28 Май, 2018 10:59 1 377 2

Любителите на морски дарове правят повече секс

  • секс-
  • морска храна-
  • морски дарове-
  • сексуални-
  • потомство-
  • зачеват

Учени анализирали данни за хранителните навици на 500 двойки

Любителите на морски дарове правят повече секс - 1
Снимки: shutterstock

Двойките, които редовно хапват морски дарове, правят повече секс и по-лесно зачеват потомство, пише сп. "Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism", позовавайки се на резултатите от американско изследване.

За целите му специалисти от университетa Харвард анализирали данни за хранителните навици на 500 двойки, правили опити да се сдобият с деца в продължение на една година.

Изследователите са установили, че партньорите, които хапват морски дарове два или повече пъти седмично, не само по-често правят секс, но и зачеват потомство по-бързо — в 92 процента от случаите срещу 79 процента при двойките, които по-рядко консумират този тип храна.

"Резултатите показват, че не само храненето на жените преди зачеване, но и това на мъжете е от значение. Препоръката ни е представителите и на двата пола да включват повече морски дарове в менюто си, за да извлекат максимални ползи от гледна точка на плодовитостта", казва Одри Гаскинс от изследователския екип.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГосТ

    1 2 Отговор
    Хахаха Хахаха Хахаха
    Тъкмо си викам,е са ще отворя да напиша -айде пак учените...а то написано най отгоре
    Хахаха Хахаха Хахаха
    Абе хорица,вие това ли си мислите, че са учените ?
    Хахаха Хахаха
    К'вото и да си мислите,няма значение де...
  • 2 БОНГО БОНГО

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Любителите на морски дарове правят повече секс

    Много ясно - правят повече секс щот имат повече лев ! Вие имате ли си на представа ,колко пари трябва да имаш за да ядеш редовно морски дарове ? Аз лично редовно си похапвам калканче , сьомга и хайвер от белуга и ни са оплаквам