2 Ноември, 2018 10:30 1 731 8

Българче стана "Мини мис свят"

  • българче-
  • мини мис свят-
  • конкурс за красота-
  • детски конкурс-
  • брианa

Бриана има много таланти

Българче спечели конкурса "Мини мис свят". Варненката Бриана Петрова спечели златната корона в международния конкурс, провел се в Солун, Гърция.

Бриана е родена на 16 юли 2009 г. във Варна. Ученичка е в 3-ти клас в СУ "Гео Милев". Наричат я детето чудо, защото има много таланти. Започва да свири на пиано на 4 години в школа "Ритъм и звук" с художествен ръководител Наталия Стойнева. Явява се на много национални и международни конкурси, където печели престижни награди като лауреат 1-ва степен (Сърбия, Хърватска, Испания, Австрия, Черна гора и др.).

На 6 години започва да танцува латиноамерикански танци в КСП "Кристал" — Варна, с който участва в много национални и международни конкурси както индивидуално, така и с партньора си Ники Джамбазов. С него завоюва златни медали не само в своята възрастова група, но и при по-големите.

Освен с пиано и танци Бриана се занимава и с поп и джаз пеене във Фондация "Звезди на изкуството" с вокален педагог Мила Маврова, където също печели много престижни награди. Член е в клуба на "Успелите деца на Фондация Бербатов". Също така взима участие и в благотворителни проекти и каузи за децата в неравностойно положение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аман

    14 2 Отговор
    от болни амбиции. Децата искат да играят, не да ходят по конкурси, да снимат реклами и изобщо да изпълняват неосъществените мечти на родителите си. Още не проговорило и го пращат да работи, за да изкара някой лев...
  • 2 ежко бежко

    5 0 Отговор
    Съвсем обикновено дете,което може би ще стане хубаво..!
  • 3 подозрителен

    4 3 Отговор
    Поп и Джаз?! Що за българче е това?! Пишете, че е чалгарче и има календар с подписите на Азис, Кали, Кондьо, Милко, Миле Китич и Слави Трифонов! Ако няма поне една татуировка на гърба не ми го пишете за българско дете! Варна съвсем се цепи от балканите, що за деца се раждат там, няма ли БМВта в тоя град?!...
  • 4 Бати

    3 2 Отговор
    Мда ама ако беше с нормално Българско име надали щеше да спечели.

    Коментиран от #7

  • 5 Спас

    9 3 Отговор
    Браво! Да е живо и здраво и да спечели още много конкурси с българското знаме в ръка!
  • 6 Дядо пешо

    4 0 Отговор
    Я да оставите децата да си изживеят детството,да играят на криеница,въже,фунийки...не ги правете Киборги още на 4
  • 7 Пешо

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бати":

    Например Куна, Гана, Тота, Кера, Минка, Пена...
  • 8 vasik atanasova

    1 0 Отговор
    да не знам дали е хубаво деца да се явяват на такива конкурси
    какво правим като порасне това дете
    навремето имаше една песен всяка точна п.тка става прост.тутка