29 Май, 2018 12:35 4 141 2

Погребалният агент Иван Дела Пена изскочи с рап парче (ВИДЕО)

  • погребален агент-
  • иван дела пена-
  • рап парче-
  • хайдутин-
  • рапър-
  • пловдивчанин-
  • кючук париж

Мускулестият мачо влезе и в ролята на хайдутин, снима се в новото видео на фолклорните певици Калина и Невена от Пловдив

Той работи като погребален агент, а фитнесът е другата му голяма страст. Иван, с прякор Дела Пена живее в пловдивския квартал Кючук Париж и за няколко месеца стана една от най-обсъжданите личности под тепетата.

Той не вярва в прераждането, професията на погребален агент описва като „точната работа” за него. Не се страхува от смъртта, говори с гордост за това, което прави, танцува, докато гримира мъртвите и се снима с тях.

Приятелите му се съмняват в психическото му здраве и го мислят за доста луд, но точно това запали и интересът на медиите към него.

28-годишният пловдивски мачо предизвика бурни реакции с първото си интервю, дадено пред Trafficnews.bg. То достигна до над 100 хил. души, и бе коментирано и обсъждано от множество потребители на социалните мрежи. След това не закъсняха и поканите от други медии.

Преди броени дни обаче, Иван Дела Пена отново разтърси интернет пространството и шокира всички с първата си певческа изява. Неговият първи видеоклип стана факт, а рапирането му, според някои се получава добре. Парчето, озаглавено „Гоним мечтите”, е съвместен проект с рап изпълнителя Трой, а кадрите са заснети на самолетна писта край Пловдив.

И това не е всичко, с което погребалният агент блесна. Иван Дела Пена стана част и от нов, фолклорен проект на пловдивчанките Калина и Невена, където облече автентична народна носия и влезе в ролята на хайдутин, а видеото към песента се очаква да излезе до броени дни.

Какво разказа за своите нови изяви една от най-коментираните личности в града в последното си интервю за Trafficnews.bg?

- Ти си всестранно развита личност! Фитнес инструктор, погребален агент, а сега е факт и първата ти песен. Как се роди идеята за този музикален проект?
- Музиката винаги ми е действала емоционално! Дори в предишното си интервю за вашата медия споменах, че обичам да слушам музика, докато изпълнявам задълженията си като траурен агент и си танцувам, тъй като ми идва отвътре. Така от чисто любопитство, и защото мисля, че ми се отдава, реших да направя и първата си песен.

Нямам самочувствието на певец или на рапър, просто го направих за собствено удоволствие. Тук е мястото да кажа, че за пръв път записах в студио и снимах собствено видео.

- Разкажи ни някой интересен момент от снимките, къде е заснето видеото?
- Основната сцена е снимана на самолетна писта край Пловдив, а останалите кадри са от клуба, в който тренирам. Благодаря на клуба и на моя приятел и голям българин Милуш Драганов-Сенсей за подкрепата.
За мен всичко това беше едно наистина невероятно предизвикателство. Положителни емоции и много настроение имаше както по време на записите, така и докато снимахме отделните сцени за видеото. Аз мисля, че се получи един добър проект, но тук най-важно е мнението на хората.

- Мислиш ли за още музикални проекти оттук нататък?
- Не се бях замислял, но доста хора ме подкрепиха и харесаха песента и видеото. Съвсем скоро може да направя нов проект, защо не?
Наистина само за няколко часа, след като споделих песента в личния си профил, тя събра голям брой лайкове и споделяния, а приятели и познати останаха приятно изненадани от моето ново амплоа. Надявам се скоро парчето да гърми от преминаващите покрай мен автомобили, както и по клубовете. Няма по-голямо признание, от това, на хората, които те ценят и подкрепят.

- Съвсем скоро ти взе участие и във фолклорен видеоклип на народните изпълнителки Калина и Невена! Там влизаш в ролята на хайдутин. Какви бяха емоциите, почувства ли се горд от факта, че си българин?
- За да си истински горд българин и да се чувстваш като такъв, не е нужно да носиш носия, а да го носиш в сърцето си. Все пак това беше една уникална роля за мен и ми донесе един изключително голям емоционален заряд.
Автентични костюми, гайдарска мелодия, българска народна музика и спираща дъха гледка в Родопа планина — няма как да не настръхнеш и да не се почувстваш горд от факта, че си българин! Благодаря на Калина и Невена за доверието, което ми гласуваха.

- След първото интервю ти предизвика голям интерес в медийното пространство. Разпознават ли те хората по улиците, какво ти казват?
- Да, случвало ми се е някой да ме разпознае. Всеки човек е индивидуален, едни ме харесват, други не.

- Преди дни ти татуира „Тайната вечеря” на гърдите си. Защо избра именно това, свързано ли е по някакъв начин с професията ти?
- .Хората, които ме познават знаят, че съм вярващ православен християнин и татуировките, които имам го доказват. Такъв е и случая с последната ми, изобразяваща „Тайната вечеря”. Така го почувствах, отидох и я направих.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аман вече

    2 0 Отговор
    какво рап парче е тва...б*хти пародията.........
  • 2 гощо

    0 0 Отговор
    СмЕх гУем!