Last news in Fakti

6 Септември, 2018 15:16 5 731 7

Развратната Азия Ардженто обърна версията си за сексуален тормоз

  • азия ардженто-
  • актриса-
  • нова версия-
  • отрече-
  • скандал-
  • сексуален тормоз-
  • сексуално насилие-
  • холивуд-
  • #metoo

Актрисата заяви: Правихме странен секс, но 17-годишният актьор ми скочи пръв, късметлия е, че не го съдя!

Развратната Азия Ардженто обърна версията си за сексуален тормоз - 1
Снимка: shutterstock

Актрисата Азия Ардженто, която е сред първите активистки на движението #metoo, обявяващо се срещу сексуалното насилие над жени, смени тотално версията си за случилото се преди няколко години между нея и 17-годишния Джими Бенет, пише сайтът за светски новини TMZ.

След като стана ясно, че двамата са правили секс в хотелска стая, тя заяви, че можела да съди младия актьор, защото той я бил нападнал, а не тя него.

По думите на Ардженто, Джими Бенет бил късметлия, че тя не повдигнала обвинение за сексуално нападение за случилото се през 2013 година.

Скандалът избухна, след като Бенет, който вече е на 23 години, разкри за аферата си Ардженто. „Бях непълнолетен по онова време. Вярвах, че такава ситуация за един мъж в нашето общество ще бъде стигматизирана. Не мислех, че хората ще разберат какво се е случило, поставяйки се от гледната точка на един юноша. Но травмата изплува отново на повърхността, след като италианската актриса се представи самата тя като жертва на Харви Уайнстийн“, казва Бенет в края на август.

Това стана два дни след изявление на Ардженто, в което тя отрича твърденията, че е извършила сексуално посегателство над Бенет и че му е платила 380 000 долара, за да уреди по приятелски начин този проблем. Ардженто обясни, че Бенет поискал преди време пари от нея и нейния приятел, известния кулинарен експерт Антъни Бурдейн. Последният, който се самоуби през юни тази година, решил миналата година да уреди въпроса лично и да се платят парите на Бенет, защото се притеснявал, че това може да се отрази върху неговата репутация.

Сега обаче, актрисата сменя позицията си на 180 градуса. Адвокатът ѝ Марк Джей Хелър показа есемеси от деня, в който тя и Бенет били заедно. „Разгоненото хлапе ми скочи. Правихме секс и беше странно“, писала му тя. И добавила, че стояла като „замръзнала“, когато той бил отгоре ѝ.

„Тогава Азия реши да не повдига обвинения срещу Бенет за сексуално нападение“, обясни той. Относно думите ѝ, че тя никога не е имала сексуална връзка с Бенет“, самата тя поясни, че не е излъгала, защото еднократният акт не можел да се определи като връзка. Според нея, младият актьор чак сега се сетил за еднократната им забивка, защото усетил, че може да измъкне пари от нея и известното ѝ гадже Антъни Бурдейн.

Светското издание изтъква, че контраатаката срещу Бенет е странна, защото актрисата винаги е говорила срещу публичното излагане на жертвите на сексуално насилие.

Развратната Азия Ардженто обърна версията си за сексуален тормоз


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 балама

    21 0 Отговор
    А, ти не скочи ли първа на оня, продуцента!?!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    6 0 Отговор
    Бил и е секс играчка!Второ какво му е харесала!Ако е този ,начина на живот!Ега ти живота!!!!!!!!
  • 4 голата истина

    14 1 Отговор
    А сега стана ли ви ясно, как си е измислила и "изнасилването" от Бай Харви ??? Мръсни мастии ходят сами се навират и метат на дедовия, а после се правятна "жертви", че и съчувствие търсят !?!?!
  • 5 Луда 🐞

    2 4 Отговор
    А лошо ли е калинка да бъде обичлива? Това също ли го водят разврат???Ако и да е,нищо не може да се направи против това!!!!!!! Лека закачка, за отмора!!!🐝🍻🎶!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Малчо

    0 1 Отговор
    Ако няма такива каки, как ще се научим на секс?