25 Ноември, 2018 19:54 7 324 17

Изплуваха скандални кадри от аферата на Бил Клинтън и Моника Люински (СНИМКИ)

  • моника люински-
  • бил клинтън-
  • аферата клинтън-
  • домументална поредица-
  • секс скандал

Стажантката съблазнила президента на САЩ с прашките си

Непоказвани досега кадри разкриват, че месеци преди да избухне секс скандалът с Бил Клинтън и Моника Люински, сигналите за тяхната близост са били налице. Новопоявилите се снимки са част от документалната поредица на телевизионната мрежа A&E, озаглавена „Аферата Клинтън“, пише изданието Business Insider.

Новият документален филм, изваден от 20 часа интервюта с Моника Люински, разкрива много интересни неща, за които не сме и подозирали, включително показва изненадващи връзки с движението #MeToo и днешния политически климат в САЩ.

Авторите на филма са проследили раждането на съвременния партиен екстремизъм до ноември 1992 г., датата, на която Бил Клинтън печели президентските избори след 12 години републиканско управление.

Шестте серии също така показват отношението на американските политически партии към Люински, след избухването на скандала. Т буквално разнищват личния живот на младата жена, за да спасят собствените си задници.

Именно чрез тези техни действия във Вашингтон се създават условията, които, в крайна сметка доведоха до избирането на президента Доналд Тръмп.

Непоказваните до сега снимки, на които се вижда как Клинтън и Люински се държат за ръце в Овалния кабинет през юни 1996 година са само малка част от онова, което авторите на поредицата искат да покажат на зрителите.

Те обаче са запечатали фамилиарното отношение между двамата, демонстрирано не пред кого да е, а пред родителите на Люински, които били на посещение в Белия дом. По това време двамата вече имали интимни отношения в продължение на 6 месеца.

След като позира за снимка в Моника и семейството ѝ, Бил Клинтън за кратко я държи за ръцете, когато тя излиза от кабинета му — близо до мястото, където са се състояли многобройните им интимни срещи.

И бащата и мащехата на Моника усетили, че става нещо странно.

„Когато влязохме, той беше дружелюбен, много фамилиарен с нас, и това беше някак странно. Но ние го приехме. Знаете, бяхме горди да сме там и да видим Овалния кабинет. Не на всеки му се случва“, спомня си Бернард Люински.

„Когато Клинтън ни позиционираше за снимките, изглеждаше малко странно“, спомня си и Барбара — втората майка на тогавашната стажантка.

В същия документален филм самата Моника Люински разказва пикантни подробности за първия си сексуален контакт с американския президент. Тя смята, че за първи път привлякла вниманието му по време на заседание на правителството, когато тя случайно му показала прашките си. Това се случило на 14 ноември 1995 година.

На този ден било организирани празненство със сътрудниците на Клинтън. Люински не била облечена делово и президентът можел да види бельото ѝ. След заседанието, когато тя отишла за малко в кабинета ѝ, Клинтън ѝ се усмихнал и с жест я приканил да влезе в стаята.

Там тя му признала, че го харесва като мъж и той я целунал в тъмната стаичка. Люински споделя, че тогава, когато била едва на 22 години, страшно много ѝ харесвало да получава вниманието на самия президент на страната.

След първата целувка Люински се върнала на работното си място, но Клинтън я помолил да се върне в кабинета по-късно, за да могат да останат насаме. Това било началото на техните отношения, които продължават почти две години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КГБ Териер

    38 0 Отговор
    Златните гащички на Моника за милиярди струваха войната в Сърбия

    Коментиран от #3, #15

  • 2 Емил

    16 4 Отговор
    И аз харесвам дебели еврейки!
  • 3 Емил

    15 3 Отговор

    До коментар #1 от "КГБ Териер":

    Това беше поводът, но причината е перфектно разказана в един документален филм за космическата програма на Югославия - "Хюстън, имаме проблем" (има го в тубата) - заслужава си!

    Коментиран от #9

  • 4 Шляхтиц

    13 0 Отговор
    За фотографска снимка се ПОЗИРА, не се ПОЗИЦИОНИРА!!!!!!!
  • 5 Tyson

    42 1 Отговор
    Тъжно е като се замисли човек ! В крайна сметка жените използуват нагона на мъжете за лична изгода , а след това се правят на прелъстени или изнасилени ! Една жена винаги може да постави на място натрапника ако не иска да бъде ухажвана !

    Коментиран от #16

  • 6 хотел Холидей

    12 3 Отговор
    Аз вече не зная кое е за харесване?Май по добре нищо,да му е мирна на човек главата!Заради една ,,свирчица,,колко проблеми,за тези двамата!Иначе Клинтън щеше да отпори поне още един мандат!Неговата страна на възможностите са големи моралисти,а повечето им президенти са все такива!!!!Лукса какво не прави!!?
  • 7 без аналог

    13 2 Отговор
    ако аз съм президент и dieses jüdische Schwein ми покаже гащите си , ще извикам националната гвардия да я взривят с MOAB

    Коментиран от #8

  • 8 Иванов

    5 7 Отговор

    До коментар #7 от "без аналог":

    Абе, лунгур, ти виждал ли си еврейка? Няма руси евреи, както няма и бели негри.
  • 9 КГБ Териер

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    Тия филм 16 пъти го гледах и нещо не разбрах как точно САЩ щели по време на Вършавския договор да изпържат Югославия.после беше нещо за Юго колите та Аполо кораби Мароко 4 милиярда$ нещо беше бая манджа

    Коментиран от #10

  • 10 Румяна Костова

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "КГБ Териер":

    Югославия не е членувала във Варшавския договор.
  • 11 Румяна Костова

    13 1 Отговор
    Случайно можеш да покажеш прашките си на някой например ако се сушат на балкона.Или
    правиш челна стойка.Други варианти на случайност не ми идват на ум.

    Коментиран от #17

  • 12 Отегчен

    9 3 Отговор
    Аман от гнусарски US , сапунени опери !!
  • 13 Mimi

    8 0 Отговор
    И до кога ще я дъвчете тази простотия?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 160

    1 5 Отговор

    До коментар #1 от "КГБ Териер":

    Ако имаш време иди до Босна - на два часа път, да видиш колко възпоменателни плочи има за масови гробове на избити от сърбите, просто са навсякъде . . . . та интервенцията на САЩ в Сърбия е може би единствената правилна след участието им във втората световна война
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Румяна Костова":

    Споко дори и да знаеше такива женски номера на теб никой няма да ти се върже.....