11 Ноември, 2018 07:00 19 219 1

Вашият хороскоп за днес, 11.11.2018 г.

Ден за празници, срещи и приятни емоции

Вашият хороскоп за днес, 11.11.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Доста действен ден ви очаква или поне вие ще си го организирате, така че да отхвърлите колкото се може повече неща. Не се преработвайте прекалено, работата никога няма да свърши.

Телец

Набрали сте инерция от вчера и не можете да спрете. Дори да няма за какво, вие ще намерите тема за спор. В крайна сметка винаги има и противоположна гледна точка, нали? Все някой трябва да обърне внимание върху това.

Близнаци

Ден само за празници и срещи. Използвайте го, за да бъдете по-дълго време с децата си и с хората, които обичате. Подходящ е също и за творчески занимания, ако изобщо ви се прави нещо.

Рак

Днес ще сте особено чувствителни към мнението на околните. Може ли да се поддавате на подобни емоции, вие сте обективни и ви е ясно как стоят нещата, няма нужда да се обиждате на нечии случайни забележки.

Лъв

Днес ще имате повече неща за вършене от вчера. Не си мислете, че всичко са оставили на вас, просто така се е случило. Може да сте малко по-раздразнителни от обикновено, но да му мислят околните, вие трудно ще промените настроението си.

Дева

Малко повече разходи ще имате днес, но това няма да ви е неприятно, защото ще са все за ваши любими неща. Бъдете внимателни на кого какво казвате, защото може да ви разберат криво и после дори прошката няма да оправи работите.

Везни

Все още не можете да се отърсите от тягостните си настроения и предчувствия. Не допускайте черни мисли да разстроят деня ви. Проявете уважението си към по възрастните,но не само мислено.

Скорпион

Днес ще сте малко разсеяни и трудно ще се занимавате с неща, изискващи постоянство. Трудно ще избягате от нещата, които ви ограничават, така че просто ги променете, вместо да страдате.

Стрелец

Вълнуващ ден, омаен, нетърпелив, като балсам за вашата вечно търсеща, неспокойна душа. Някак отвътре ще ви гори едно огънче. Готови сте да се впуснете в опасни приключения. И може би наистина си струва да разчупите модела, да направите нещата различно, без очаквания, с чиста радост като дете.

Козирог

Днес имате куп неща за вършене. Не прекалявайте, намерете и малко време за себе си, открийте красотата на деня в простичките ежедневни работи, като чаша димящо ароматно кафе, примерно.

Водолей

Сериозно разминаване между думите и делата ви се наблюдава. Изглежда сте давали повече обещания, отколкото сте в състояние да изпълните. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове, хващайте се на работа, докато все още ви имат доверие.

Риби

Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Само не прекалявайте с много мазните храни и с пиперливите приказки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.