7 Юни, 2018 13:46 13 413 10

Маги Халваджиян хвърли око на гореща жена за следващия сезон на "Капките"

  • маги халваджиян-
  • джулиана гани-
  • като две капки вода-
  • шоу-
  • имитации

Изкусителната блондинка от доста време е пред очите на публиката на NOVA

Силиконовата блондинка Джулиана Гани вече е получила оферта от Магърдич Халваджиян за седмия сезон на култовото шоу „Като две капки вода“, научи „ШОУ“.

След неочаквания фурор, който предизвика участието на експлеймейтката Златка Райкова, продуцентите искат да си вържат гащите за следващия сезон със скандалната Джулиана.

За сега Гани се дърпа от предложението и е категорична в отказа си. Тя е убедена, че я канят за сеир, тъй като няма гласови данни, а и актьорската ѝ игра не е толкова добра. Блондинката е убедена, че ще се изложи и ще я включат във всички пародийни рубрики на различни предавания.

Продуцентският екип пък търси точно това. Те са наясно, че от суетната девойка няма как да искат чудеса и няма да е особено силна в имитациите. Но са убедени, че непринудеността ѝ ще им изиграе положителна роля и рейтингът им ще скочи до небесата.

„В крайна сметка това е забавно шоу и никой не гледа дали участниците са изпипали всеки един детайл. Ето, една Софи Маринова може да не се справяше брилянтно с възложените задачи, но пък забавляваше хора от сърце по нейния си начин. Точно това се очаква и от Джулиана Гани, ако преглътне егото си и се навие да участва“, издадоха от кухнята на най-рейтинговото шоу „Като две капки вода“.

Образът на Джулиана в медийното пространство бе крайно негативен преди участието ѝ във „ВИП брадър“ - публиката я смяташе за повърхностна и глупава блондинка. Но всъщност хората видяха, че отвъд провокативната ѝ външност тя е много добър и отзивчив човек. Дори тези, които отхвърлят пластичната хирургия и смятат, че е прекалила с корекциите по себе си, започнаха да я харесват като човек, гласуваха за нея и успя да стигне до финал.

Фолкпевицата Бони също е потенциален участник в следващия сезон на „Капките“. Тя неслучайно присъстваше на последните няколко лайфа, тъй като искала да навлезе в материята и догодина да се появи подготвена на сцената.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инкогнито

    24 2 Отговор
    Айде интеграция на малцинствата в нац.ефир
  • 2 Василев

    15 8 Отговор
    Маги да внимава, защото и аз съм му хвърлил окото! Да не се види случайно в Господари на сеира.
    Агент Манофор. ЦРУ!
  • 3 да ви ги изпратя

    25 1 Отговор
    Тя не може да говори ще пее.
  • 4 Продуцента

    18 1 Отговор
    Много рано започнахте Рекламата !!!
    Сигурно добре Плаща Арменеца ?!?!
    ( ми КЪ мислиш , тия СМС си )
  • 5 руйййй

    11 3 Отговор
    Добър човек е Маги, и Бог е с него! Постоянно ходи на Малдивите!
  • 6 vasik atanasova

    10 5 Отговор
    той да вземе да махне тези две шушумиги
    зеука и рачков
  • 7 Побеснял

    12 1 Отговор
    Не ми натрапвайте гадни мутри по сайтовете и ТВ !
  • 8 Пазар

    10 2 Отговор
    Секса и простотията продава в България.
    Нито ще махне Рачков нито силиконовите бомби.
    Типичен меркантил, за пари и задника си би продал този човек, жалко за НОВА.
  • 9 цоле

    7 3 Отговор
    а азис къде е
  • 10 MT Гонтан

    9 1 Отговор
    Е хубу де , как па не се намери един който да навие Джугани да се снима в порно ? Ми тя тва демонстрира , и за тва е родена , има данни и ще е мноо по интересна не само в бг а и по света . Капки мапки , аременеца иска да си пълни гушката и не го ебе кой ще се излага и кой не . Така че Джугани , моля те снимай порно филми , с негри , с цигани , с магарета , с коне , с извънземни... Ще си икона в това , отколкото да се праиш на някой друг .