Last news in Fakti

5 Юни, 2018 15:26 3 647 3

Мис България 2015 заби бившия на Елен Колева

  • елен колева-
  • давид бонев-
  • бизнесмен-
  • бивш

Бизнесменът сам се похвали с това в социалните мрежи

"Мис България 2015" Марина Войкова заби бившия любовник на актрисата Елен Колева, съобщи "Телеграф".

Бизнесменът Давид Бонев сам качи снимка, на която двамата са на среща, а той нежно я целува по ръката, докато тя го гледа влюбено. Коментиращите в мрежата не спряха да поздравяват Бонев за избора му.

Не е ясно обаче какво се случва между Войкова и старото ѝ гадже. Малко след като спечели титлата, красавицата от Елин Пелин сподели, че има сериозен приятел, но явно връзката е стигнала до своя край.

Името на Давид Бонев стана известно в светските среди след любовната му афера с Елен Колева. Той демонстративно качваше снимки с Елен Колева, като не пропускаше да отбележи, че това е единствената жена за него. Няколко месеца по-късно нещата между тях рухнаха напълно и Колева потърси щастието си другаде, допълва изданието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    20 0 Отговор
    E , и ?
  • 2 е ба ги другарко

    18 2 Отговор
    мно' са грозни и тримата, дядо попе!
  • 3 Иванов

    10 1 Отговор
    От трън, та на глог. Че е по- висок!