Факти.БГ

Как британка се стопи с 44 кг, за да облече мечтаната булчинска рокля? (СНИМКИ)

За да успее да влезе в 5 размера по-малката рокля, която била купила, жената коренно променила начина си на живот

Снимка: shutterstock
Снимка: shutterstock

Милена Трачева

Какво ли не би направила една жена, за да се появи като принцеса на сватбата, за която мечтае?

Жените са способни на всичко, стига да имат цел, към която да се стремят. Именно такава цел си поставя британката Рейчъл Сийдъл, която успява да свали цели 44 килограма, за да облече булчинската рокля на мечтите си.

136-килограмовата бъдеща булка от град Блекбърн, Ланкашър е успяла да постигне целта си само за година и половина, пише в. Sun.

UK Bride to-be lost seven stone after buying her dream wedding dress five sizes too small... https://t.co/R1xOoLRtzl pic.twitter.com/D1CzyQbCcb

— News (@nfSocialNews) September 10, 2018

Четиридесет годишната Рейчъл получила предложение за брак от своя любим през лятото на 2016-а. Рейчъл нямала намерение да се омъжи с "типична плюс сайз размер рокля с права торбеста кройка". Тя искала нещо различно и заради това решила да се втали и обезателно да облече булчинска рокля размер 44 (размерът е по европейската номерация, отговаря на 50 размер за дрехи по българската).

За да е сигурна, че няма да се откаже от поставената цел, тя купила предварително роклята, която в онзи момент била 5 размера по-малка от дрехите, които носела.

Сийдъл започнала да ходи редовно на плуване и правела между 50 и 70 дължини четири или пет пъти седмично. Освен това тя рязко променила и своите хранителни навици.

Училищната социална работничка открила, че благодарение на новия си, по-здравословен, начин на живот, тя не само топи килограми, но и се чувства физически по-добре.

"Моите хранителни навици също се промениха. Замених лошата, нездравословна храна с по-добра. Преди обичах да слагам майонеза на всичко, което ям. Вече не го правя! Вече не използвам и мазнина, когато готвя, а в чантата си винаги нося някакъв плод", разказва тя.

Bride to-be loses seven stone after buying her dream wedding dress five sizes too small... and what a transformation! https://t.co/gabKXP0uTx pic.twitter.com/qMaLUjNP4T

— The Sun (@TheSun) September 10, 2018

Благодарение на промяната в начина си на живот, британката постигнала впечатляващи резултати, сваляйки цели 44 килограма от своето тегло. Тази трансформация помогнала на Рейчъл да повдигне и самочувствието си.

"През цялото това време не съм гладувала. Просто започнах да се храня по-правилно", споделя тя.

Три седмици преди сватбата, състояла се тази пролет, тя успяла да постигне мечтата си и да се побере в избраната булчинска рокля.

Сега тя продължава да следва същия здравословен режим и се надява нейното "чудо" да вдъхнови и други жени с наднормено тегло да последват примера ѝ.

Великобритания