Факти.БГ

Мария Илиева и Саня Армутлиева не могат да се гледат, заради…

В дъното на всичко се оказа мъж

Милена Трачева

Младият рапър Атанас Колев е причината Мария Илиева и Саня Армутлиева да не могат да се гледат. И двете му били хвърлили око, когато участвал в „Х Фактор”, пише в. „Уикенд“.

Късметът обаче се усмихнал само на певицата и оттогава продуцентката буквално не я понася.

Наско изгрява във втория сезон на „Х Фактор” през 2013 г., когато е едва 16-годишен. Още на кастингите по него си падат и двете дами в компанията на съдиите — Мария Илиева и Саня Армутлиева.

Когато обаче разпределят участниците по ментори, жребият посочва, че с момчетата ще работи Саня. Така тя става пряк наставник на тийнейджъра от Бургас, а Мария Илиева може единствено да точи по него лиги отстрани. На зрителите прави впечатление, че напрежението между двете брюнетки започва да расте. Те се карат директно в ефир и никога не са на едно и също мнение. Въпреки това обаче по въпроса с Наско са единодушни. И двете се отнасят с него почти като с божество. По този начин извеждат тийнейджъра до финала на шоуто, пише таблоидът.

След края на предаването той проявява по-голям интерес към Мария за сметка на Саня, която избягва, защото е омъжена и има две деца. Когато научава, че любимецът ѝ спи с певицата, шефката на „Вирджиния рекърдс” побеснява. Тя обявява, че никога повече не иска да влиза в една стая с Мария. Въпреки това Илиева е ангажирана като съдия и в следващия сезон на „Х Фактор”.

Напрежението между двете е толкова голямо, че вече няма как да бъде скрито от зрителите с оправданието, че е само за шоуто. Съдийките бълват отрова една срещу друга и това става непоносимо за колегите им. Накрая продуцентът Магърдич Халваджиян се принуждава да прекрати договора с Мария Илиева, тъй като Саня му е по-полезна в предаването.

Той разчита на компанията ѝ да лансира участниците в „Х Фактор” след края на шоуто. По този начин вдига рейтинга му на предаване, което създава звезди.

Саня изтъква като мотив за ненавистта си към Мария Илиева факта, че е прелъстила непълнолетен участник. Малко след Мария се разделя с „Х Фактор”, официално става ясно, че спи с Наско Колев.

Две години след като се виждат за първи път в предаването, те записват дуета си „Така да е”. Двамата са заедно повече от година. Когато се разделят, рапърът признава, че много хора са се възползвали от неговата неопитност, когато е бил на 16 години и тепърва е прохождал в шоубизнеса.

България