Last news in Fakti

29 Май, 2018 11:53 4 586 2

Пребили жестоко Мис Плеймейт 2016, последствията са ужасяващи

  • плеймейт-
  • плеймейт-
  • мис плеймейт-
  • заекване

Маги Бадер, която се окичи с титлата Мис Плеймейт 2016, отнесе доста подигравки заради лекото заекване в говора си. Оказа се, че красавицата е преживяла нещо кошмарно докато е била дете, а лекият дефект в говора е остатък от случилото се.

Едва 14-годишна е била пребита брутално и за няколко месеца е спряла да говори. „Аз от дете имам говорен дефект, но след побоя спрях да говоря. Дълго време след това не можех да говоря, а само пишех. Шокът беше голям“, през сълзи споделя Маги.

Почти година след злощастното събитие работила с психолог и логопеди, които я направили по-смела и ѝ помогнали да се справи със страха. Тогава започва и да вярва в Бог. С течение на времето говорът ѝ се изчистил, но Маги признава, че когато дойде нова уплаха, дефекта в говора ѝ започва да си личи.

Това обаче не я притеснява и не ѝ пречи в комуникацията с хората, пише „Телеграф“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАЛИИИ

    30 1 Отговор
    Много Ви благодаря за информацията !
  • 2 Коментар

    23 0 Отговор
    А Как е на Азис Ангината.
    Мина ли му ?