Last news in Fakti

12 Март, 2018 18:42 11 956 11

Нова порция гибелни пророчества от Нострадамус

  • нострадамус-
  • предсказания-
  • пророчества-
  • предсказания-
  • пророчества-
  • 2018-
  • гибел-
  • война

През 2018 г. почва нова световна война, Везувий се събужда, а континентите се разцепват

Нова порция гибелни пророчества от Нострадамус - 1

Твърди се, че Мишел дьо Нострадам, известен като Нострадамус, е предсказал цялата световна история от деня на своята смърт до наши дни, че и ще напред в бъдещето.Мнозина го смятат за най-великия пророк на Земята, защото всяко негово пророчество до сега се е сбъдвало.

От известно време в мрежата активно се обсъжда едно плашещо предсказание, изречено от известния пророк. В него той говори за различни катастрофи, които ще връхлетят човечеството и ще доведат разцепване на земята.

Да разшифрова страховитото пророчество е успял докторът по технически науки Александър Лазарев.

В трудовете на Нострадамус руският изследовател е открил описания на катаклизмите, които трябва да се случат в близко бъдеще. Ученият отбелязва, че предсказанията на един от най-известните французи се сбъдват с плашеща точност, а последствията им невинаги са с позитивен характер за човечеството.

По думите на Лазарев, в близко бъдеще „Земята ще се разцепи, Африка ще се отдели от Евразия, промяна ще има и в други континенти". Специалистът обаче, не уточнява кога точно ще се започнат тези „мащабни и бързи изменения”.

2018 г. ще е много лоша за човечеството.

През тази година Земята ще се сблъска не само с природни катаклизми, но и с нова световна война.

Дългата и ужасна война ще продължи 27 години, като началото ѝ ще бъде поставено във Франция, а след това ще обхване цяла Европа. Тази война ще доведе до невиждано голям и продължителен икономически колапс.

Голямата война ще започне във Франция и тогава цяла Европа ще бъде атакувана. Войната ще бъде дълга и ужасяваща за всички… накрая ще има мир, но малцина ще му се радват“, са точните думи на великия френски пророк.

Според много предишни тълкуватели това предсказание е свързано с тероризма на „Ислямска държава“ — макар и атентатите във Франция преди две години да не се считат за негово начало.

Нострадамус предсказва още, че вулканът Везувий ще се събуди и този път жертвите му ще бъдат над 6 000 души. Това голямо изригване на Везувий през 2018 г. ще разтърси цяла Италия. Тъй като Везувий е активен вулкан, много италианските геолозии и вулканолози смятат, че той наистина би могъл да изригне в края на 2018 или началото на 2019 г.

Това обаче не е всичко, защото върху Земята ще падне и голяма комета.

Специалистът отбелязва, че това ще се случи тази година „въпреки прогнозите на НАСА”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 OMG WTF

    27 6 Отговор
    Мине се не мине и тоя предскаже нещо. Баба Гущерова същата работа.
  • 2 ооо

    25 2 Отговор
    Само плащат хората нищо друго.То края на света започна с началото.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Bahti

    10 3 Отговор
    Ае стига тъпотии, да е...
  • 5 Bahti

    5 2 Отговор
    За съжаление съм чел квадратните, там няма край на НИЩО.
  • 6 Доналд Тръмп

    16 1 Отговор
    Аз добре си спомням 2001год. когато 20човека се самоубиха по едно негово предсказание-за края на света.Тези предсказания дори може да не ги е направил той,а някоя бобена гледачка от Петрич,която ги е "кръстила" на негово име за да е по-достоверна на импулсния телефон,докато обяснява как да се спасим от гибел в Голямата война-смях в залата,приятели
  • 7 JPower

    9 4 Отговор
    """Семейството на баща му е от еврейски произход, но дядото по бащина линия Guy Gassonet "")
    No COMMENT. Чифутерия на макс.
  • 8 Г.З.

    9 0 Отговор
    Изнесете всички предсказания,за сто години и да мирясаме малко.
  • 9 Да да

    4 1 Отговор
    Такива статии се заплащат от големите търговци. Посланието им към хората е "Харчете всичко на момента, защото утре може да е късно".
  • 10 Шушев

    3 0 Отговор
    Спомням си малко преди да настъпи 2000-та година Пако Рабан предсказа че някакъв руски спътник щял да падне над Париж и да го унищожи. Не падна никакъв спътник, а Пако Рбан оттогава май спря да предсказва
  • 11 Nitro

    0 0 Отговор
    Vsichko e vqrno