Last news in Fakti

7 Септември, 2018 00:30 36 124 14

10 съвета за по-силен оргазъм при мъжете

  • съвет-
  • оргазъм-
  • секс
10 съвета за по-силен оргазъм при мъжете - 1
Снимка: Shutterstock

Ако искате да докарате до лудост един мъж в леглото, трябва да се запознаете с някои деликатни особености на мъжкото му достойнство и връхните точки на удоволствие, до което може да го доведе то. За постигането на тази така важна мисия от сексуалния живот на една жена, woman.bg са подбрали най-интересните и пикантни факти за мъжкия оргазъм:

1. На светло

Не гасете лампата! Мъжете изпитват много по-силен и разтърсващ оргазъм, когато очите им имат възможността пряко да се наслаждават на приятната гледка на виещо се в ръцете им голо женско тяло. Така че, следва да се замислите трябва ли да изключвате светлините, преди да се отдадете на интимни ласки.

2. Бъдете подвижни и палави в леглото

Колкото по-палава и подвижна е една жена в леглото, толкова по-голямо е удоволствието от секса на мъжа с нея. Партньорката, която обича да експериментира в различни пози и проявява достатъчно доза темпераментност в леглото, е по-съблазнителна от тази, която стои неподвижно и чака партньора си сам да свърши цялата работа.

3. На гладно

Ако правите секс с мъж, който току що си е похапнал подобаващо, не очаквайте той да се представи в най-добрата си форма пред вас. Нито вие ще се чувствате добре, нито той ще изпита пълноценно удоволствие от любовната игра. Доказано е, че обилното хранене преди половия контакт, особено приемът на няколко вида блюда, намалява притока на кръв към половите органи, което от своя страна рефлектира и върху качеството на ерекцията. Мъжкият организъм ще бъде зает с преработване на приетата храната и няма да има сили за възбуда.

4. Без много приказки

По време на оргазъм способността на мъжа да мисли практически е блокирана. Затова и разговорите по време на секс не са особено добра идея. Виж, стоновете и различните интимни фрази, с които да постигнете още по-голяма възбуда, са друго нещо.

5. С почивки

За мъжете е много сложно да получат няколко оргазма подред, дори приятният интимен процес да продължи по-дълго време. Организмът им се нуждае от почивка за презареждане на батериите. Тук всичко зависи от физиологичните особености на партньора ви. На някои мъже са им необходими само 15-20 минути, за да влязат отново във форма, на други - около час.

6. Срещу главоболие

Любопитно изследване стигна до извода, че оргазмът е перфектен заместител на хапчето за глава. Този факт обаче, за разочарование на нежните половинки, които често пъти се оплакват от подобен проблем, в по-голямата си степен важи по-скоро за мъжете.

7. Масаж на ушите

Ново проучване показва, че масажът на ушите засилва оргазма на мъжете по време на секс. Ушите са ерогенна зона номер едно за силния пол, която може многократно да подобри усещанията в спалнята. Еротичният масаж започва с пръсти и завършва с език. Всички движения трябва да са леки и плавни, защото тази част на мъжкото тяло е изключително нежна.

8. Еякулацията и оргазмът са две коренно различни неща

Често дамите бъркат двете понятия. В действителност някои мъже имат способността да постигат оргазъм без еякулация, а при други оргазмът настъпва преди еякулацията. Възможно е също така оргазмът да не бъде свързан със семеизпразването или да настъпи няколко секунди след него. Други мъже, които са физически неспособни да еякулират, могат да открият, че те все още са в състояние да достигнат до оргазъм.

9. По-кратки оргазми

Въпреки че мъжете биха могли да достигат по-често от половинките си до върховната наслада, техните оргазми са по-кратки. Докато женските могат да траят около 30 секунди, то мъжките продължават от 5 до максимум 20 секунди.

10. И мъжете стенат при оргазъм

Установено е, че близо 50 % от мъжете са неспособни да сдържат стоновете и конвулсиите си по време на оргазъм. Около 20% пък мълчат, а 10% започват несъзнателно да се щипят, скубят, да прехапват устни и дори да плачат. Към раздел странни реакции се причисляват и каруцарските ругатни – свидетелство за изживяването на неподправена наслада.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слаб 2

    39 9 Отговор
    Като не разбираш от нещо не го пиши ! Жена да ми говори за мъжки оргазми ???
  • 2 олигофрен

    16 15 Отговор
    Но въпреки това е вярна статията,не се подмазвам!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 значи

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Расулюлах":

    Още един с неспецифични наклонности.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 БайТози

    9 5 Отговор
    Вене,много бързо зареждам батериите,Кват си ми хубавица можем с тебе поне 3 пъти да го топнем.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Радо

    17 3 Отговор
    Някои дами, като усетят приливната вълна да навлиза в тях, и си стягат влагалището, за което съм им благодарен от сърце!!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 гост

    14 3 Отговор
    Оргазъм без еякулация - хаха хаха - това трябва да е вица на годината предполагам ! Кой ги пише тия глупости - идея нямам ...

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Дрън-Дрън

    8 2 Отговор
    ТВЪРД, ДЕБЕЛ И ДЪЛЪГ ФАЛОС ДЪЛБОКО В РЕКТУМА НА ЖЕНАТА!!!!!
  • 14 Милена

    6 1 Отговор
    Вени не е лошо да се добави и при френската.Макар че аз избягвам минетите . Един или двама мой приятели са ми споделяли,че това им доставя най голямо удоволствие . Със силно изхвъргане и стенен.