Факти.БГ

Нора Недкова и Валентин Кулагин спретнаха луд скандал за легло

Повод за разпрата им стана предварителната договорка с продуцентите за спалните

Милена Трачева

Скандали, претенции и наглост още в началото на ВИП Брадър, като главни действащи лица в него се оказаха Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова и гримьорът Валентин Кулагин.

Двамата спретнаха луд скандал за разпределението на спалните в Къщата.

"Не ми харесва тук, няма да спя на това легло. Чувствам се притеснена", така блондинката коментира отделеното й спално помещение. Недкова разкри, че по договор имала право на отделна спалня, но не и толкова малка.

"Тук няма да се поберат дори куфарите ми", оплака се Недкова.

Плеймейтката пожела да се настани в спалнята на Валентин Кулагин и Папи Ханс, като разбира се гримьорът отказа категорично.

Двамата започнаха да си разменят реплики като: "Маймуняк", "селянка", "каруцарка", а в един момент Недкова изстреля израз, който не подхожда не само на дамите: "Лягам тука, дреме ми на оная работа, нали съм президентша?".

"На всяка цена искаш да си покрай мен. Видя, че това е рейтингово и ми се буташ", скара й се гримьорът.

Кулагин обаче, се оплака в изповедалнята и в крайна сметка Нора подви опашка и започна преселението на куфарите в отредената й стая.

"Не желая да спя с нея. Няма право. Тя е селянка и каруцарка", коментира Кулагин.

Кулагин и Недкова влязоха в изповедалнята, за да назначат и прокурор в къщата. За Недкова професията "прокурор" обаче се оказа енигма. IQ-то на плеймейтката със сигурност ще се окаже доста по-ниско от това на нейните колежки, които са гастролирали в шоуто през годините, а видимо Големият брат ще се забавлява да ни показва липсата й на обща култура.

Двойката трябваше да лиши от привилегии определени съквартиранти. Така до края на формата Божана трябва да се къпе със студен душ, Папи Ханс да спи на двора, а мъжката плеймейтка - Мистър София Ричард, трябваше да се раздели с целия си багаж.

България