26 Ноември, 2018 17:29 7 363 10

Вижте родните звезди, които бягат и не си плащат сметките

  • услуги-
  • сметка-
  • платено-
  • звезди-
  • михаил билалов-
  • актьор-
  • мис-
  • плащане-
  • пари

"Пострадали" собственици на бизнеси разказаха за родни звезди, които не са си платили сметките, след като са се възползвали от услугите им

Напоследък в социалните мрежи все повече се въртят историите за родни звезди, които не си плащат сметките, а се възползват от дадени услуги. Един от тези случаи е скандалът с обявената за Мисис Дама 2018 Дима Атанасова, която бе обвинена, че не си е платила сметката в салон за красота. Гневни собственици на студиото публикуваха историята в интернет, пише "Телеграф".

Десислава Ефтимова разказа как миската си е тръгнала след процедура без да плати в салон за красота. Деси, която е управител, разкри подробности за случката, след което Атанасова заяви, че всъщност е отишла да си сложи мигли, които паднали за ден. Двете дами влязоха в спор, изваждайки кирливите си ризи чрез социалните мрежи.

След поставянето на миглите Дима е обещала да изпрати човек, който да предаде парите за тунинга ѝ, но той така и не се появил, Тя бързала, а в близост нямало къде да изтегли пари. Затова просто тръгнала. Край на нападките поставиха заплахите помежду им, намесващи КЗП и НАП, които искрено разсмяха последователите им.

Екранният Джаро побесня след като бе разпространено, че си е тръгнал без да плати в бар на нашенското Черноморие.

„Това е потресаващо за мен и бих искал повече хора да разберат колко струват българските звезди. Михаил Билалов беше клиент в заведението, където съм управител и за да стане част от обща снимка с персонала ни струваше 20 лева”, казва управителят на заведението. Сметката на актьора било около 20 лв., а когато персоналът на заведението помолил за снимка с него, той заявил, че в замяна на снимката, няма да плаща за поръчаното. Това гласи разказът на собственика.

„Това са пълни глупости! Правят си реклама на мой гръб, няма такова нещо! Потресен съм от тази долна лъжа“, на свой ред ревна като ужилен актьорът.

Историята помни и почерпката на режисьора Бойко Богданов. 59-годишният театрал бе злоупотребил в Клуба на артиста, където изпил 8 малки ракии и една бира. Той обаче си тръгнал и не платил сметката си от 28,60 лв. "Вие сте един осъществил се човек., Прекрасен режисьор, чието име ще остане в историята на българския театър, доказан ерудит. Бива ли, ей тъй на, с един замах да съсипвате себе си, реномето и присъствието в културния живот и на без това беззъбата ни култура. Ние от Клуб на артиста ви прощаваме пиянските изцепки, ругатните без повод, досаждането, дори и неплатената сметка от последното ви посещение опрощаваме. Само се стегнете. Създадохме този клуб за театрали и съмишленици, такива като вас. А вие вече явно не се причислявате. Или не заслужавате“ – това съобщиха от ръководството на клуба в писмо до медиите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Asdfgh

    29 3 Отговор
    BOKLUCI
  • 2 Кълвач

    35 10 Отговор
    Ами малко ви е взел Джаро, какво сте се заоплаквали! За една кола и кафе вземате 20лв, изедници!
  • 3 Уую от Пичковци

    25 2 Отговор
    Хаха Васко Найденов веднъж с любовника си в бензиностанция на магистрала Тракия попита продавачката дали ако изпее нещо ще трябва да си плати сметката.

    Коментиран от #5

  • 4 Ганю Ганев

    17 2 Отговор
    Ох котьо, 8 малки ракии и една бира...
  • 5 бензинджия

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "Уую от Пичковци":

    хахахам, Васко Найденов ще трябва цял час да пее, за да плати сметката за цял резервоар на джип и фаст фуд боклуците от щанда.
  • 6 Иванов

    15 6 Отговор
    Значи Джаро им е поставил условие за снимката и щом са се снимали с него, значи са ги приели. Коментарите им са глупави. Те да не мислят, че актьорите ни са милионери?
  • 7 Бг-то

    17 1 Отговор
    Какви звезди са това бе...чак звезди.Тъпи селяндури.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 газо

    4 0 Отговор
    На осем ракии и една бира едва ли е знаел къде се намира, та камо ли друго.
  • 10 курвоазие

    1 0 Отговор
    Това е добре ,че се пише за такива ,които се мислят за богопомазани и всички са длъжни като че ли да ги черпят.....!Но те такива нямат срам!Може би това им е постоянен номер...!!!!Ще пробвам и аз така ,само от любопитство да видя какво ще ми се случи като ,,обикновен,,гражданин....!!!!!!