29 Октомври, 2018 07:00 15 852 1

Вашият хороскоп за днес, 29.10.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Вижте за кои от зодиите денят ще бъде успешен според астрологичната прогноза

Вашият хороскоп за днес, 29.10.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Промяна на работното място. Това ще ознаменува досегашните ви усилия да покажете най - доброто, на което сте способни. Успехът ви ще е напълно заслужен. Излишно е да проявявате скромност. Сега е момента да заявите претенциите си. Нови запознанства. Добро здраве.

Телец

Предстоят интересни събития с ваше участие. На някои от вас може да се наложи да избират между няколко еднакво привлекателни възможности. Не се колебайте твърде дълго и се възползвайте изцяло от случая. Денят бележи и успешно решаване на проблеми свързани с интимен партньор.

Близнаци

Денят ще бъде успешен за онези от вас, които се занимават с бизнес. Делата ви се развиват според плануваното. Повечето от вас не могат да се оплачат от липса на късмет. Постарайте се да намерите време за всичко. Зарадвайте любим човек с мил жест или подарък.

Рак

Постиженията в деловата сфера ще укрепят самочувствието ви. Не губете и секунда, действайте смело в избраната от вас насока. Заниманието ви за момента ви увлича и сте изцяло погълнати. Притежавате завидна увереност и това съвсем естествено ви води към желаните резултати. Действайте.

Лъв

Днес проявете повече постоянство и търпение и ще се радвате на всеобща подкрепа. Идеите ви са наистина перспективни. Бъдете достатъчно настойчиви и ги осъществете. Близките ви хора имат нужда от вас и изглежда няма да ви оставят да скучаете.

Дева

Възможности за желани промени в личен и професионален аспект ви очакват днес. Не подценявайте шансовете, които ви се откриват и концентрирайте силите си в предпочитаната от вас насока. Ще се наложи да се справите с непредвидени трудности от различно естество.

Везни

Уверени сте и с лекота постигате целите си. Имате завидната способност да говорите убедително дори за абсурдни неща. Това със сигурност ще ви донесе много дивиденти. Не пренебрегвайте мнението на вашите колеги, защото в даден момент ще се окаже много полезно.

Скорпион

Търсещите успеха и радостта от живота е разумно да се оградят с позитивно мислещи хора днес. За това е необходимо да създадете една приятна среда около себе си. Пропуснете лицемерите, защото няма да получите от тях нищо, което да си заслужава вниманието ви.

Стрелец

Днес се доверете на интуицията си и няма да сгрешите. Определете приоритетите си и не се заемайте с маловажни неща. Пестете силите си за момента на решителни действия. Привлекателен човек от огнен знак упорито търси вниманието ви.

Козирог

Днес ще имате доста работа за вършене, но ако сте стриктни, това ще ви осигури желаните резултати. На моменти ще имате нужда от подкрепа, която няма да ви бъде отказана. Късметлии сте с хората, които имате до себе си. Потърсете начин да им се отблагодарите.

Водолей

Преодолявате трудностите и сте готови за нови предизвикателства. Все пак не оставяйте случайността да ви води днес. Интуицията ви ще ви подскаже най-прекият път към целта ви. Възможно е пред мнозина от вас да се открият нови неподозирани хоризонти.

Риби

Денят ще бъде успешен за вас, ако успеете да се съсредоточите в работата си и не мислите за странични неща. Ако не можете да се правите сами с многото задачи на работното си място, поискайте помощ от ваши колеги.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.