съпрузи успели да се разберат за попечителството над сина им Теодор и да поделят семейното имущество, съобщава родният таблоид "Уикенд".

Говори се, че разлъката между Богомил и Кристина настъпила след системни изневери от негова страна. С дългогодишния им брак се свършило, когато красавицата открила пикантни съобщения в телефона на Грозев и моментално му посочила вратата.

Това е втори развод на Кристина, която навремето се венча в Ел Ей за американец и роди от него дъщеря на име Антонина. Когато се върна в България, тя се събра с Богомил, забременя повторно и на бял свят се появи малкият Теодор.

Близки до Грозев издават, че той се грижел с много внимание и за двете деца, но в един момент изпаднал в криза и тотално сменил приоритетите си. Започнал да посещава фитнес залата 4 пъти седмично и свалил много килограми. От леко закръгленият егоцентрик не останала следа, защото бил заменен от своя по-привлекателна зажените версия. Женското внимание му се усладило и така започнали изневерите.

Богомил разправял пред колеги, че съвместното съжителство с Кристина му омръзнало и имал нужда от разнообразие. Притеснявал се единствено как ще реагира синът му Теодор, но момчето вече свикнало със ситуацията и приело факта, че баща му има друга жена в живота си.

Из коридорите на Нова тв се шушука, че водещият люби стройна брюнетка на име Мария и не се опитва да скрие щастието си. Изгората му е собственик на салон за красота, където работи като масажистка и козметичка.

Новинарят рекламирал гаджето си, като предлагал на колеги да посетят нейното студио и да се подложат на разкрасителни процедури с отстъпка.

Мария и Богомил се срещнали покрай общи познати и бързо си допаднали, а с днешна дата дори делят един покрив. „Изглеждат влюбени. Дано се разбират добре”, коментират познати на двойката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА