7 Юни, 2018 00:30 7 295 11

Секс хороскоп за юни

  • секс-
  • хороскоп-
  • юни
Секс хороскоп за юни - 1
Снимка: Shutterstock

Юни месец обещава невероятно романтични преживявания и неподозирано много сексуални емоции за абсолютно всички знаци от зодиака, пише woman.bg.

Овен

Първата половина на месеца попада под влиянието на Венера, планетата на любовта и парите. Така че, ако възнамерявате да се отдадете на половинката си и да отидете заедно на някое обезлюдено и красиво място, сега му е времето. Към средата на месеца ще имате нужда от повече светски събития, така че спокойно може да предложите на партньора си да ви заведе на танци, кино или да се насладите на екзотична вечеря в стилен ресторант под звуците на хубава и романтична музика. Нова интимна връзка обещават звездите за самотните Овни.

Телец

Ново начало и нови приятели и запознанства очакват Телците. Някой със сигурност копнее да ви види. Има голям шанс да се запознаете с нови хора този месец, както и да завържете изключително сърдечни и истински приятелства. Ще почувствате желание да бъдете самостоятелни и независими. Ще преживеете лек конфликт в интимния си живот, но той няма да се отрази пагубно на взаимоотношенията с вашия партньор.

Близнаци

През месец юни ще бъдете обсебени от желанието да промените нещо в сексуалния си живот. Ще бъдете готови дори и за нови експерименти. Приключенският дух ще ви направлява. Ако сте сингъл, втората половина на юни ще ви донесе шанс за интимна връзка. Ще се почувствате изпълнени със сексуална енергия и самочувствие. Няма да има представител на противоположния пол, който да остане безразличен към вашия чар и харизма.

Рак

Марс има сериозно влияние върху вашия любовен живот този месец, Раци. Това ще окаже леко ретроградно въздействие върху вас, което ще ви принуди да прибегнете до някои корекции в личен или професионален план. Някой от вашето минало може да се появи изневиделица на хоризонта и да разпали с пълна сила стари чувства от миналото. Ако вече сте в интимна връзка, ще почувствате нова тръпка с вашия партньор. Сега е моментът да се възползвате от обстоятелствата и да се отдадете на някои незабравими моменти в спалнята. Може да се наложи да проявите разбиране или да направите компромис в дадена ситуация.

Лъв

Възможно е да се разпали огън на напрежение в отношенията между вас и интимния ви партньор, но той бързо ще бъде потушен, особено ако завърши с горещ и бурен секс. В средата на месеца ще се чувствате във вихъра на щастието. Ще бъдете обсебени от желанието да правите луд секс с партньора си. В края на месеца ще бъдете изкушени да си направите почивка заедно с любимия. Отидете на излет сред природата, на море или планина. Ако пък не планирате да пътувате, запишете се на йога, направете си релаксираща вана или каквото и да било друго любимо занимание, което ще ви помогне да презаредите батериите и да се отдадете изцяло на секса и интимните ласки заедно с вашия партньор.

Дева

Вие сте толкова заети, че едва намирате време за секс. Време е да промените това. Огледайте се, някой има нужда от вас, вашето внимание и топлина. Вие – също. Вселената практически ви моли да го направите. Някой от вашето минало може да се появи отново този месец и да поиска от вас повече от един приятелски разговор. Не го отписвайте веднага – в тази среща може да се крие нещо много повече, отколкото предполагате. И именно тя да се окаже началото на една голяма и красива любовна авантюра. В края на месеца пък е сигурно, че ще се окажете в плен на романтични сексуални изживявания.

Везни

Везни, юни ще ви донесе известен конфликт в отношенията с партньора ви. Не се колебайте да се свържете с приятелите си за съвет – те може да ви помогнат да видите нещата откъм положителната им светлина. Въпреки лекото напрежение във връзката ви звездите през този месец ще донесат и немалко положителни вибрации за вас в спалнята. Ако сте сингъл, сега е моментът да отделите малко енергия, за да излезете от черупката си. Ако го направите, звездите ви обещават нова и вълнуваща връзка. Към края на месеца ще бъдете обсебени от силна жажда за секс.

Скорпион

Скорпиони, това е вашето време. Много секс, чувственост, огън и страст обещават звездите за вас този месец. Ако имате партньор до себе си, ще почувствате неудържим прилив за секс с него. Ще бъдете изненадани от това колко добри можете да бъдете двамата в леглото. Ако пък сте сингъл, със сигурност ще бъдете неудържимо привлечени от някого.

Стрелец

Стрелци, време е да излезете навън и да се срещате с повече хора. Месец юни е идеалното време, което ще ви донесе нова любов и красиви романтични изживявания. Ако имате връзка, влиянието на звездите ще даде положителен тласък на сексуалните ви взаимоотношения. Обърнете внимание и на приятелите си. Излизайте и се забавлявайте. Сега ви е паднало.

Козирог

Козирози, ще почувствате необичаен прилив на сексуална мощ. Колкото повече секс правите с партньора си, толкова повече ще ви се иска да правите. Ще бъдете готови дори и за смели сексуални експерименти извън леглото, буквално на всевъзможни места. Ако сте сингъл, има някои сериозно силни вибрации, с които звездите обещават нова любов.

Водолей

Знаете, че обичате да се забавлявате. Е, юни е вашият месец в това отношение. Купони, секс и незабравими горещи изживявания обещава този месец за свободните души. Обвързаните пък ще открият нови и неизследвани до този момент хоризонти от интимния си живот. Самотните Водолеи пък ще бъдат буквално заляти от порой любовни предложения. При избора си, запазете самообладание и се доверете на сърцето си.

Риби

Риби, това е времето, в което ще разцъфтите с пълния си сексуален блясък. Заредени сте с харизма, която събира погледите на противоположния пол върху вас, където и да минете. Венера се движи през вашия пети дом, а това е гаранция за нови запознанства с романтичен привкус. Може да получите покана за любовна среща. Не я отхвърляйте. Тя може да ви донесе много красиви и истински сексуални емоции. Ако нещо ви тревожи в отношенията с партньора ви, добре е да проведете спокоен разговор с него на тази тема.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инкогнито

    4 0 Отговор
    Скорпиона е дискриминиран! Зодията е изписана с тънък шрифт. ЗАЩО?
  • 2 Гоу©т

    6 1 Отговор
    Не е дискриминиран а се откроява пред другите.

    Коментиран от #3, #11

  • 3 Инкогнито

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гоу©т":

    Е как ще се откроява като бледнеееее щеше да се откроява ако беше той с дебели букви както е редно впрочем а др. да са с тънкаж!
  • 4 Доктор Фройд

    4 0 Отговор
    Сега ще ви научим как се смята номерологията и как се тълкува!
    Пример: 1938.6.30
    Събират се числата без (0) - 1+9+3+8+6+3=30 - 3+0=3 това за живота!
    За годината 2018.6.30 - 2+1+8+6+3=20-2+0=2
    Тълкуване:
    1-начало
    2-провал- трудности
    3-две възможности (има избор винаги)
    4-разпънат на кръст- добро лошо се рдуват
    5- борба и победа
    6-влюбчиви хора
    7- между хора обаче се чувстваш сам
    8- къде почука му се отваря
    9- приключване вс.нещо приключват!
  • 5 Коко

    1 0 Отговор
    Ако сме сингъл, със сигурност ще бъдем неудържимо привлечени от някого, а ако сме капъл, и то не със скорпион какво правим?
  • 6 Грую

    1 2 Отговор
    Ето го хороскопът:
    1,Ако сте млад нямате нужда от хороскоп ...... ясно е.
    2,Ако сте "един наивник на средна възраст" - виагра и дано да стане работата.
    3,Ако сте дрът - няма нужда и от виагра... пак е ясно.

    Коментиран от #7

  • 7 Млад меринджей

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Грую":

    Няма гаранция, че като си млад и всичко ще е ок... Аз съм млад и пак не се получават нещата, просто не мога да случа на добър човек.
    С която и да се хванеш в днешно време, само гледа да те използва, а в момента, в който намери по-богат от теб и те изхвърля. Гледат те като спонсор и си мислят, че си им длъжен за всичко, а в замяна дори не могат да ти дадат истинска любов... Омръзнало ми е да угаждам на неблагодарници, сега съм си сам и това е. Не знам дали изобщо положението ми ще се промени и дали ще се намери добра жена, просто защото такива не останаха. А по к..ви не ми се ходи, защото за мен най-важното нещо не е да и го ръгна и да си тръгна, а да имам човек до себе си в трудните моменти. Така, че и това не е решение...

    Коментиран от #8

  • 8 Alfa Romeo 156 TI

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Млад меринджей":

    Успех с търсенето, ама ще е трудно ако търсиш кифлички. Има хиляди момичета, които мислят като теб, но разбираемо ти /и аз де/ не ги забелязваш!

    Коментиран от #9

  • 9 Млад мъж

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Alfa Romeo 156 TI":

    Така е, прав си, но аз няма как да знам коя какво си мисли, ако можех да чета мисли е друго, но не може. А и не съм някой, който да търси мегакрасиви или пък да имам специални изисквания.
    Все пак и аз не съм перфектен, всеки човек си има своите недостатъци, не мога да кажа, че съм най-красивият, но не се имам и за грозен, нещо по средата съм, търся някоя от моето тесто дето се вика, имам само няколко изисквания - да не ме лъже, да ме обича и да не е някоя дебела 100 кг примерно. Абе истината е, че не останаха хора, всичко живо ламти за пари и за вещи... Направо са се вманиачили и 2 не виждат... В крайна сметка, си е казано - По-добре сам, отколкото зле придружен! Ако ще е някоя лисица дето само ще ми мисли лошото и ще ми се усмихва фалшиво и лицемерно, а в същото време ще ми копае гроб, по-добре хич да нямам никоя до себе си.

    Коментиран от #10

  • 10 Млад меринджей

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Млад мъж":

    От бързане да напиша, обърках и използвах чужд "НИК", забелязал съм, че и един друг пич пише с това име, затова моля да ме извини, просто се обърках...хах
  • 11 Знам от опит

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гоу©т":

    Ти изглежда си влюбен, по-скоро вманиачен в зодията си. Това на пръв поглед изглежда безобидно, но съвсем не е така, защото по този начин пренасяш егоцентризма си върху реалния свят и се създават конфликтни отношения и ситуации с останалите хора.