13 Юни, 2018 15:21 6 020 13

Поли Генова рухна след "Гласът на България"

  • поли генова-
  • гласът на българия-
  • гаф-
  • излагация-
  • песен-
  • музика-
  • композитор

Естрадни певици нападнаха Поли заради гаф на финала на "Гласът на България"

Тазгодишното издание на „Гласът на България” приключи, но не и отзвука от някои гафове в него. По време на една от пламенните си и емоционални речи в подкрепа на един от талантите менторът Поли Генова сътвори такъв възмутителен гаф, който за нейно съжаление изобщо не остана незабелязан. И то от кой да е, а от легенди като Нели Рангелова, Марги Хранова, Румяна Коцева, Кичка Бодурова и др., пише в. "ШОУ".

„Боже, Боже!!! Гледам „Гласът на България” и се чудя!... Бионсе, Марая и други, а треньорите не знаят кои са авторите на най-изконните песни на България!!! Ееее, жалко!!! Много въпроси напират в мен!!! Дали знаят и кой е композитор на „Вървят ли двама”... или ще си караме все така??? Браво, Поли! Браво, Генова!!! Обичам ви, но се учете все пак!!!”, написа Нели Рангелова в личния си фейсбук профил, докато финалът на музикалното шоу още бе в разгара си.

Това, с което Поли Генова си навлече гнева на певицата е объркването на името на композитора на песента „Остани” в изпълнение на Паша Христова. Неговото име е не Тончо Русев, както младата певица заяви в ефира на bTV, а Николай Арабаджиев.

Разбира се, под поста ѝ за секунди се изляха десетки коментари – кой от кой по-гневни. Един от тях бе и на колежката ѝ Марги Хранова, която написа: „Нелка, като го чух, не можах да повярвам!”. На сходно мнение се оказа и певицата Румяна Коцева: „Нели, явно не само аз съм реагирала на секундата! И ти си го написала в същото време! Като си некомпетентен в някоя област, поне не се изказвай! Нали така! Придържай се към досегашните си изказвания: „Ти си велик, изключителен, световен, най- най- най-„ и т.н... дежурните думи на журито!” Гневна реакция имаше и от Кичка Бодурова: Гледам „Гласът на България” и истински се радвам на младите. И се чудя на менторите, които на финала вместо да изберат дуетни песни, с които да покажат силата на тези гласове, ги закопаха с евтини шлагерчета, където те не можеха силно да се изявят. И това е последната тяхна изява! Успех! P.S. И, между другото, музиката на песента „Остани” на Паша не е на Тончо Русев, както бе представена, а на Николай Арабаджиев – все пак обидно е. Аз пях тази песен, когато се явих на „Златният Орфей” като студентка в консерваторията. Браво, Ниа!”

„Най-тъпото е менторът да не знае на кого е песента!!!! Говоря за великата Паша Христова!! Но иначе са Куул!!”, допълни още и Рангелова.

Композиторът Николай Арабаджиев загива заедно с Паша Христова в жестоката самолетна катастрофа през 1971 г. Песента „Остани” е записана година по-рано. А малко след финала на „Гласът на България” самата Поли Генова, явно усетила, че ще стане страшен скандал, побърза да се извини публично в своя фейсбук профил за сътворения гаф: „Остани” (1971 г.) - музика - Николай Арабаджиев, текст - Димитър Василев. Благодаря на авторите на песента и се надявам да ми простите грешката с объркването на името на композитора. Благодаря ви за подкрепата! Благодаря ти, Виктория!”

Близки до младата певица издават, че тази реакция в мрежата буквално я е съсипала след голямата емоция, която тя вложи за своята кандидатка за победата – Виктория Динкова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Просия

    2 2 Отговор
    Много слаба психика !
  • 2 Ристе

    17 13 Отговор
    На кой му пука от няколкото комунистически шаврантии. Вижте каква музика и какви женски гласове имат западняците. А иначе поли за чеп за зеле не става, а парчето което избра закопа фаворита и.

    Коментиран от #3

  • 3 Простак

    12 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ристе":

    Ти не добре бързо ходи в Карлуково.Паша Христова беше певица от световно ниво.Жалко че има такива профанизира.А за поли какво да кажа хвърчи във висините ,ще падне от високо.
  • 4 Мераклия

    8 3 Отговор
    След Ели Гигова бих опънал и тая.

    Коментиран от #10

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Пичага

    5 9 Отговор
    Тия стари чанти - П*чка Будурува и компания нема ли вече да се пенсионираъ, че ми писна от старите им муцуни вече?!?! До кога ша е тоя тормоз?

    Коментиран от #8

  • 7 гост

    5 3 Отговор
    Като ти писна, на село! Скрий се дълбоко!
  • 8 Vvv

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Пичага":

    Абсолютен неграмотен простак си!
  • 9 ИВАН

    6 3 Отговор
    Когато демокрацията създаде, роди и възпита певци, от класата на една Паша Христова, или Борис Годжунов .... в общество, където цар са само парите е трудно да се роди и оцелее нещо по-духовно, освен измислени същества като това ... поли геново
  • 10 Лоренция

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Мераклия":

    Ехооо
  • 11 гост

    1 1 Отговор
    Може да се каже и опнал, за другата дума ,лиценз!
  • 12 Диан

    2 0 Отговор
    Случва се, трябва да се провери първо , после да се говори.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.