Last news in Fakti

4 Ноември, 2018 15:22 5 065 49

Треньорката на Джей Ло бе открита мъртва

  • аманда бланк-
  • джей ло-
  • треньорка-
  • фитнес-
  • модел-
  • мъртва

Все още не са известни причините за смъртта

Звездният фитнес модел и инструктор Аманда Бланк бе открита мъртва в дома си, а причините за смъртта все още не са известни.

Красавицата бе известна като треньор на редица известни личности от Холивуд, сред които Мат Лебланк, Джаред Лето, Джей Ло и Алекс Родригес. Аманда, популярна още като Манди, е била открита да лежи в безсъзнание в дома ѝ в Лос Анджелис от домашната си помощница на 29-и октомври. Тя незабавно се обадила на полицията и бърза помощ, но вече било твърде късно.

⚡️THE BLANK BODY PROGRAM⚡️ People often say that to me, how do you stay in shape for this long all these years? ⚡️CONSISTENCY ⚡️ THE BLANK BODY NUTRITION has been the key 🔑 to staying in tip top shape year after year, also self-discipline and application. My program is built for that, it’s not a cookie cutter program is a longevity practice day in and day out. We love working out, cause it makes us SEXY & DESIRABLE. Those are key 🔑things to becoming ultra successful, you need them under your belt! We need them under our skin! Ask me about THE BLANK BODY NUTRITIONAL MEAL PLAN! Click in my BIO to SIGN up!!!!! And congratulations to ALL the woman who signed up with me this weekend! ⚡️BLANK BODY ROSTER WHOA! ⚡️ UNBELIEVABLE 💃💋 ———————⚡️—————————— #BLANKSTA #BlankstaWarrior #TheBlankBodyProgram #bornagain #MandyBlank #BlankBody #Goddess #Artist #Warrior #BodySculptor #Art #ohrangutang #BadGirl #BadMotherFucker #RaiseYourFrequency #ToRaiseYouUp #PushTheButtons #ToPushYourButtons ⚡️€€OTT£G ⚡️#pinupgirl #waistline #workouts #workoutprogram #workoutroutine #BelieveInTheART. #pushit #2019

A post shared by 👑 MANDY BLANK 👑 (@therealmandyblank) on Oct 21, 2018 at 8:33am PDT

Парамедиците единствено обявили смъртта на 42-годишната треньорка, пише woman.bg. Според полицаите на място не са били открити алкохол или наркотици и за момента отхвърлят версията за самоубийство или злоупотреба със забранени вещества. Все още се очакват резултатите от аутопсията, за да бъде установена точната причина, довела до фаталния край на живота ѝ. Близките и приятелите на Манди са шокирани от случилото се и споделят пред медиите, че не са забелязали нищо нередно около нея в последно време. Нека почива в мир!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патолог

    28 1 Отговор
    Стероидите водят до инфаркт! ♥️Една машинка която не трябва да се натоварва на MAX всеки ден!
  • 2 среднощен

    12 3 Отговор
    Човек както и да живее "накрая" умира...! Напомняне, напомняне, напомняне..! Защото - "накрая" може да бъде някъде "по средата"..! Какъв е смисълът на живота ако всичко приключва така..!?

    Коментиран от #3

  • 3 Д-р Фройд

    17 3 Отговор

    До коментар #2 от "среднощен":

    Хванала те е Есенната депресия!! Смисъла на живота е че трябва да се изживее и натрупа опит за да продължиш в следващото ниво!!

    Коментиран от #4, #5, #8, #9

  • 4 среднощен

    4 5 Отговор

    До коментар #3 от "Д-р Фройд":

    Какво е това "ново ниво"..!? Уговорката, обаче, е да представите само научно доказани факти, а не празни приказки..!! "Опит", ок! Къде ще го ползва този "опит" сега, д-р Фройд..!? Отговорът е важен, ако сте достигнали до него, моля споделете..!
  • 5 Д-р Фройд

    10 8 Отговор

    До коментар #3 от "Д-р Фройд":

    Няма Ад и Рай има математика и място за презареждане и място за нови ще го наречеме индивиди (души) имаш сънища и сънуваш места и хора които не познаваш и никога не си виждал всеки ги е виждал в сън! Хатрд диска дава грешкии се преплитат спомени от миналото. Всеки човек си има Съдба и е значим за миналото, настоящето и бъдещето! Баба ти Ванга не случайно е гледала на захар върху която си спал чела е съдбата отпечатъна на кристала напред и назад!

    Коментиран от #14

  • 6 Диагноза

    11 2 Отговор
    Наркотиците не прощават !
  • 7 Кастанеда

    9 3 Отговор
    Живота е сън ! Събуждаме се когато дойде края му !
  • 8 среднощен

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Д-р Фройд":

    Истината, д-р Фройд, е че хората не "харесват" да им се напомня за смъртта!? Смъртта е факт и тя е онази възможност, която хората пожелахме да имаме - за да бъдем като богове, да знаем добри и зло..!? Няма как да знаем, че смъртта е зло ако нямаме "опита" за нея..!? Ихферщейн...!? Сега бягаме от въпросите и отговорите, които ни дава тя..! Тъжно! Изграждаме си "идоли", които са смъртни и после отново смут, униние, отчаяние..!? Това ли е смисълът на живота, д-р Фройд..!?

    Коментиран от #10, #12, #13

  • 9 Ха ха

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Д-р Фройд":

    Ти изглежда,сега живееш пърия си живот !
  • 10 среднощен

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "среднощен":

    ..да знаем добро и зло..
  • 11 АРЕС

    6 9 Отговор
    Много важно една курва по малко
  • 12 Кастанеда

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "среднощен":

    Има хора с опит от умирането ! Трябва да ти кажа ,че е уникално като изживяване ! Струва си да се опита ! :)

    Коментиран от #19

  • 13 Д-р Фройд

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "среднощен":

    На човек му е кодирано да се страхува от Смъртта за да може да си изживее живота! И се замисли над цифрата 40!! Ако я разгадаеш ще откриеш истината!!

    Коментиран от #15, #16, #17

  • 14 хфжоо

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "Д-р Фройд":

    баба ти ванга е виждала....ако наистина и виждала с помоща на дявола с цел отблъскването на хората от Бог
  • 15 Просветление

    4 3 Отговор

    До коментар #13 от "Д-р Фройд":

    Христос е постил 40 дни без храна и вода ! Истината е достижима само за чистия дух и тяло !
  • 16 среднощен

    3 2 Отговор

    До коментар #13 от "Д-р Фройд":

    "Загадки" и "кодировки" не приемам, само научно истини..!

    Коментиран от #18, #20

  • 17 эъгнн

    6 2 Отговор

    До коментар #13 от "Д-р Фройд":

    не случайно баба ти ванга като е влезнала в Роженския манастир и като е видяла икона и е станало лошо и се е дърпала да застане пред нея и е крещяла че не иска...баба ти ванга:))))))

    Коментиран от #22

  • 18 Слава Севрюкова

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "среднощен":

    Науката доказва днес това , което утре отрича ! Фундаменталните открития в науката са рожба на провидението !

    Коментиран от #21

  • 19 среднощен

    6 2 Отговор

    До коментар #12 от "Кастанеда":

    Опитът е за останалите във времето /в този живот/, които страдат защото го няма любимия човек...! Започна да се споменава името на Бога и Христос в форума, което напълно ме удовлетворява, за това че "постнах" тук..! Христос Е Отговорът! Когато достигнем до Него разбираме и пълноценно заживяваме дните си! Защото само Той победи смъртта..! Никой друг! Не само, защото ни показа, че има Вечен Живот, но след като ни Го дари със Своето Възкресение, отново ни остави свободни да избираме..!

    Коментиран от #44

  • 20 среднощен

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "среднощен":

    ..само научни истини..
  • 21 среднощен

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Слава Севрюкова":

    Много "топло"..! Провокирам колега!
  • 22 Д-р Фройд

    6 3 Отговор

    До коментар #17 от "эъгнн":

    Баба ти Ванга не е била удобна за църквата и за всички като нея през вековете! Защото е знаела истинат!Едно време църкавата ги е гонила и убвинявала във вещерство за да нр отворят очите на 🐑!! Всеки човек е зареден със заряд енергия и като ти привърши заряда излиташ за презареждане!! 40 дни след смъртта батерията пада напълно!

    Коментиран от #23, #48

  • 23 баба ти ванга:))))

    1 2 Отговор

    До коментар #22 от "Д-р Фройд":

    кажи по добре коя точно църква е убивала стотици хиляди хора с обвинения за вещерство и какво ли не:))))и тогава ще продължим този разговор.."църкви"много..кажи и името без да се притесняваш:)))

    Коментиран от #24, #25

  • 24 Д-р Фройд

    6 1 Отговор

    До коментар #23 от "баба ти ванга:))))":

    Римокатолическата, то щото нашата е по различна ли? Заради робството не е могла да си развява коня иначе щеше да ги видиш колко са хрисими!

    Коментиран от #26, #41

  • 25 НКВД

    4 1 Отговор

    До коментар #23 от "баба ти ванга:))))":

    Абе разбирачо кой преследва Богомилите в България?

    Коментиран от #28

  • 26 пхэгт

    1 1 Отговор

    До коментар #24 от "Д-р Фройд":

    знаеш ли папата на кой е предствител тук на земята:))))и то официално
  • 27 баба ти ванга:))))

    0 1 Отговор
    кажи на кой е представител..знаеш ли?
  • 28 эжжгт

    1 1 Отговор

    До коментар #25 от "НКВД":

    на кой е представител папата???
  • 29 гпххпн

    2 2 Отговор
    коя църква е крила убийци на милиони хора през втората световна война????ако това може да се каже църква...как и е името???
  • 30 гптттт

    0 0 Отговор
    някой знае ли какво е пишело на шапките на папите преди няколко стотин години???
  • 31 баба ти ванга:))))

    0 0 Отговор
    някой знае ли как така комунистите които се обявяваха за антиристи..събаряха църкви..убиваха попове..забраняваха на хората да влизат в църква..забраняваха хората да се венчават в църква..до сега за пред хората най големия враг на православието е бил комунизма..и точно тези комунисти са оставили баба ти ванга да си прави предсказания свободно и са оставяли хората да се бутат при нея:)))

    Коментиран от #34

  • 32 Бай хой

    2 0 Отговор
    БОРБАТА Е БЕЗМИЛОСТНО ЖЕСТОКА...

    Борбата е безмилостно жестока.

    Борбата както казват, е епична.

    Аз паднах. Друг ще ме смени и...

    толкоз.

    Какво тук значи някаква си личност?!



    Разстрел, и след разстрела – червеи.

    Това е толкоз просто и логично.

    Но в бурята ще бъдем пак със тебе,

    народе мой, защото те обичахме!



    14 ч. – 23.07.1942 г.

    По важно е какво ще оставиш след себе си.
  • 33 баба ти ванга:))))

    3 2 Отговор
    сама е казвала че общува с бесове:(демони
  • 34 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "баба ти ванга:))))":

    Ми значи някой ти е напълнил главата с бръмбари, и не само по отношение на комунистите.
  • 35 нфэъй

    0 1 Отговор
    кое точно са бръмбари?че тук никой не отговори на някой въпроси:)))
  • 36 гнввф

    1 0 Отговор
    да забравим думата комунисти...отговорете на въпросите преди това смислено..или е трудно?
  • 37 като един прост въпрос

    1 0 Отговор
    какво е пишело на шапките на папите????срам ли ви е..или не знаете????

    Коментиран от #40

  • 38 jbvbj

    0 1 Отговор
    баба ти ванга:)))как само звучи.все едно се говори за невинно дете в детската градина:))))
  • 39 баба ти ванга:))))

    0 0 Отговор
    някой знае ли когато слиза благодатния огън дали в църквата има представители на католиците?
  • 40 Набожния

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "като един прост въпрос":

    Не е надписа на шапката а на наметалото!!! - НАМЕСТНИК НА БОГА НА ЗЕМЯТА!

    Коментиран от #42

  • 41 11ап

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Д-р Фройд":

    Робство благодарение на кого?
  • 42 баба ти ванга:))))

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "Набожния":

    антихрист..което се превежда както си го написал..антихрист значи вместо Христос
    трябва ли да се обясняваме какво представляват тези изроди...разбрали ги хората какво са написали и са го махнали този надпис за да не е толкова явно че са сатанисти
  • 43 нгжмча

    0 1 Отговор
    в днешно време тези буквално рекламират хомосексуализма...така че баба ти ванга не е била в католическа църква когато е било страх и се е дърпала да не стои пред икона..била е в Православна..не че няма психопати в поповете..но са рядкост...задайте си въпрос защо благодатния огън не идва тогава когато и католици чакат на църквата на Божи гроб..а идва отвън където са изгонили провославните проповедници и повече никога не стъпват там опозорени
  • 44 Асклепий

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "среднощен":

    Много сте заблуден.Ако може първо да ви попитам.кой е бог,и кой е Христос?Няма да ми дадете смислен отговор.по различен,от,ако попитам някой поп.Затова не се напъвайте.Първо си отговорете сам.ама няма да можете.Христос не е име а титла.Христос означава.Майстор,но не дърводелец,както го описват някой писания.Този човек.е показъл на учениците си,разкрил им е тайната,не на живота след смърта,а на вечният живот.

    Коментиран от #49

  • 45 Праведник

    1 0 Отговор
    То това води необозданата мастурбация,настъпила си е клитора в банята паднала и си счупила врата

    Коментиран от #47

  • 46 Хайделбергският

    0 0 Отговор
    ...на печата на папите казват имало ключ и риба, та затова наместника на св Петър се води " ключар" и "рибар"....а какво пише на тиарата не знаем
  • 47 Грешка!

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "Праведник":

    "необузданата"
  • 48 Д-р Пич

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "Д-р Фройд":

    Д-р Фройд, хубаво е първо да оправите правописните грешки и тогава да философствате - "отпечатана", "хард диск", "обвинявала" ! А най-голямата глупост е, че ни било закодирано да се страхуваме от смъртта! Бабини диветини! Смъртта е част от живота и всеки здравомислещ средноинтелигентен човек е наясно с това! Раждаш се, живееш и накрая умираш по един или друг начин! Важното е какво си направил през живота си и какво си оставил след себе си! А ти, докторе, внимавай със заряда, защото ми се струва, че наскоро си бръкнал с два пръста в контакта и си се презаредил малко в повече, но има шанс да се оправиш! 💣💥
  • 49 среднощен

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Асклепий":

    Нека си остана в моята "заблуда".., не ме мислете!! Пълнотата на името Христос /Обещаният Месия/ се въплати в личността на Иисус от Назарет, Когото ние християните зовем и Господ!! В Него е надеждата ни, защото Той възкръсна от мъртвите! Такава е и моята вяра, която вие наричате "заблуда"!?