31 Май, 2018 17:50 4 043 10

Най-голямото семейство във Великобритания чака 21-ото си дете (ВИДЕО)

  • бебе-
  • 21-вото дете-
  • семейство-
  • многодетно семейство-
  • 21 деца-
  • великобритания

Новината за новия член в семейството дойде, след като родителите се зарекли, че няма да имат повече деца

Най-голямото семейство във Великобритания чака 21-ото си дете (ВИДЕО) - 1

Майката на най-голямото семейство във Великобритания е бременна с 21-рото си дете. Тя забременяла само няколко месеца, след като със съпруга й си обещали, че 20-то бебе ще бъде последното им дете, разказа Sky News.

Новото попълнение в отбора на Сю и Ноел Радфорд в състав: Крис, Софи, Клое, Джак, Даниел, Люк, Мили, Кейти, Джеймс, Ели, Ейми, Джош, Макс, Тили, Оскар, Каспър, Холи, Фийби и Арки — ще е момиче.
Г-жа Радфорд има и едно помятане през 2014, когато е била бременна с момче в 23-тата седмица.

Новото бебе ще бъде почти 30 години по-младо от най-голямото дете Крис, роден, когато госпожа Радфорд е едва 14-годишна.

Новината за бременността на Сю бе оповестена в социалните медии със снимка от видеозона на бъдещата многодетна майка, последвана от видео в страницата на семейството в YouTube, в което родата оповести и пола на бъдещото си сестриче.

We can’t wait to welcome you into the family precious little one 💗😍if you missed the vlog yesterday head over to watch it the link is in our bio 😃#soblessed

A post shared by Radford Family (@theradfordfamily) on May 29, 2018 at 2:27am PDT

Сю роди предишното си бебе през септември миналата година и се зарече, че то ще е последното. То се казва Арчи и е 11-ото момче в семейството.

"Съвсем честно, не мога да повярвам", казва г-жа Радфорд пред камерата.

"Ние сме просто в шок", добавя г-н Радфорд.

Най-голямото семейство във Великобритания чака 21-ото си дете (ВИДЕО)

Сю Радфорд е на 43 години, а съпругът й Ноел — на 47. Те живеят в Моркамб, Ланкашър.

Запознават се, когато Сю е на седем години. Първото им дете Крис се ражда преди 28 години, когато тя е едва на 14. Решават да задържат бебето, защото и двамата са дадени за осиновяване. Второто им дете Софи се ражда, когато Сю е на 17 години. Едно от децата им е мъртвородено, но то "още е част от семейството".

Семейството получава детски надбавки от 170 британски лири седмично. Заплатата на Ноел, който е пекар, е малко под 50 000 лири годишно. За храна седмично дават около 300 лири и много внимателно планират всичко. Бюджетът им за подарък за детски рожден ден е 100 лири, а за Коледа заделят от 100 до 250 лири.

В списъка им за пазар дневно са 9 л. мляко, 3 л. сок, три кутии зърнени закуски. Семейството има специални договорки за отстъпки с бакалницата и магазина за плодове и зеленчуци.

Всеки ден пускат по девет перални и използват по четири ролки тоалетна хартия.

Сю и Ноел вече имат три внучета от дъщеря си Софи. Те живеят от 11 години в голяма къща с 10 спални, която преди е била дом за възрастни хора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 патриотъ

    13 3 Отговор
    Дебилите англичани се размножават,а българите намаляват с космическа скорост!
  • 2 гуньо простия

    12 0 Отговор
    Тези двамата спят без гащи. Ба*ти котилото.
  • 3 shocker

    12 1 Отговор
    Този май вънка не ГО вади. Само вътре ГО държи на топличко и влажничко да кисне. :)))
  • 4 Yes

    3 0 Отговор
    Може би 170лири за непълнолетно дете 1брой.
  • 5 ужаст

    7 1 Отговор
    Ба таз 30 гофини от магарето в родилното не е слизала.
  • 6 едикойси

    4 8 Отговор
    защо никой от вас не коментира годините на които е била англичанката когато е родила първото си дете???? а когато стане въпрос за мюсюлмани всичко зйеете каго говеда... а???? защо мълчите сега като п.... и????

    Коментиран от #8, #9

  • 7 Бг тр

    3 1 Отговор
    Браво на ЕДИКОЙСИ
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 чалма тв

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "едикойси":

    защото при цигани и мюсюлмани това е правило , а при другите инцидент, и господина изкарва си парите , а не е на гърба на държавата като кърлеж...
  • 10 ЕХА

    0 0 Отговор
    всеки има право на поколение, тук виждам нормални хора, а не като нашите фад-роми ..