4 Юни, 2018 17:26 6 034 1

Нова сексапилна поза е хит сред световните звезди (СНИМКИ)

  • поза-
  • звезди-
  • селфи

Лятна поза за селфита стана любима на звездите

Какво можеш да направиш, когато небето е ясно, слънцето пече жарко, а ти си сред природата? Да си направиш снимка, какво друго. И не просто така, а в определена поза.

В акаунтите в "Инстаграм" на популярните красавици все повече се появяват снимки, на които те лежат или седят на близо до басейна с поставени назад ръце и изпъчени гърди.

Необходимо е и да се подгъне крак в коляното. Не е най-удобната поза, но какво ли не прави човек, за да изглежда зашеметяващо?

Вижте и нагледните примери за тази секси поза:


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да да

    20 3 Отговор
    Ако всеки понеделник сутрин преди работа се пообичаме с жената, както тази не само седмицата ми ще е по-хубава ами и от статии като тази няма да ми текат лигите.