12 Март, 2018 12:18 2 003 2

Готвят рекорд на Гинес в Арена Армеец

  • гинес-
  • арена армеец-
  • рекорд-
  • подобряване-
  • нощ на звездите-
  • представление-
  • изпълнение

Христо Мутафчиев ще бъде жива мишена, разказа Енчо Керязов за предстоящия спектакъл Нощ на звездите

Готвят рекорд на Гинес в Арена Армеец - 1
Снимка: БТА

В седмото издание на грандиозния спектакъл Нощ на звездите ще се съберат участници от 11 държави. Това ще бъдат едни от най-популярните хора в момента. На 17 март в Арена Армеец ще видим 5 рекорда на Гинес, 6 носители на призове от Монте Карло, 20 екстремни каскади, жена живо торпедо, човек-паяк, смъртоносен арбалет и уникални еквилибристи.

Преди спектакъла ще бъдат раздадени за седми път наградите на Фондация „Енчо Керязов“. Тази година комисията трябва да избере най-успешните талантливи деца на България в категориите ИЗКУСТВО, ОБРАЗОВАНИЕ, СПОРТ. А това съвсем не е лека задача.

Отличия ще има за деца в неравностойно положение, които с достойнство утвърждават невероятните възможности на човешкия дух, воля и упоритост.

Енчо Керязов издаде подробности за предстоящия спектакъл пред Епицентър.бг

Водещи на програмата ще са Нели Атанасова и Александър Сано-Косъма. Сред българските изпълнители се нареждат Михаела Филева, Христо Мутафчиев, „Бон-Бон”, „Фор маджик”, гайдарят Петър Янев, Славин Славчев и др.

Христо Мутафчиев ще бъде жива мишена. На главата му ще сложат ябълка и Фреди Нок ще стреля по него в номера „Смъртоносен арбалет”, разказа още Керязов.

За наградените деца преди спектакъла Енчо Керязов сподели, че те са от най-различни градове в България и се развиват в разнообразни и многобройни сфери: "В областта на изкуството са изпълнители на тромпет и пиано, в спорта са карате шах борба, а в образованието премираните са математици и информатици. И две дечица в неравностойно положение – едно момиче от Варна, което е добро в хвърлянето на копие, а едно момче от Сливен – в канадската борба."

Стойността на събитието е над 1 милион лева и въпреки, че приходите от продадените билети не покриват разходите по него, Енчо Керязов сподели, че е доволен от събитието и се радва, че хората ще станат свидетели на нещо толкова грандиозно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какви са тйез глпустйе

    4 1 Отговор
    Кой е този горе на снимката с циците ? Може ли гол лигльо да позира с българското знаме, тва да не е некое шоу на Халваджян ?

    Коментиран от #2

  • 2 Не са хубави циците

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Какви са тйез глпустйе":

    Сега като го видях и на мене не ми харесва да показва циците пък и се смее