26 Ноември, 2018 16:03 10 792 8

Гъмов направи емоционална изповед, жена му го оставила заради...

  • станимир гъмов-
  • гъмов-
  • изповед-
  • чувства-
  • брак-
  • жена-
  • провал-
  • семейство-
  • тежко-
  • живот

Актьорът разказа за разочарованията в живота си

Станимир Гъмов е символ на комедията не само пред камерите на "ВИП Брадър", но и в живота. Животът на актьора обаче не е пълен само със смях и забава, а и с тъга, огорчение и разочарования. Това е признавал самият той, разбира се, уточнявайки, че съумява бързо да излезе от тези опустошителни емоционални състояния.

"Не ги наричам депресии. Това е диагноза в крайна сметка, много сериозно нещо е депресията... Тъгата... Има и самосъжаление понякога... И си казваш: "Защо пък сега на мен?!" Много бързо излизам от тези състояния. Гледам да не се подчинявам на тези неща. Плюс това като имаш много приятели около себе си, прекрасна работа и нямаш време... В крайна сметка то е въпрос на его", споделял е Станимир Гъмов.

Актьорът не е изтъквал конкретните причини, поради които периодично затъва в блатото на негативните чувства. В артистичните среди се коментира, че вероятно поводи в миналото му са били моментите на безпаричие в семейството. В един такъв момент актьорът все пак успял да се вземе в ръце и намерил изход от безизходицата. Цяло лято бил общ работник на строеж. Гъмов не се срамува да си го признае.

"От бачкане не ме е страх. Трудил съм се на строеж. Носехме, мъкнехме, стъргахме, грундирахме – по 10 часа на ден", признава той. От тогава той помни и забавна случка. Стъпил на тухла четворка, за да маже с грунд по-нависоко, но взел, че паднал и изсипал кофата върху себе си. "Станах червен... Как се маха ли?! С времето", разказва Гъмов с емблематичното си чувство за хумор.

Моментите на финансови затруднения със сигурност са били неприятни за актьора, но това, което го мъчело години наред, а и днес има своето отражение върху емоционалното му състояние, е раздялата с жена му Ани. Той не е споделял причините за нея, но пък е признавал, че чувства силна вина за разрива помежду им. В арт съсловието се мълви, че причината е злоупотребата му с алкохола и бохемските компании, с които пирува до зори. Днес двамата са запазили добри отношения и си поделят грижите за сина им Иван, пише "Уикенд".

А Станимир Гъмов, както се убеждават всяка делнична вечер и зрителите на "ВИП Брадър", е изключително забавен. Ръси шеги и споделя житейски истории, почти изигравайки ги като скеч. Както веднъж, малко преди да влезе в Къщата, актьорът сподели, че се крил, за да не влезе в казармата. "Ако не ме бяха приели за актьор, може би щеше да ми се наложи да отида в казарма и това съвсем да обърка нещата... Аз се крих до 30 години. Търсиха ме много упорито, непрекъснато дишаха във врата ми, но вече бях във ВИТИЗ."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зайко Байко многознайко

    25 2 Отговор
    Гъмов, ти знаеш как да се лекуваш, обади се на Васко да Гама от село рупча и си сипете по едно, жените са до време, алкохолът до живот, тъй казваше баба ми.

    Коментиран от #4

  • 2 Иванчев

    8 1 Отговор
    Гъмов, тегли две "магистрали" и газ до дупка. Животът е радост и тъга. Явно ЯЯ ти липсва, брато. Жалим много, но ти сам го изгони.
  • 3 боцмана

    7 3 Отговор
    Заради това , че пълен боклук.
  • 4 Питам

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Зайко Байко многознайко":

    Твоята педеразия докога ще е ?
  • 5 един

    3 1 Отговор
    Гъмов с чувството си за хумор и таланта си е добър комедиен актьор. Беше голяма излагация участието му в едно предаване на брадъра, в което крещеше и сипеше обиди по адрес на Кичка Бодурова. Крайно непристойно и долно - по млад човек да обижда и разплаква по-възрастна от него дама. Толкова беше непоносим, че не се траеше. Нещо се беше главозамаял от интерес от страна на разни млади момичета и една фолк певица, разхождаше се пиян и беше дал воля на всичко, научено на строежа. Сега е в по-добра светлина, а в мюзикъла, който направиха, беше страхотен.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ЕКСПЕРТА

    2 0 Отговор
    ЗАРАДИ ПИЯНСТВАНЕТО
  • 8 Krasi Kloninga

    0 0 Отговор
    Хора нека се оби4аме и бъдем по -добри! Животът е миг между две ве4ности , нека го ценим и да се събуждаме в утрешния ден 4е сме по-добри и справедливи от в4ерашния ден ! Да ценим доброто в хората, а не да използваме ситуацията и да прикриваме злобни и тирани! Бог да ни пази и закриля!